En sevdiğiniz abur cuburlar?

epsilon06

Profesör
Reaksiyon puanı
2,078
Sağlıksız oldukları kesin ama baya tüketiyoruz.Gene de daha sağlıklı türevleri üretilmeye çalışılsada katkı maddeleriyle zor görünüyor.
images (22).jpeg
images (21).jpeg
images (20).jpeg

Aklıma bunlar geldi daha çok var tabi ama sizde tadı çok iyi dediklerinizden paylaşabilirsiniz:)

epsilon06

Profesör
Reaksiyon puanı
2,078
Soslu mısır, dakota çekirdek
Dakota çekirdek ne diye bir baktım kara çekirdek dediğimiz aslında koronayla çin çekirdeği olduğunu öğrendiğim şeymiş?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Of şu craxı okulda az ortak alıp yemezdik ya tam muhabbet şeyi sonrada sosunu kim yiycek kavgası çıkardı?

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Benim en sevdiğim abur cubur yok çünkü artık yemiyorum markette abur cubur reyonuna gireyim gram canım çekmiyor
benim favorim Oreo'lu Cornetto Cartedor'un meyve ve çikolata şöleni yani ben dondurma hastasıyımbu arada en sevdiğim tatlı dondurmadır kaşık ile yemeyi ayrı seviyorum

Son düzenleme:

epsilon06

Profesör
Reaksiyon puanı
2,078
Bunu hiç yemedim merak ettim acaba nasıl görürsem alayım.

Bunuda gördüm sanki ama almadım acı mı çok?

Benim en sevdiğim abur cubur yok çünkü artık yemiyorum markette abur cubur reyonuna gireyim gram canım çekmiyor
benim favorim Oreo'lu Cornetto Cartedor'un meyve ve çikolata şöleni yani ben dondurma hastasıyımbu arada en sevdiğim tatlı dondurmadır kaşık ile yemeyi ayrı seviyorum
Ya bende uzun zamandır pek yemiyorum geçen gittik markete etinin böyle şekilli portakallı çikolatalı bisküvisi vardı ondan aldım birde yeni olala kekli çikolata.Eskisi gibi gitmiyor hele dondurma falan yaşında güzelmiş annem meybuz olanları aldırmazdı hasta olursun diye hep canım çekerdi onlardan şimdide benim canım istemiyor :)

50 kuruşluk Max dondurma
Kaldı mı?Küçükken tek yediğimiz oydu bedavada çıkardı.50 kuruş değildir artık?

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Bunu hiç yemedim merak ettim acaba nasıl görürsem alayım.

Bunuda gördüm sanki ama almadım acı mı çok?

Ya bende uzun zamandır pek yemiyorum geçen gittik markete etinin böyle şekilli portakallı çikolatalı bisküvisi vardı ondan aldım birde yeni olala kekli çikolata.Eskisi gibi gitmiyor hele dondurma falan yaşında güzelmiş annem meybuz olanları aldırmazdı hasta olursun diye hep canım çekerdi onlardan şimdide benim canım istemiyor :)
ben çocukken babaannem ve annem de bana meybuz yedirmezlerdi hasta olurum diye çünkü benim bünyem yaşıtlarıma göre zayıftı hemen hasta olurdum
Ben dondurma dışında hiçbir abur cubur yemiyorum cidden canım hiç çekmiyor hele cips hiç çekmiyor en son Mart ayında yemiştim aradan 3 ay geçti cipsi aramıyorum bile bu arada ben eskiden Limonlu Ice Tea delisiydim artık canım Ice Tea çekmiyor bile ben Coca Cola Zero ve vişne suyu dışında hiçbir şey içmiyorum

efsane ya bunu da çocukken az yemezdik