En son hangi diziyi seyrettiniz?

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Game of Thrones 6. Sezon 9. Bölüm

Sezonun arzulanan, beklenen en iyi bölümüne nihayet kavuştuk. Savaş sahneleri çok iyiydi.
10. bölümde beklenti yüksek ancak ters köşe bi ölüm olmadıktan sonra fragmana göre9. bölümün üstüne çıkmayacak gibi duruyor.

Bu bölümde en çok yabanilerin devinin ölümü üzüntü verici idi. (türünün son örneği olması lazım)

Sansa Stark'ın Jon Snow'dan haberli ya da habersiz Lord Petyr Baelish'ten sanki süpriz gibi yardım alması garip olmuş. Bir gün önce bahsi geçmiyor ve sabah bakıyorsun bir ordu geliyor. Erken gelebilirdi ya da geç mesela.
yav pisi pisine öldü, adamın eline verin bi ağaç filan de mi?

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Her Got izliyor. Başlıyayım mı bende arkadaşlar :) ?

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Mr.Robot deneyeyim dedim 4 bölüm izledim biraz beklentimi yüksek tutmuştum sanırım beklediğimi vermedi,
Prison Break, Sherlock dizileri tadında ve ya bilgisayar yazılım konusu işleyen önere bileceginiz dizi varmı arkadaşlar ve ya Mr.Robot a devam etmelimiyim?

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Mr.Robot deneyeyim dedim 4 bölüm izledim biraz beklentimi yüksek tutmuştum sanırım beklediğimi vermedi,
Prison Break, Sherlock dizileri tadında ve ya bilgisayar yazılım konusu işleyen önere bileceginiz dizi varmı arkadaşlar ve ya Mr.Robot a devam etmelimiyim?
Hocam dizi başlarda ağır fakat son bölümleri iyiydi sezon finali de ilginçti yeni sezonu temmuz17de başlıyor

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Her Got izliyor. Başlıyayım mı bende arkadaşlar :) ?

Cümleyi ilk okuyunca biraz garip olmuş ama, sormak istediğin gene de anlaşılıyor. :)
Bence başlamalısın ; Senaryo, kurgu, kostüm, müzik, oyunculuk gibi her alanda kalitesi üst düzey bir dizi. Fakat öyle aşırı aksiyon sahneleri olmadığı gibi adından da anlaşılacağı üzere Taht Oyunları'nın ön planda olduğu bir yapım.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671

Person Of Interest, izlemediysen denemeni tavsiye ederim.

Mr.Robot'un ilk bölümlerini beğenmediysen bence devam etme, sonraki bölümlerde iyice kafayı sıyırıyor başrol oyuncusu. :)
Ama güzel dizi aslında, sana hitap etmedi demek ki.

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Hocam dizi başlarda ağır fakat son bölümleri iyiydi sezon finali de ilginçti yeni sezonu temmuz17de başlıyor
Beklentiyi yüksek tuttum sanırım biraz konusu çok ilginç biraz ilgi çekici ama nedense bana hitap etmedi

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Person Of Interest, izlemediysen denemeni tavsiye ederim.

Mr.Robot'un ilk bölümlerini beğenmediysen bence devam etme, sonraki bölümlerde iyice kafayı sıyırıyor başrol oyuncusu. :)
Ama güzel dizi aslında, sana hitap etmedi demek ki.
Teşekkürler öneriniz için yarın bakacağım,Mr.Robot farklı kendine has bir tarz oluşturmaya çalışıyor sanırım, daha önce film olarak Who am I(2014) HACKER(2015) filmlerini izlemiştim tabi dizi ve film aynı olmuyor ancak işlenen konu kurgu üreticilik gerçekçilik nedense bana hitap etmedi :)

