En iyi Online Oyun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Finix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Favori Online Oyununuz Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    313

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Eskiden olsa Knight Online derdim ama çok çok eskiden olsa :) 2004 yılı öncesi gibi mesela.

emomunez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba

Ben vallahi RODE ONLINE derim. Çünkü tamamen türkçe ejderhalarlar sınırsız PVP yapabiliyorsun :D

BEnce deneyin derim www.rodeonline.com

StarkTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abi oynanma katsayısı en yüksek oyun unutlmuş ama olmazki Metin2 Akar...

StarkTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
rode onlineyi indirdim güzel oyun vallaha ya ama alışmam lazım

Kenpachi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
26
C9,TERA,Blade & Souls.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Silkroad online. Evet her yönden. Oynaniş, grafik, çeşitlilik, harita, canavarlar, özellikler, durmadan gelişen bir oyun ve daha niceleri..

StarkTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
metin2 ve Rode Rodeye yeni başladım eğer oynayan varsa beraber takılırız 15 lwl im cok azcık bş kaldı ejderimi alıyorum %59 kaldı arkdaşlar ejderi alıcam bugun %141 doldurdum :D ekleyin beni facebooktan eğer oynuyorsanız

Facebook Links

facebook.com/kamil.toqaloglu

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
Arkadaşlar Truva'ya başlama gibi bir niyetim var ama bu oyunu ücretsiz nereye kadar götürebilirim.Oyunlara para harcamak istemiyorum

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Archage geliyor, oyunların babası olacak ;)

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Maestia wow iyidir maestia oynamak isteyen olursa takım halinde takılabiliriz oldukça iyi bir oyundur türk oyunculara karşı yabancı oyuncular düello arenaları felan süperdir yani :)

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Maestia wow iyidir maestia oynamak isteyen olursa takım halinde takılabiliriz oldukça iyi bir oyundur türk oyunculara karşı yabancı oyuncular düello arenaları felan süperdir yani :)

Sitesine baktım Türkçe dil destegi var sanırım akşam indirip denicem begenip devam edersem oyunda yardımcı olursun artık :)

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Sitesine baktım Türkçe dil destegi var sanırım akşam indirip denicem begenip devam edersem oyunda yardımcı olursun artık :)
Şöyle söyleyebilirim grafik oyun açısında 10 numara oyundur 2 aydır girmiorum oyun bozulmulmudur bilmem benm 30 lvl olması lazım kasmak sıkıntı değil zaten kutsuolar 20 dakıka yetıo çok ayrı güzel bir oyun 3gb sanırım exe dosyası eğer birlikte takılcaksak bende indirip devam ederim yoksa tek oynanmıyor :)

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Şöyle söyleyebilirim grafik oyun açısında 10 numara oyundur 2 aydır girmiorum oyun bozulmulmudur bilmem benm 30 lvl olması lazım kasmak sıkıntı değil zaten kutsuolar 20 dakıka yetıo çok ayrı güzel bir oyun 3gb sanırım exe dosyası eğer birlikte takılcaksak bende indirip devam ederim yoksa tek oynanmıyor :)

Ben indirip deniyim pc kaldıracakmı bakım yoksa boşuna indirip kurup güncellemekle ugraştırmıyım senide:) Kota kıymetli daha ayın ilk haftasındayız :D

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ben indirip deniyim pc kaldıracakmı bakım yoksa boşuna indirip kurup güncellemekle ugraştırmıyım senide:) Kota kıymetli daha ayın ilk haftasındayız :D
Dediğim gibi 3gb bir oyun eğer ankarada felan olsan elden veriyim kotanı harcama ben pek nette takılmam genellikle photoshop uygulamaları ben zaten oynucaktın sende aracı oldun diyelim bende akşama kurayım forumdan haberleşiriz cips kola hazır olsun :)

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Şimdi indiriyorum akşam eve gidince kurarım 8 civarı baglanırım.

PatavatsiZ

Doçent
Reaksiyon puanı
0
MMORPG olarak oynadıgım ve bu listede adı olmayan okadar çok oyun varki ... Yıllardır bağımlılık derecesine gelen bu tutku bende çok büyük yer sahibi oldu diyebilirim. En iyisi diye soracak olursan WoW derim. Oynamayan arkadaşlar var ise tavsiye ederim. League of Legends a sarmış durumdayım 2-3 senedir. Stratejik açıdan kafa patlatmayı Dota tarzı bır mapta zevklı dk lar geçirmek isteyen herkezi beklerim. MMO dunyası çoook ama çooooooook derindir :)

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
MMORPG olarak oynadıgım ve bu listede adı olmayan okadar çok oyun varki ... Yıllardır bağımlılık derecesine gelen bu tutku bende çok büyük yer sahibi oldu diyebilirim. En iyisi diye soracak olursan WoW derim. Oynamayan arkadaşlar var ise tavsiye ederim. League of Legends a sarmış durumdayım 2-3 senedir. Stratejik açıdan kafa patlatmayı Dota tarzı bır mapta zevklı dk lar geçirmek isteyen herkezi beklerim. MMO dunyası çoook ama çooooooook derindir :)
Dota,age of empires gibi o tür oyunlardan zevk alamıyorum ama güzel bi stratejik oyunu namını bilirim,mmoprg oynuorsak WOW'u bilmezsek ayıp etmiş olurz biz akşam öylesine ortam olsun die oynuoruz wow ağır kaçar league of legend i pek bilmiyorum gün bir gün belki onuda deneriz ? :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Şimdi indiriyorum akşam eve gidince kurarım 8 civarı baglanırım.
Tamam o zaman bende işten 6 da çıkıorum 8 e indirir benimkide 8.30 da çevrim içi olurum begenmezsen bırakırsan ayıp olur bana :)

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Wow un Türkçe server ı varmıki varsa ona geçelim hemen:D İngilizce oynuyamıyorum.
[MENTION=340617]mesut ruthless[/MENTION] benimki indi işyerinde internet uçuyor evde emekliyor:D

PatavatsiZ

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Dota,age of empires gibi o tür oyunlardan zevk alamıyorum ama güzel bi stratejik oyunu namını bilirim,mmoprg oynuorsak WOW'u bilmezsek ayıp etmiş olurz biz akşam öylesine ortam olsun die oynuoruz wow ağır kaçar league of legend i pek bilmiyorum gün bir gün belki onuda deneriz ? :)

İnşallah her daim beklerim. Düşünürsen eğer özelden bana ulaşabilirsin elimden geldiğince sana yardımcı olabilmeyi isterim.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Wow un Türkçe server ı varmıki varsa ona geçelim hemen:D İngilizce oynuyamıyorum.
@mesut ruthless benimki indi işyerinde internet uçuyor evde emekliyor:D

Vardı hiç oynamadım ama paralı bir oyun wow :)

İnşallah her daim beklerim. Düşünürsen eğer özelden bana ulaşabilirsin elimden geldiğince sana yardımcı olabilmeyi isterim.
3müz bir fidan olsak bir oyunda kalsak hep beraber takılsak nasıl olur :)

PatavatsiZ

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Vardı hiç oynamadım ama paralı bir oyun wow :)

3müz bir fidan olsak bir oyunda kalsak hep beraber takılsak nasıl olur :)

'' Sword Art Online '' Animesini izledinmi bilmiyorum. Ama o animeyi izledikten sonra inan MMORPG olarak hiçbir oyun sarmamaya başladı beni. Piyasada dolanan ücretli yada ücretsiz bütün MMORPG leri denedim. SAO nasıl bi içimde yer ettiyse o tarz bir rpg yapılmadığı sürece League of Legends e devam etme kararı aldım. :(