- Reaksiyon puanı
- 671
The Blacklist 01x12
Gene muhteşemdi..
Gene muhteşemdi..
The Blacklist 01x12
Gene muhteşemdi..
hocam 12yi nasıl izledin :mrgreen:Arrow 2. Sezon 12. Bölüm..
Şimdi de HOMELAND diye bir dizi tavsiye ettiler.. Ona başlayacağım..
Bakalım nasılmış..
HOMELAND'in İlk 2 bölümü seyrettim, başlarda biraz yavaş ilerlediğini düşünsem de izlenmeyi hakettiği belli bir dizi, Hocam.
IMDB puanı 8.6
Bu arada birkaç kişiye daha diziyi sordum. Hepsi de diziyi çok beğendiklerini söylediler. Bence sen de bir şans vermelisin.
Homeland gerçekten güzel bir dizi sakın ameriganın oyunları bunlar deyip izlemekten vazgeçmeyin aksine gayet tarafsız olmaya çalışıyorlar yer yer olamasalarda dizinin kalitesini değiştirmiyor özellikle başroldeki carry karakterinin oyunculuğuna şapka çıkaracaksınız.8.5/10
Arrow S02E11
The Following S02E01
- - - Mesaj Güncellendi - - -
hocam 12yi nasıl izledin :mrgreen:
Tavsiye:Harpers Island Tür:Korku,Gerilim :korku dediğime pek bakmayın klasik katil kim filminin dizi versiyonu gerilim ögeleri güzel serpiştirilmiş fakat fazlasıyla klişe bu yoklukta gideri olan çerezlik bir dizi .5 yıl önce izlemiştim aynı tür ilgisini çeken arkadaşlara önerimdir.
Unsere Mütter, unsere Väter 1-2
Ben beğendim abi izle. Amerikan filmlerindeki gibi sürekli kendilerini övme, yüceltme falan yok. Sırf onun için bile izlenir. Ama bir "İkinci Dünya Savaşı'nda" havası veren bir dizi değildi. Piyanist filmi gibi olsa tadından yenmezdi.Merak ettim bunu biraz inceledim de, yorumlar hem çok iyi , hem de puanı oldukça yüksek...
Bilirsin senin fikirlerine önem veririm, sen beğendin mi nedir yorumun ?
Bahsi büyük ihtimal geçmiştir. FRİEDNS! Eğer sizde How I Met Your Mother, The Big Bang Theory gibi dizileri seviyorsanız bu dizilerin esinlendiği diziyi izlememeniz büyük hata. Şuan 1. Sezondayım 2. kez başladım :lol:
Ayrıca sıkı bir HIMYM fanı olmama rağmen bu dizi beni HIMYM'den nefret ettirmiştir. HIMYM artık bir belgesel niteliğindedir benim için.
Friends demiş arkadaş.Bahsettiğin dizinin adı ne?
Friends demiş arkadaş.
olabilir hocam insanlık hali. benimde izlemek istediğim ama başlayamadığım bir dizi.Dalmışım, ben friends kısmını friendly olarak düşündüm. Fatih abiye yazmış sandım bu nedenle.
Bahsettiğin dizinin adı ne?
olabilir hocam insanlık hali. benimde izlemek istediğim ama başlayamadığım bir dizi.