En Iyi Türk Torrent Sitesi

Bla©k

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gün gelecek herkesin Turkdepo.biz kullanacak sanırım.
Güncel Yerli ve yabancı dizi paylaşımı. Film ripleri ile kadrosunu ve üye sayısını günden güne büyüten bir tracker.
Tavsiye ederim.

istemiyabgu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar torrent ile ilgili tüm yorumları okudum anladığım kadarıyla en iyi torrent siteleri leechturk ve turktorrent. ben bitturk.net kullanıyordum ve gayet memnundum. ama site bir süre önce ttnet kullanıcılarına kapandı ve ben de hdturk.org, arana-tr, trackerturk uye oldum ama hiç birinden de memnun kalmadım 3 ünü toplasan bir bittürk etmez bence. yorumlardan annladığım kadarıyla leechturk ve turktorrent bittürk kalitesinde o yüzden bana leechturk ya da turktorrent davetiyesi gönderirseniz beni site site dolaşmaktan kurtarmış olursunuz. şimdiden teşekkürler.
adres : aboneoldum@gmail.com

Dephree

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Turknova, turktorrent, arenatr, leechturk gibi sağlam türk torrent siteleri için davetiye gönderebilir misiniz? Elimden geldiği kadar gönderme yapıyorum, teşekkürler.

furkanfatihersoy@gmail.com

blu marino

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yerlide çıtayı çok üst seviyeye koyamazsın yabancı olarak isohunt.com, kat.ph, zamunda tavsiyemdir

taksim1984

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
kesinlikle turktorrent.eu

2008 yılında sunulmuş bir dosya hala aktif olur mu olur..

cadde39

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar site gayet iyidir herşeyde kaynak mevcuttur üyelikler acıktır herkeze tavsiye ederim
www.letseed.net
Hemen her kategoride aktif olduğumuz sitemizde size hizmet vermekten mutluluk duyarız
. Başlangıç olarak yeni üyelerimize hoşgeldin olarak 4GB upload ve 1 adet davetiye hediye ediyoruz.

Yönetim ekibimiz yaşlarının da verdiği deneyimle, sizlere hemen her konuda destek verebilecek bilgi birikimine sahiptir. Sizleri de sitemize bekliyoruz. İsterseniz Dj, uploder ve moderator olarak görev alarak destek verebilirsiniz.

Adımız da amacımızı ortaya koyuyor. Gelin ve "Hadi Paylaşalım"

emrahcoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Leechturk veya Arena-Tr davetiyeleri varsa banada gönderirmisiniz?

mustifb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Leechturk ve Torrent Turk'de üyeliğim var. Diğer iyi torrent siteleri için davetiye gönderirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

musti15fb@yandex.com

matem90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben kpss a grubu için ders videoları indirmem lazım ve o videolar da Türknova.net ile arena tr de ve üye değilim üye olmak için davetiye kodu istiyolar lütfen şu hesaba davetiye kodu gönderir misiniz matem_90@hotmail.com arena tr yada Türknova.net bunlardan biri yada ikisi ile ilgili davetiye kodları şimdiden çok ama çok tşklr

- - - Mesaj Güncellendi - - -

matem_90@hotmail.com bana da gönderebilir misiniz kpss videoları indirmem lazım lütfen

weIIet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dünyadaki bütün torrent sitelerinin ortak amacı olan "paylaşım" için yeni bir adresle karşınızdayız.

www.letseed.net

Hemen her kategoride aktif olduğumuz sitemizde size hizmet vermekten mutluluk duyarız
. Başlangıç olarak yeni üyelerimize hoşgeldin hediyesi 4GB upload ve 1 adet davetiye hediye ediyoruz.

Yönetim ekibimiz yaşlarının da verdiği deneyimle, sizlere hemen her konuda destek verebilecek bilgi birikimine sahiptir. Sizleri de sitemize bekliyoruz. İsterseniz Dj, uploder ve moderator olarak görev alarak destek verebilirsiniz.

Adımız da amacımızı ortaya koyuyor. Gelin ve "Hadi Paylaşalım"

hades79

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar arena-tr davetiyesi isteyenler bu mesaja cevap yazabilir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

turktorrent.eu davetiyem de mevcut

ferdibjk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar davetiyeye ihtiyacım var. Gönderirseniz çok sevinirim..

arena,turktorrent,lecchturk,turknova hepsi kabulum..

ferdibjk@gmail.com

Şimdiden teşekkür ediyorum..