Tanklar kısmı aynen ama wot diyeyim bendeWar Thunder Tanklar![]()
Tanklar kısmı aynen ama wot diyeyim bendeWar Thunder Tanklar![]()
Wot da oynadım uzun zaman ama Thunder üst düzey oyun biraz.Tanklar kısmı aynen ama wot diyeyim bende
Re voltÖncelikle herkese merhaba, başlıkta da sorduğum gibi. Sizlerin en çok sevdiğiniz, oyun veya oyun serileri nelerdir?
Benimkiler:
Assassin's Creed serisi,
Outlast serisi,
Resident Evil 7 Biohazard,
The Witcher serisi,
Thief,
Tom Clancy's serisi.
Ve daha niceleri ...
Little Fighter 2Re volt
Cs 1.6
CS GO
Gta 3
Gta 4
GTA 5
Pubg
Hikayeli bir oyun mu?Herkes çoğunlukla bilindik benzer oyunları yazmış. Tamam güzeldirler fakat nasıl SOMA aralarında olmaz? Benim oyun listelerimde ilk beşe rahat girer. Şaheserdir.
Oynamayan varsa türkçe yamasını kurup bitirsin. Kesinlikle korku oyunu değildir.
Delta Force... Eskiler bilir.Öncelikle herkese merhaba, başlıkta da sorduğum gibi. Sizlerin en çok sevdiğiniz, oyun veya oyun serileri nelerdir?
Benimkiler:
Assassin's Creed serisi,
Outlast serisi,
The Witcher serisi,
Thief,
Tom Clancy's serisi.
Ve daha niceleri ...
Outlast seri olarak değil ama 60 saatim sadece Outlastta var Metro serisini çok severim doom da gayet güzel yeni resident eviller de güzel Forza serisini severim gmod ve payday online olarak CSGO tabi bide GTAÖncelikle herkese merhaba, başlıkta da sorduğum gibi. Sizlerin en çok sevdiğiniz, oyun veya oyun serileri nelerdir?
Benimkiler:
Assassin's Creed serisi,
Outlast serisi,
The Witcher serisi,
Thief,
Tom Clancy's serisi.
Ve daha niceleri ...
Evet.Hikayeli bir oyun mu?
GTA vice cityÖncelikle herkese merhaba, başlıkta da sorduğum gibi. Sizlerin en çok sevdiğiniz, oyun veya oyun serileri nelerdir?
Benimkiler:
Assassin's Creed serisi,
Outlast serisi,
The Witcher serisi,
Thief,
Tom Clancy's serisi.
Ve daha niceleri ...