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Niye dostum :) Bağımlılık mı yapıyor ?
tüm sezonları indirip bitirirsin. hani ben son sezonda tuttum kendimi 5-6 bölüm indirdim izlemedim derken bir oturdum peşpeşe. çok yarıda kesiyorlar gavurlar. hatta tüm şu sezondan sonra en baştan tekrar gitme düşüncem var. bazı şeyleri tam oturtamadım. isimler kişiler hanedanlar vs. ayrıca ekstra okumak gerek. kitaplarını okuyacağımı sanmam ama, dizide bahsedilip gösterilmeyen yerler var. ki, soru işareti bırakıyor. olayların arka planları, kickstarterda mı indiegogo da herhalde sırf bu kısımları çekilmesi için kampanya bile vardı. neyse, ilk sezonlar daha pisti, şimdi daha adam gibi gidiyor.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
gayet sağlam dizi. bence devam et. sabret. hatta tekrar baştan al bitir. çok güzel ibareleri var. prison break herkes diyordu izledim. dayandım hatta 4 sezon izledim. belki 1-2 sezonlar iyiydi ama diğerlerinde cılkı çıkmıştı. bence mr robota devam et. ekşi gibi birkaç yerden de ek birşeyler okuyarak daha da oturmuş şekilde devam edebilirsin.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
208994f2608b1b4bfb0fe9bdf93cb133.jpg

:cool:

ImageThumbnail2.aspx

:D

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
@friendly abi, yav şu bizim eleman alanda gezerken yerden oyuncak bir geyik buldu. o neydi? yanık bir geyik. hatta elinde oyuncakla bizim kızıl cadıya ters ters bakıyordu. ben anlamadım.

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
@friendly abi, yav şu bizim eleman alanda gezerken yerden oyuncak bir geyik buldu. o neydi? yanık bir geyik. hatta elinde oyuncakla bizim kızıl cadıya ters ters bakıyordu. ben anlamadım.
Hocam önceki sezonda stannisin kızına vermişti hatırlarsanız . davos çok seviyordu stannisin kızını malum kızıl kadında şenlik ateşi yapti geriye oyuncağı kalmış büyük ihtimal son bölümde hesap soracak

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Hocam önceki sezonda stannisin kızına vermişti hatırlarsanız . davos çok seviyordu stannisin kızını malum kızıl kadında şenlik ateşi yapti geriye oyuncağı kalmış büyük ihtimal son bölümde hesap soracak
aklıma o geldi benimde ama, saçma bulduydum. görecez son bölümde :)

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
penny dreadful da bitti yav.. keşke devam etseydi. keşke birkaç sezon daha gitseydi.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
diğer bir dizi finali...

person of interest...

yerini dolduracak dizi zor gelir..

dizinin sounda ulan yeni sezona o kadar açık bitirdiler ki dedim ama, bu sezona son dediler... ah be kararı değiştirip devam etseler..

Save Person of Interest!!!

imzalayın :)

Son düzenleme:

merts

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Vikings S01E04 fena değil şuanlık.Jenerik harika bakalım got tan sonra bekletiyi yüksek tutmak istemiyorum

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Game of Thrones 6. Sezon 10. Bölüm

Kuzeyin Kralı! Kraliçem çok yaşa!

Diziye format attılar gibi bişey oldu resmen. Bir çok şey yeniden başıyor. Aksiyon olmamasına rağmen dolu dolu biz sezon finali idi.

Jon Snow'un kral olması, Cercei'nin yine tahta oturup kraliçe olması, Khalesi'nin tekrar atağa geçmesi, Lord Walder Frey gibi ikinci bir pisliğin Arya tarafından öldürülmesi, Bran Stark'ın Jon Snow ile ilgili geçeği öğrenmesi, Sept'in havaya uçarak kardeşlik, rahip ve Tyrell Hanesinin üst sınıfının neredeyse komple ölmesi, Tommen Baratheon intiharı çok büyük olaylardı.

Bencen Stark'ın de bi gizemi var ama çözemedim. Lord Baleish hala güven vermiyor.

Sezonun en büyük süprizi Jon Snow'un babasının başkası olması, muhtemelen Rhaegar Targaryen, çünkü Robert duymasın diyor.

7. sezonuj yarısı akgezenler olur herhalde ordan bi enstantene verseler süper olurmuş ama 1 yıl beklicez artık. :)

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Game Of Thrones 06x10

Efsane bölümdü. Adım başı olay.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Suits 6*01 izleyebilen oldu mu? Yayınlanmış sanırım

Benim severek takip ettiğim dizilerden birisi. 6. sezon Temmuz ayında başlayacak diye biliyorum.
Nerede yayınlanmış ki ? Altyazı sitelerinde herhangi bir hareket yok.