En son hangi diziyi seyrettiniz?

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
The Blacklist 01x12

Gene muhteşemdi..

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arrow S02E11
The Following S02E01

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arrow 2. Sezon 12. Bölüm..

Şimdi de HOMELAND diye bir dizi tavsiye ettiler.. Ona başlayacağım..
Bakalım nasılmış..
hocam 12yi nasıl izledin :mrgreen:

sinefil90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
True Detective S01E02 ilk bölümünde fazlasıyla hannibalı çağrıştırmıştı ama gayet kaliteli bir dizi olduğunu gösterdi Matthew McConaughey rolüne çok yakışmış.

sinefil90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HOMELAND'in İlk 2 bölümü seyrettim, başlarda biraz yavaş ilerlediğini düşünsem de izlenmeyi hakettiği belli bir dizi, Hocam.
IMDB puanı 8.6
Bu arada birkaç kişiye daha diziyi sordum. Hepsi de diziyi çok beğendiklerini söylediler. Bence sen de bir şans vermelisin. :)

Homeland gerçekten güzel bir dizi sakın ameriganın oyunları bunlar deyip izlemekten vazgeçmeyin aksine gayet tarafsız olmaya çalışıyorlar yer yer olamasalarda dizinin kalitesini değiştirmiyor özellikle başroldeki carry karakterinin oyunculuğuna şapka çıkaracaksınız.8.5/10

sinefil90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tavsiye:Harpers Island Tür:Korku,Gerilim :korku dediğime pek bakmayın klasik katil kim filminin dizi versiyonu gerilim ögeleri güzel serpiştirilmiş fakat fazlasıyla klişe bu yoklukta gideri olan çerezlik bir dizi .5 yıl önce izlemiştim aynı tür ilgisini çeken arkadaşlara önerimdir.

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Homeland gerçekten güzel bir dizi sakın ameriganın oyunları bunlar deyip izlemekten vazgeçmeyin aksine gayet tarafsız olmaya çalışıyorlar yer yer olamasalarda dizinin kalitesini değiştirmiyor özellikle başroldeki carry karakterinin oyunculuğuna şapka çıkaracaksınız.8.5/10

Kesinlikle haklısınız Hocam.. İlk 2 bölümle ben de tam dediğiniz gibi gene Amerikan oyunları başlamış diyecektim ki, diziyi seyreden arkadaşlarım da aynı şeyleri söyleyince bu önyargımdan vazgeçtim..Tüm bölümleri seyredeceğim.

Arrow S02E11
The Following S02E01

hocam 12yi nasıl izledin :mrgreen:

6. Hissim kuvvetlidir, Hocam :D
11 miş.. 12 diye yazmışım..

Tavsiye:Harpers Island Tür:Korku,Gerilim :korku dediğime pek bakmayın klasik katil kim filminin dizi versiyonu gerilim ögeleri güzel serpiştirilmiş fakat fazlasıyla klişe bu yoklukta gideri olan çerezlik bir dizi .5 yıl önce izlemiştim aynı tür ilgisini çeken arkadaşlara önerimdir.

Kim ne derse desin severek izlemiştim ben Harper's Island'ı...Her bölümde bir katliam olması bir başka ayrıntıydı..

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Merak ettim bunu biraz inceledim de, yorumlar hem çok iyi , hem de puanı oldukça yüksek...
Bilirsin senin fikirlerine önem veririm, sen beğendin mi nedir yorumun ?
Ben beğendim abi izle. :) Amerikan filmlerindeki gibi sürekli kendilerini övme, yüceltme falan yok. Sırf onun için bile izlenir. :D Ama bir "İkinci Dünya Savaşı'nda" havası veren bir dizi değildi. Piyanist filmi gibi olsa tadından yenmezdi. :P

etendu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bahsi büyük ihtimal geçmiştir. FRİEDNS! Eğer sizde How I Met Your Mother, The Big Bang Theory gibi dizileri seviyorsanız bu dizilerin esinlendiği diziyi izlememeniz büyük hata. Şuan 1. Sezondayım 2. kez başladım :lol:

Ayrıca sıkı bir HIMYM fanı olmama rağmen bu dizi beni HIMYM'den nefret ettirmiştir. HIMYM artık bir belgesel niteliğindedir benim için.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
how i met your mother 09x16 sezonun en iyi 2 bölümünden biriydi.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Bahsi büyük ihtimal geçmiştir. FRİEDNS! Eğer sizde How I Met Your Mother, The Big Bang Theory gibi dizileri seviyorsanız bu dizilerin esinlendiği diziyi izlememeniz büyük hata. Şuan 1. Sezondayım 2. kez başladım :lol:

Ayrıca sıkı bir HIMYM fanı olmama rağmen bu dizi beni HIMYM'den nefret ettirmiştir. HIMYM artık bir belgesel niteliğindedir benim için.

Bahsettiğin dizinin adı ne? :)

cablecross

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"Under the Doom" mutlaka izleyin. Zaten 1. Bölümü izleyince bir bakmışsın 13 e gelivermişsin.

etendu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

-MÜNZEVİ-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
the walking dead bilimkurgu filmi bilim içinde beyin gerekir bu sebebden beyenmeyenler lütfen makinayı fazla zorlamasın belliki kapasite az alt seviyede devam etsinler ayrıca walking dead psikolojiyide işleyen bi dizi biri çıkmış diyo 2. sezonda zombi yok dizi pembe dizi oldu boş lafa gerek yok siz pis yedili med cezir falan izleyin ergen dizilerinden

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
the Walking Dead 4. sezon 8. bölümü izledim.

9 Şubat'ta 9. bölümle geri döneceklermiş.

Şimdilik birbirlerine şakalar yaparak zaman geçiriyorlar. :P

[video=youtube;igDzM4CyWa8]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=igDzM4CyWa8[/video]

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
The Blacklist 01x13
Reddington reyizzzzzzz

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Dracula 01x10 ilk sezon bitti :)
ikinci sezon bomba gibi gelecek şüphesiz.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Ben de Özledim 13

Leyla ile Mecnun 104

Eyvallah.