panzr
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,483
Hamburger, pizza, dürüm, döner, çiğ köfte...
Hamburger pizza KFC'nin kemiksiz tavukları adana dürüm lahmacun ve kombo olarak tabiki de KokoreçHamburger, pizza, dürüm, kokoreç, hot dog ve daha bir sürü şey... Karar vermekte zorlanıyorum ?
Ekli dosyayı görüntüle 107805
Fastfood da Pizzayı tek geçerim.Pizza+ ayran benim mide bayram eder.????Hamburger, pizza, dürüm, kokoreç, hot dog ve daha bir sürü şey... Karar vermekte zorlanıyorum ?
fastfoodları birbirinden üstün görmem imkansızHamburger, pizza, dürüm, kokoreç, hot dog ve daha bir sürü şey... Karar vermekte zorlanıyorum ?
Hahahaah hepsi birbirinden lezzetliii?fastfoodları birbirinden üstün görmem imkansız
Hahahahaha belki pizza kötü yapılmıştır ?Arkadaşım o gün pirzola yemiş tadını hiç beğenmemiş.Gitmiş tavuk döner almış.Fakirlik içimize işlemiş be.
Hahahaah hepsi birbirinden lezzetliii?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hahahahaha belki pizza kötü yapılmıştır ?
Hahahaha sayılır tabi kiiLahmacun sayılıyorsa lahmacun. Lahmacunben
????E) Hepsi
O kadar da fast değil sanki yaİskender
Lahmacun ve adana kebap bence fast food değil yoksa pizzayı falan geride bırakırdı ya?Pide ve lahmacun vede dürüm
Fasfod dan iyi olduğu için yazdım?Pizza? Hamburgerde severdim ama yıllardır yemiyorum.Pizzayıda evde yapıyoruz dışarda çok yemek yemediğimizden?Kokoreç hariç hepsini yerim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lahmacun ve adana kebap bence fast food değil yoksa pizzayı falan geride bırakırdı ya?
Karnım acıktı yaO kadar da fast değil sanki ya![]()
Canım çekti.Bu saatte bizim buralar da adana bulamam ama kokoreç neredeyse sabaha kadar varacıktırdın gerçekten
![]()
Şu kanalın kapak fotoları ne kadar salakça 5 yaşında ki çocuğa yaptırıyorlar galiba. Gerçekten çok kötü.