interpool
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 11
The Book of eli.. İlginç mesajlar veriyor

![]()
Acayip eğlenceli bir filmdiGül gül öldüm
![]()
Abi şu filme nasıl kötü denilmiş ya...
Resident Evil Afterlife
Nasıl bir tarzı varsa artık...
Yoo gayet ciddiyimSüper eğlenceliydi
![]()
Neyse herkesin tarzı farkl saygı duymak gerek ne diyim... Benim çok hoşuma gitmişti.Ben daha fazlasını söylerdim. Kötü sözcüğü az gelmiş.![]()
Ben de seyredip eğleneyim o zaman. Merak ettim.![]()
bu filmden hemen sonra izlemediysen İŞTE 300 Spartalı filmini izle çok güleceksin...300 Spartans
bu filmden hemen sonra izlemediysen İŞTE 300 Spartalı filmini izle çok güleceksin...
bayaa gülmüştüm bende Carmen de ayrı bi renk katmıştıben izlemiştim ve bayağı gülmüştüm.. =)
bayaa gülmüştüm bende Carmen de ayrı bi renk katmıştıanladın orasını
GTA sahneside çok komikti
![]()
![]()
Bak bakanladımdur bir daha bakayım sahnelerine şunun...
Valla ben kötü demiştim hocam ama beklediğimden kötü demiştim çünkü film geldi 4 'e dayandı.E bende bu tarzların delisiyim.Film 4leyince daha fazla şey bekliyorsun.(tabi sinemada daha farklı olabilirdiAbi şu filme nasıl kötü denilmiş ya...Resident Evil Afterlife
Nasıl bir tarzı varsa artık...
Ben serinin bütün filmlerini izledim. Serinin kalitesi artarak gitmiş haliyle... 5 daha teknolojik olur gibime geliyor ama...Valla ben kötü demiştim hocam ama beklediğimden kötü demiştim çünkü film geldi 4 'e dayandı.E bende bu tarzların delisiyim.Film 4leyince daha fazla şey bekliyorsun.(tabi sinemada daha farklı olabilirdi) Ama hala umudum var çünkü 5'e yelken açtılar
![]()
Ben serinin bütün filmlerini izledim. Serinin kalitesi artarak gitmiş haliyle... 5 daha teknolojik olur gibime geliyor ama...
bir de filmi kendi türü içerisinde değerlendirmek lazım ki filmin başarısı o zaman daha belirginleşiyor. zombi filmleri içerisinde en iyilerinden biri bence. ayrıca konuyu da çok iyi işliyor.sadece virüs bulaşıp zombiye dönen insanları öldürmüyorlar, bunu bir konu çerçevesinde gayet güzel işliyorlar.
İnşallah, Baş Rolde ki kadının oyunculuğu mükemmel, Bir kadında o rolü böyle oynamasını bekleyemeyiz o derece süper... O Performansı düşürmezse, zaten takım kapatanı da ... Dalında zirve onundur... Görüntüler de önemli tabii.bırakmaz herhaldeinş
Ben de Resident Evil fanı gibi birşeyimBence tüm seri çok iyiydi ve son film ayrı bir hava katmıştı...Sinemada izledim baya etiklemişti. Devamı daha da iyi olacak.... Matrix'le alakası falan yok.