Toprak Kokusu
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 6,139
Kola'nin yansıması??? ??
Kola'nin yansıması??? ??
Ne var ki orda internetten buldum resmi.Kola'nin yansıması??? ??
Tmm anladım şimdi ?Ne var ki orda internetten buldum resmi.
Le Cola'yı en son orta okuldayken içmiştim de BİM'in kolayı geliştirmesi gerek
Yemedim kiii???YedirmedilerMeybuz unutulur mu yaaa ??
Aaa evet son çıkanlarda bu çok iyi?
Bunu da ilk kez gördüm aaa kaç senesinin bu?Şundan bir bulabilsem... Hasret bitecek de ?
Ekli dosyayı görüntüle 103482
Le kola içmedim party yedim güzeldi baya da bol.
2012 flndi sanırım ?Bunu da ilk kez gördüm aaa kaç senesinin bu?
Lise zamanlarım aslında görürdüm demekki bizim oralara gelmemiş?2012 flndi sanırım ?
Biraz zengin aburcuburlardan
Ya bunların içinden çıkan şeyler boğazıma falan takılıyor yoksa iyi hoş da.Bitter çikolata seven birisi değilim ama eti karam müthiş bir şey. En sevdiğim ikinci abur cubur oluyor.
Birincisi ise bu: Ekli dosyayı görüntüle 103513
Yerfıstığı hastalığım varÇok yağ yapmasa günde 1kg bile tüketebilirdim
Onun da fiyatı uçtu50 kuruşluk Max dondurma
+2625152621Şundan bir bulabilsem... Hasret bitecek de ?
Ekli dosyayı görüntüle 103482
Abur cubur düşkünü değilim ki o kadar 40 yılın başı yerim ?Lise zamanlarım aslında görürdüm demekki bizim oralara gelmemiş?
Biraz zengin aburcuburlardan
Ya bunların içinden çıkan şeyler boğazıma falan takılıyor yoksa iyi hoş da.
Lays fırından paketi full hava nerdeyse ama tadı güzel+1, benim de favorilerim.
Haribo yiyince kusan/kusucak gibi olan tek kişi benim sanırım nası yiyonuz ya
Sağlıksız oldukları kesin ama baya tüketiyoruz.Gene de daha sağlıklı türevleri üretilmeye çalışılsada katkı maddeleriyle zor görünüyor.Ekli dosyayı görüntüle 103435Ekli dosyayı görüntüle 103436Ekli dosyayı görüntüle 103437
Aklıma bunlar geldi daha çok var tabi ama sizde tadı çok iyi dediklerinizden paylaşabilirsiniz![]()
8 saat ye 16 saat aç kal düzenine geçtim tavsiye ederim hocam çok sağlıklı oluyor.Öyle belirli bir abur cubur zaafım yok da, akşam 21'den sonra canım fena çekiyor, ne bulursam atıştırıyorum. Maalesef ki kilolarımın büyük çoğunluğunu bu zaafımdan geliyor.![]()
Ya bizim mutfak müdürü8 saat ye 16 saat aç kal düzenine geçtim tavsiye ederim hocam çok sağlıklı oluyor.
Akşam yemeğini kaçta yediyseniz sonraki öğün 16 saat sonra olsun bu 16 saatte de içecek olarak sadece su içiniz.Bizim evde akşam yemeği 9 10 gibi konulur sonraki öğün öğlen 2 yada 3 gibi yiyoruz.