En son hangi diziyi seyrettiniz?

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
The Flash 2. Sezon 23. Bölüm (Sezon Finali)

Final iyiydi ancak Baryy yine sonunda bi çuval inciri sanırım mundar etti.
Zoomun planını bozması mantık sınırlarında ancak o kadar kolay yenmesi çok kolay olmuş.
Şu Dünya-2 ye gedik açma olayının da suyu çıktı. Daha önce tüm gedikleri kapattık dediler ve Cisco açtığı gedik sayesinde Zoom geri gelmişti. Ama iki bölümdür bi bakıyosun Zoom istediği gibi gidip geliyor. Sonra bi bakıyosun en sonda beri de gedik açıp geçmişe gidiyor.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
The Flash 2. Sezon 23. Bölüm (Sezon Finali)

Final iyiydi ancak Baryy yine sonunda bi çuval inciri sanırım mundar etti.
Zoomun planını bozması mantık sınırlarında ancak o kadar kolay yenmesi çok kolay olmuş.
Şu Dünya-2 ye gedik açma olayının da suyu çıktı. Daha önce tüm gedikleri kapattık dediler ve Cisco açtığı gedik sayesinde Zoom geri gelmişti. Ama iki bölümdür bi bakıyosun Zoom istediği gibi gidip geliyor. Sonra bi bakıyosun en sonda beri de gedik açıp geçmişe gidiyor.
Aynen simdi yasanmis her sey gidecek mi yani Barry kafayı yemis olmalı .

Kim bilir ne tehditler olcak.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
266
Aynen simdi yasanmis her sey gidecek mi yani Barry kafayı yemis olmalı .

Kim bilir ne tehditler olcak.
Yok gitmiyor Flashpoint paradox olucak. Geri döndüğünde 3.sezonda karmaşa yaşanıcak. Çizgi romanlarda ve çizgi filmlerde Flash annesini kurtardığında tüm Dc karakterleri birbirine düşman oluyorlardı. Barry sonunda geçmişe gidip tam annesine kurtarıcakken olan halini durduruyordu. Dizide nasıl yaparlar bilemiyorum.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Yok gitmiyor Flashpoint paradox olucak. Geri döndüğünde 3.sezonda karmaşa yaşanıcak. Çizgi romanlarda ve çizgi filmlerde Flash annesini kurtardığında tüm Dc karakterleri birbirine düşman oluyorlardı. Barry sonunda geçmişe gidip tam annesine kurtarıcakken olan halini durduruyordu. Dizide nasıl yaparlar bilemiyorum.
Çizgi filmi var daha demin yarısını bitirdim batmanin babası geciyo yerine filan ama simdi misafir var .

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
blacklist son bölüm şaşırttı biraz :D edit : 3 x 22

Son düzenleme:

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Game of Thrones 6. sezon 6. bölüm

Bu bölüm çok sarmadı. Bazı konulara hiç değinilmedi.

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
preacher-amc-poster.jpg

Preacher 1. bölüm

İlginç bi filme benziyor. 1. bölümde olaylar insanın kafasında tam netleşmiyor.

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Game of Thrones 6. Sezon 7. Bölüm

Bu sezonun hiç bir bölümü 2. öblümün eline su dökemez. Bence bu Ramsey Bolton'u Theon öldürecek görün bakın.

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Preacher 2. bölüm

Filmde hep bi gizem hakim. Seyrettikçe biraz daha içine çekiyor. Oyunculuklar kaliteli

merts

Asistan
Reaksiyon puanı
2
preacher-amc-poster.jpg

Preacher 1. bölüm

İlginç bi filme benziyor. 1. bölümde olaylar insanın kafasında tam netleşmiyor.
Hem çizgi romandan uyarlama olması hemde farklı bir kafası var.Gerçi amc bu konuda çok iyi.
Bu arada mr.robot çok iyi bir dizi.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
yeni dizilerden bağımlısı yapacak var mı ? Yada önerileriniz?
şuana kadar en büyük fiyaskoyu kendimce GoT'da yaptım.İlk bölümden sonra izlemeyi bıraktım, nitekim günceldeyim artık.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Mr.Robot 2. sezon 13 Temmuz'da başlayacak.

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
yeni dizilerden bağımlısı yapacak var mı ? Yada önerileriniz?
şuana kadar en büyük fiyaskoyu kendimce GoT'da yaptım.İlk bölümden sonra izlemeyi bıraktım, nitekim günceldeyim artık.

Ben yazım Person of the interest'e başlamayı düşünüyorum. Bölük börçük izlemişliğim vardı tamamlayayım. Güzel dizi.

Scarneep

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Başlamadıysanız Sherlock dizisinş tavsiye ederim . Zaten 2 senede 3 bölümden 2010 da başlayan dizinin bugün 9 bölümü var sadece. Yeni sezon maalesef 2017 de çıkacakmış. Ama yılbaşında 4. Sezon özel bölümü yayınlanmıştı. Bu arada en son GoT 6. Sezon 6. Bölümde kaldım. Netten yayınlanması yasaklanmış. İzleyebilen varsa yeni bölümleri yardıma açığız.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Başlamadıysanız Sherlock dizisinş tavsiye ederim . Zaten 2 senede 3 bölümden 2010 da başlayan dizinin bugün 9 bölümü var sadece. Yeni sezon maalesef 2017 de çıkacakmış. Ama yılbaşında 4. Sezon özel bölümü yayınlanmıştı. Bu arada en son GoT 6. Sezon 6. Bölümde kaldım. Netten yayınlanması yasaklanmış. İzleyebilen varsa yeni bölümleri yardıma açığız.
G.o.t icin torrenti kullanabilirsin. 1080p mevcut.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Game Of Thrones 06x08
Sezon finaline kalan son 2 bölümde ; 9. bölüm 60 dakika, 10. bölüm ise 70 dakika olacakmış.

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Game of Thrones 6. Sezon 8. Bölüm

Bu sezon genelde aksiyonsuz geçiyor. Şöyle vay be dedirten bölüm olmadı, 2. bölüm dışında

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Game of Thrones 6. Sezon 8. Bölüm

Bu sezon genelde aksiyonsuz geçiyor. Şöyle vay be dedirten bölüm olmadı, 2. bölüm dışında

9. bölümün fragmanını izledim, kuzeyde sağlam aksiyon var. :)

Son düzenleme:

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Game of Thrones 6. Sezon 9. Bölüm

Sezonun arzulanan, beklenen en iyi bölümüne nihayet kavuştuk. Savaş sahneleri çok iyiydi.
10. bölümde beklenti yüksek ancak ters köşe bi ölüm olmadıktan sonra fragmana göre9. bölümün üstüne çıkmayacak gibi duruyor.

Bu bölümde en çok yabanilerin devinin ölümü üzüntü verici idi. (türünün son örneği olması lazım)

Sansa Stark'ın Jon Snow'dan haberli ya da habersiz Lord Petyr Baelish'ten sanki süpriz gibi yardım alması garip olmuş. Bir gün önce bahsi geçmiyor ve sabah bakıyorsun bir ordu geliyor. Erken gelebilirdi ya da geç mesela.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Game Of Thrones 06x09
Sezon bütçesini sadece bu bölüme harcamış olabilirler diye düşündüm izlerken. :)
Film tadında çok kaliteli ve keyifli bir bölümdü.