iPhone 12 Pro Max pil değişimi için teknik servislerin bana dediklerini anlayamadım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ykaan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ykaan

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar, iPhone 12 Pro Max kullanıyorum. Bana en yakın şehirde 2 tane yetkili servis var, bunlardan biri Zentech; şimdiye kadar hep çalıştığım servis, eski cihazlarımda dahil hiç sorun yaşamadım. Diğeri ise Gürgençler. Cihazımın pilini değişmek için Zentech'i aradım ama ulaşamadım, ellerinde pil mevcut mu, değil mi diye öğrenmek için. Sonrasında Gürgençler'i aradım, bana, "Şu an yok ama hafta içi olacak" dediler. Ben de bi' kaç soru sordum, özellikle "değişimde olan sıvı koruma bandı yeniden takılıyor mu?" diye sordum. "Evet, zorunlu zaten." dediler ama bir şey kafamı kurcaladı. Bana, sadece değişim sırasında ekranla alakalı bir şey dediler, panel falan o zarar görürse, ücretsiz ekran da değişir falan dediler. Ondan uzayabilir dediler ama bu da biraz canımı sıktı. Daha önce Zentech'de pil değişimlerim oldu ama böyle bir şey yaşamadım ama bunlar böyle deyince, "acaba başlarına geldi de, yeterince iyi değiller mi?" diye merak ettim. Var mı bilgisi olan, ne yapmam gerektiği hakkında?

Son düzenleyen moderatör:

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,577
Zentech'den daha önce memnun kalmışsınız, orayı tekrar tercih edebilirsiniz.

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Gürgençleri tavsiye ederim çok başarılılar ve profesyonelce çalışıyorlar. Size kesin kasa yamulacak dememiş eğer olursa böyle olur tarzı anlatmış merak etmeyin.

Ben Bursa Zentech'den çok mağdur olmuştum hiç memnun değildim, AVM'de bulunan Gürgençler aşırı güler yüzlü ve çözüm odaklı olması sayesinde artık oraya geçtim servislik durumum olursa diye. İşçilikleri süper.

EMRE YONAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,411
Gürgençleri tavsiye ederim çok başarılılar ve profesyonelce çalışıyorlar. Size kesin kasa yamulacak dememiş eğer olursa böyle olur tarzı anlatmış merak etmeyin.

Ben Bursa Zentech'den çok mağdur olmuştum hiç memnun değildim, AVM'de bulunan Gürgençler aşırı güler yüzlü ve çözüm odaklı olması sayesinde artık oraya geçtim servislik durumum olursa diye. İşçilikleri süper.
Aynen hocam, Gürgençleri öneririm bende. :)

ezgiakturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kadıköy'de tamirci abi firması ile görüşün derim, apple bağımsız onarım programı üzerinden hizmet veriyorlar ben geçen ay pil değişimi yaptırdım. çok memnun kaldım hızlıca yardımcı oluyorlar.

draktepe

Asistan
Reaksiyon puanı
157
Hocam ihtimali çok az da olsa bilgilendirme yapıyorlar. İlla başınıza gelir demiyorlar Gelebilir demek istiyorlar.

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,613
Gürgençler size güzel ve tatminkar bir yanıt vermiş. En ufak ihtimali bile düşünüp, müşteriyi koruduklarını belirtmişler.

PartyPancakes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
PTHC MAGNET 14year FACECAST DARKNET VIDEOS

ВЕБСАЙТ: ОТКРЫВАЙТЕ ТОЛЬКО В АНОНИМНОМ ТОР БРАУЗЕРЕ (В ДРУГИХ БРАУЗЕРАХ ССЫЛКА НЕ РАБОТАЕТ) http://torx5mtxatfovjmdizm27tsqusa4bgej5qx7zvv2quxvh44spl5xzsad.onion

МАГНЕТ ССЫЛКА 218ГБ ВИДЕО ДЛЯ ТОРРЕНТ КЛИЕНТА: magnet:?xt=urn:btih:abd5aaed52b5994fe54136701c4c18156bd28415

YavuzReissss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
BABYJ PAID YOUNG MODELS DARK WEB

ВЕБСАЙТ: ОТКРЫВАЙТЕ ТОЛЬКО В АНОНИМНОМ ТОР БРАУЗЕРЕ (В ДРУГИХ БРАУЗЕРАХ ССЫЛКА НЕ РАБОТАЕТ) http://torx5mtxatfovjmdizm27tsqusa4bgej5qx7zvv2quxvh44spl5xzsad.onion

МАГНЕТ ССЫЛКА 218ГБ ВИДЕО ДЛЯ ТОРРЕНТ КЛИЕНТА: magnet:?xt=urn:btih:abd5aaed52b5994fe54136701c4c18156bd28415