Abi butun kitaplarini okudum dizisini takip ediyorum ama bu sezon hodor bolumu haric zevk alamadim nedense, harika bolumdu ama 9.bolum tadini alamadim@SARKAT sözleşsek böyle aynı anda yazamayız.
yav pisi pisine öldü, adamın eline verin bi ağaç filan de mi?Game of Thrones 6. Sezon 9. Bölüm
Sezonun arzulanan, beklenen en iyi bölümüne nihayet kavuştuk. Savaş sahneleri çok iyiydi.
10. bölümde beklenti yüksek ancak ters köşe bi ölüm olmadıktan sonra fragmana göre9. bölümün üstüne çıkmayacak gibi duruyor.
Bu bölümde en çok yabanilerin devinin ölümü üzüntü verici idi. (türünün son örneği olması lazım)
Sansa Stark'ın Jon Snow'dan haberli ya da habersiz Lord Petyr Baelish'ten sanki süpriz gibi yardım alması garip olmuş. Bir gün önce bahsi geçmiyor ve sabah bakıyorsun bir ordu geliyor. Erken gelebilirdi ya da geç mesela.
başlama, yazık edersin kendineHer Got izliyor. Başlıyayım mı bende arkadaşlar ?
Niye dostum Bağımlılık mı yapıyor ?başlama, yazık edersin kendine
Hocam dizi başlarda ağır fakat son bölümleri iyiydi sezon finali de ilginçti yeni sezonu temmuz17de başlıyorMr.Robot deneyeyim dedim 4 bölüm izledim biraz beklentimi yüksek tutmuştum sanırım beklediğimi vermedi,
Prison Break, Sherlock dizileri tadında ve ya bilgisayar yazılım konusu işleyen önere bileceginiz dizi varmı arkadaşlar ve ya Mr.Robot a devam etmelimiyim?
Her Got izliyor. Başlıyayım mı bende arkadaşlar ?
Mr.Robot deneyeyim dedim 4 bölüm izledim biraz beklentimi yüksek tutmuştum sanırım beklediğimi vermedi,
Prison Break, Sherlock dizileri tadında ve ya bilgisayar yazılım konusu işleyen önere bileceginiz dizi varmı arkadaşlar ve ya Mr.Robot a devam etmelimiyim?
Beklentiyi yüksek tuttum sanırım biraz konusu çok ilginç biraz ilgi çekici ama nedense bana hitap etmediHocam dizi başlarda ağır fakat son bölümleri iyiydi sezon finali de ilginçti yeni sezonu temmuz17de başlıyor
Teşekkürler öneriniz için yarın bakacağım,Mr.Robot farklı kendine has bir tarz oluşturmaya çalışıyor sanırım, daha önce film olarak Who am I(2014) HACKER(2015) filmlerini izlemiştim tabi dizi ve film aynı olmuyor ancak işlenen konu kurgu üreticilik gerçekçilik nedense bana hitap etmediPerson Of Interest, izlemediysen denemeni tavsiye ederim.
Mr.Robot'un ilk bölümlerini beğenmediysen bence devam etme, sonraki bölümlerde iyice kafayı sıyırıyor başrol oyuncusu.
Ama güzel dizi aslında, sana hitap etmedi demek ki.
tüm sezonları indirip bitirirsin. hani ben son sezonda tuttum kendimi 5-6 bölüm indirdim izlemedim derken bir oturdum peşpeşe. çok yarıda kesiyorlar gavurlar. hatta tüm şu sezondan sonra en baştan tekrar gitme düşüncem var. bazı şeyleri tam oturtamadım. isimler kişiler hanedanlar vs. ayrıca ekstra okumak gerek. kitaplarını okuyacağımı sanmam ama, dizide bahsedilip gösterilmeyen yerler var. ki, soru işareti bırakıyor. olayların arka planları, kickstarterda mı indiegogo da herhalde sırf bu kısımları çekilmesi için kampanya bile vardı. neyse, ilk sezonlar daha pisti, şimdi daha adam gibi gidiyor.Niye dostum Bağımlılık mı yapıyor ?
gayet sağlam dizi. bence devam et. sabret. hatta tekrar baştan al bitir. çok güzel ibareleri var. prison break herkes diyordu izledim. dayandım hatta 4 sezon izledim. belki 1-2 sezonlar iyiydi ama diğerlerinde cılkı çıkmıştı. bence mr robota devam et. ekşi gibi birkaç yerden de ek birşeyler okuyarak daha da oturmuş şekilde devam edebilirsin.Mr.Robot deneyeyim dedim 4 bölüm izledim biraz beklentimi yüksek tutmuştum sanırım beklediğimi vermedi,
ekşiden ufak bir alıntıNiye dostum Bağımlılık mı yapıyor ?
Aynısını Twd için de geçerliekşiden ufak bir alıntı
""""6x10 promosunda season finale yazınca gözümden iki damla yaş süzüldü. ulan 1 sene daha mı!"""
Hocam önceki sezonda stannisin kızına vermişti hatırlarsanız . davos çok seviyordu stannisin kızını malum kızıl kadında şenlik ateşi yapti geriye oyuncağı kalmış büyük ihtimal son bölümde hesap soracak@friendly abi, yav şu bizim eleman alanda gezerken yerden oyuncak bir geyik buldu. o neydi? yanık bir geyik. hatta elinde oyuncakla bizim kızıl cadıya ters ters bakıyordu. ben anlamadım.
aklıma o geldi benimde ama, saçma bulduydum. görecez son bölümdeHocam önceki sezonda stannisin kızına vermişti hatırlarsanız . davos çok seviyordu stannisin kızını malum kızıl kadında şenlik ateşi yapti geriye oyuncağı kalmış büyük ihtimal son bölümde hesap soracak
Suits 6*01 izleyebilen oldu mu? Yayınlanmış sanırım