Didem Ergin
Profesör
Tam benlik konu sevdiğim o kadar çok parça var hangisinin linkini birakayim şaşırdım ?Son yılların en popüler müzik türlerinden olan Rap, ülkemizde büyük bir kitleye sahip desek yanlış olmaz. Sizin en sevdiğiniz rapçi kim ya da en sevdiğiniz rap şarkısı? Link de bırakabilirsiniz
Ekli dosyayı görüntüle 91602
Şu sıralar en çok ne dinliyorsunTam benlik konu sevdiğim o kadar çok parça var hangisinin linkini birakayim şaşırdım ?
Tam benlik konu sevdiğim o kadar çok parça var hangisinin linkini birakayim şaşırdım ?
Mücevher hariç hepsini dinliyorum bende
Daha Spotify listemde bir sürü parça var araba kullanırken sırf Rap dinliyorum
Şimdi 3 Nisan'da Kubilay Karça'nın S.O.S parçası çıkacak onu bekliyorum geçen gün instagram da canlı yayınında demosunu dinletti gayet hoşuma gitti tamamı nasıl bakalım ?Mücevher hariç hepsini dinliyorum bende![]()
Ati dinliyor musunŞimdi 3 Nisan'da Kubilay Karça'nın S.O.S parçası çıkacak onu bekliyorum geçen gün instagram da canlı yayınında demosunu dinletti gayet hoşuma gitti tamamı nasıl bakalım ?
Şu Şehinşah ve Khontkar'dan nefret eden tek ben miyim?Daha Spotify listemde bir sürü parça var araba kullanırken sırf Rap dinliyorum
Ati'nin sadece Patron'la olan WhatsApp ve Mayday parçalarını dinledimAti dinliyor musun![]()
Kubilay Karça dinlemeni tavsiye ederimTürkiye'de ceza ezhel khontkar patron
Bu PMC bullshit!Ati242, POS, Fro, Badis, ve tüm Antalya'lı hemşerilerimi dinlemeye çalışıyorum. PP'den anlaşılacağı üzere; Stabil, İmpala, Rizzo Guerta, Arman Yekta, Saian&Patron&K"st&Keysi, Jagged, Def, Massaka, Enes Alper, Boykot, Gazapizm. Almanya tarafında; Gringo44, Hasan K., Brudi030, Ufo361, Capital Bra, Fero, Mert Abi...
Almanya'da Gringo44, Türkiye'de PMC ekibi, Enes Alper, Stabil kapışır gibi.
Ati'nin sadece Patron'la olan WhatsApp ve Mayday parçalarını dinledim
Onu beğenmiyorum ben ya?Kubilay Karça dinlemeni tavsiye ederim![]()
Ben beğeniyorum farklı bir tarzı varOnu beğenmiyorum ben ya?
Dinleyeceğimbunu da dinlemelisinnnn![]()
Bakalım beğenecek misinBen beğeniyorum farklı bir tarzı var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dinleyeceğim![]()
Dinledim ve gerçekten hoşuma gitti çalma listeme ekledim teşekkürlerBakalım beğenecek misin![]()
Yessss? çok sevindim ne demek ?Dinledim ve gerçekten hoşuma gitti çalma listeme ekledim teşekkürler![]()
Başka varsa tavsiye edebileceğin önerilere açığım?Yessss? çok sevindim ne demek ?
Başka varsa tavsiye edebileceğin önerilere açığım?
EffsaannneeeeeCeza - Suspus