ÂLİM SÖZLÜK
tarih, edebiyat, felsefe, coğrafya, tıp, deyimler, atasözleri, güncel, aktüel, sözlük,
alimsozluk.com
Torrent Oyun
en iyisi hdtürk kardeşim pişman olmazsınArkadaşlar paralı veya parasız bi şekilde üye olcam şuan türkiyenin en çok seeders ı olan en güncel torrent sitesi hangisi ? ( arena-tr tarzında )
en iyisi hdtürk kardeşim pişman olmazsın
Nasıl üye olcam ki parayla da satın alınmıyor gibi hiç bir şeyde bulamadım olurdu böyle sitelerin vip üyelikleri
buradan üye ol olamazsan bana mesaj at vip alcaksan ben sana hesap ayarlayarım
Teşekkürler hocam, konu ile ilgili arkadaşlardan gelen cevap buhayırlı olsun kardeşim siteniz siteyi biraz tanıt hangi tür sunumlar yer alacak
Zaman geçtikçe sitemizi büyütecegiz. Ripper grubunu genişlettikçe 1080p/720p/m1080p güncel filmlere yer vermeyi düşünüyoruz. Film haricinde belgesel sunumları yapılacak(boxset kategorisinde de dahil). Ek olarak müzik ve egitim içerikleri de eklemeyi düşünüyoruz.
Forum bölümünü de aktif tutmaya çalışıyoruz, site forumundan sizde tavsiye de bulunabilirsiniz.
Mrb kardeş bende hdturk vip almak istiyorum yardımcı olurmusunburadan üye ol olamazsan bana mesaj at vip alcaksan ben sana hesap ayarlayarım
davetiye kodu istiyor gönderirmisinKayıt Resim Doğrulaması | Broadcity | BDC üyeli açık koşun çok iyi türk torrennt sitesi