Daha dizinin girişi yeni bitti.Şimdi başlıyor asıl kurgu.
akşam ki dizi pembe dizi olduğundan kaçmaz zaten :mrgreen: beklemedeyiz.
Haha Dracula bekleyebilir ama aşk dizisini kaçırmamamız lazım
Daha dizinin girişi yeni bitti.Şimdi başlıyor asıl kurgu.
akşam ki dizi pembe dizi olduğundan kaçmaz zaten :mrgreen: beklemedeyiz.
Altyazı çıkmadı derken ?
Sonra da izlersin maçı izle şimdi
Neresi sıktı yahu gayet güzel gidiyor.
Dizimag den 720p indiriyorum şuandaBen PC de izlemeyi sevmem 720p nin altyazısını var ama bulamadım galiba
Person of Interest 3.10
2010'da Harold'un gittiği psikolog sanırım Root. Onun konuşma şekline benziyor.
1 aysa yine iyi.The Blacklist 01x10
Harika bir bölümdü her zamanki gibi. Ama ocak 14 e kadar ara verilir mi arkadaş ya. Kim beklicek 1 ay :/
Neresi iyi yav1 aysa yine iyi.
The Blacklist 01x10
Harika bir bölümdü her zamanki gibi. Ama ocak 14 e kadar ara verilir mi arkadaş ya. Kim beklicek 1 ay :/
Şu The Blacklist dizisini ben de deneyeceğim. Konusu biraz klasik gelmişti ama hazır G.O.T. ve Hannibal dizilerinin başlamasına çok varken deneyebilirim sanırım.
Person Of Interest takip ediyorum ben de. Dizi kendini aştı gerçekten son 3-4 bölümdür.
Yeni bölümü 18 Aralıkta.
Sadece tek dizi değil çoğu dizi sanırım verdi bu arayı Person of Interest te bir ay boyunca yok
Almost Human 1.04
Daha da izlemem. Kalitesizlik diz boyu. Focus'a bir-iki modifiye ile geleceğin arabası, antenli kablosuz ağ adaptöründen dinleme cihazı yapmışlar.
Almost Human 1.04
Daha da izlemem. Kalitesizlik diz boyu. Focus'a bir-iki modifiye ile geleceğin arabası, antenli kablosuz ağ adaptöründen dinleme cihazı yapmışlar.
yahu sanki bundan 50 sene sonrasını gördükte arabanın nasıl olduğu konusunda yorum yapıyorsn
efekler önemli , araba sahneleri , robotların çizimleri , vurulduklarındaki haraketleri , oyuncuların oynayışları önemlidir bir filmde veya dizide,
Güzel dizi arkadaşlar Karl Urban ve Robot ortağı gayet başarılı bir iş çıkarmış
Onlar işin bahanesi be. Ama focus vb. otomobillerin de olmayacağı belli.yahu sanki bundan 50 sene sonrasını gördükte arabanın nasıl olduğu konusunda yorum yapıyorsn
efekler önemli , araba sahneleri , robotların çizimleri , vurulduklarındaki haraketleri , oyuncuların oynayışları önemlidir bir filmde veya dizide,
Güzel dizi arkadaşlar Karl Urban ve Robot ortağı gayet başarılı bir iş çıkarmış