En Iyi Türk Torrent Sitesi

ilkerbrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
32 Tane Özel Mesaj gelmiş ve hepside Davetiye Gönderirmisiniz Yazmışlar

Peki Ben Nereye Göndericem ? :) Mail Adresini Yazmadan davetye isteyenlere cevap vermiyorum arkadaşlar
Thesavas ben arena ve turknova üyesiyim, bunlardan iyi olduğunu bildiğin bi türk sitesi varsa davetiye gönderebilirmisin (ilkerbilir1983@hotmail.com)

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
torrentcell e büyük diyenlerde var ya ne güldüm akşam akşam :mrgreen:

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
torrentcell e büyük diyenlerde var ya ne güldüm akşam akşam :mrgreen:
hahah ben de aynı tepkiyi verecektim sen lafı ağzımdan aldın, nerdeyse kendi ripi yok denecek kadar az, seed de varla yok arası :scared:
neyse daha saymiyim :lol:

NESDelisi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,313
Ben Kat.ph diyorum, aradığımı hep oradan indiririm aradığım çıkmaz ise başka torrent sitesinden indiririm.

finam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben en iyisi Zamunda. Oyun bakımında oldukça iyi. Yabancı dizi takip edenler hd kalitede. indirebilirle çok hızlı bir şekilde. Tabi filmler aynı şekilde.

emrah04850

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zamunda üzerine site tanımam valla hızı çok iyi ve siteden atılma derdi yok gibi bişey. diğer sitelerde çok az bi indirme yapıyorsun ratio hemen düşüyor zamunda yap yapabildiğin kadar ratio 0.000 değerlerle düşürüyor.

ozkansmsk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eğer Tv İzlemek istersen tavsiye edeceğim bir site var. bu site fakat ben tv değil film izlicem ve torrentten bişi indircem dersen sana kolay gelsin :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Arkadaşlar konu davetiye isteme yada gönderme konusu değil, Davetiye isteklerinizi ilgili konuların altında belirtelim lütfen.

StarkTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
indir birinden fark etmez okdr önemli değil ya birinde bulamazsan aradığını diğerine geç

macolive

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HIZLI VE GÜVENİLİR OLAN HDleech.org sitesinde her an yeni dizililer ve filimleri indirebilirsiniz ve ayrıca
Tüm Sunumlarında Server Desteği Mevcuttur. evinde dizi ve film keyfine hd kalitesinde yaşamak isterseniz HDleech.org adresine bir göz gezdirin derim

polat1986

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Turktorrent.eu
Leechturk

gerisi hikaye bazi torrent siteleri var turk dizilerine onem veriyor bazi siteler var turktorrent leechturk gibi hepsine onem veriyor gecen bi torrent sitesinden boxset olarak film indirdim 40 gb felandi adamlar filme ses senkronlamislar ses 1 dk onden gidiyor sildim attim hepsini kontrol etmeden ses ekliyorlar

etoo09

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Leechturk davetiyesi olan arkadas varsa gonderirse sevinirim :)

abdullahcelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaş gir torrentz.eu ya istediğin herşeyi bul google mübarek..

Walternatif

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Türk sitelerinden turktorrent.eu yabancı sitelerden ise kat.ph çok iyidir..

mooncomtr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yabancı isveçli bir site vardı , piratebay galba best of the best.

polat1986

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Torrentdestek davetiyesi atana istedigi turk torrent davetiyesini gonderebilirim

TheSavas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HDLeech.ORG Üyelikleri Şuanda Açıktır

FullHD720 ve FullHD1080p 3D filmler TR ses Dosyaları Oyunlar Dual Fılmler Sayamadıgım Tonlarca Dosya..

http://www.hdleech.org

barbecue

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sn.TheSavas,
Bu sabah HDLeecch.org a kayıt olmak istedim ancak davetiye kodu istedi.
Rica etsem bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz? veya na şekilde yardımcı olabilirsiniz.
Mail ile cevap verebilirseniz memnun olurum. (bdirican@gmail.com)

Saygılar,

arinmnv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
turknova.net için ve türk torrent.eu için davetiye gönderebilirseniz minettar olurum gerçekten. İyi sitelerin hepsinde davetiye olayı var ve bu yüzden çok sıkıntı çekiyorum. Davetiye göderebilecek varsa şimdiden çok teşekkür ederim. email adresim: arinmanav98@hotmail.com

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ayrıca hdleech.org için de davetiye atabilir misiniz lütfen . arinmanav98@hotmail.com

polat1986

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
turknova.net için ve türk torrent.eu için davetiye gönderebilirseniz minettar olurum gerçekten. İyi sitelerin hepsinde davetiye olayı var ve bu yüzden çok sıkıntı çekiyorum. Davetiye göderebilecek varsa şimdiden çok teşekkür ederim. email adresim: arinmanav98@hotmail.com

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ayrıca hdleech.org için de davetiye atabilir misiniz lütfen . arinmanav98@hotmail.com

turknova davetiyesi gonderdim bu email adresini uye olabilirsin gec kalirsan davetiye yanar

yakuza33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben film için türknova pc oyunu için zamunda kalanıyorum ama yeni ps3 aldım ve param kısıtlı oldu için kırdırdım zamundad az oyun var ve ben daha çok kardeşimle oynicaım co op oyunlar arıyorum zamundada hep tek kişilik var sizce hangi sitede ps3 oyunları çok ve kaliteli vürüsüz??