Lineage'ye oy veren arkadaşlar kimler acaba Blackbird'de oynuyorum
MMO tarzı olmasada wolfteam var MMO mu bilmiyorum ama
hacı galiba wolfteam ya mmo ya fps
Maestia wow iyidir maestia oynamak isteyen olursa takım halinde takılabiliriz oldukça iyi bir oyundur türk oyunculara karşı yabancı oyuncular düello arenaları felan süperdir yani
Şöyle söyleyebilirim grafik oyun açısında 10 numara oyundur 2 aydır girmiorum oyun bozulmulmudur bilmem benm 30 lvl olması lazım kasmak sıkıntı değil zaten kutsuolar 20 dakıka yetıo çok ayrı güzel bir oyun 3gb sanırım exe dosyası eğer birlikte takılcaksak bende indirip devam ederim yoksa tek oynanmıyorSitesine baktım Türkçe dil destegi var sanırım akşam indirip denicem begenip devam edersem oyunda yardımcı olursun artık
Şöyle söyleyebilirim grafik oyun açısında 10 numara oyundur 2 aydır girmiorum oyun bozulmulmudur bilmem benm 30 lvl olması lazım kasmak sıkıntı değil zaten kutsuolar 20 dakıka yetıo çok ayrı güzel bir oyun 3gb sanırım exe dosyası eğer birlikte takılcaksak bende indirip devam ederim yoksa tek oynanmıyor
Dediğim gibi 3gb bir oyun eğer ankarada felan olsan elden veriyim kotanı harcama ben pek nette takılmam genellikle photoshop uygulamaları ben zaten oynucaktın sende aracı oldun diyelim bende akşama kurayım forumdan haberleşiriz cips kola hazır olsunBen indirip deniyim pc kaldıracakmı bakım yoksa boşuna indirip kurup güncellemekle ugraştırmıyım senide Kota kıymetli daha ayın ilk haftasındayız
Dota,age of empires gibi o tür oyunlardan zevk alamıyorum ama güzel bi stratejik oyunu namını bilirim,mmoprg oynuorsak WOW'u bilmezsek ayıp etmiş olurz biz akşam öylesine ortam olsun die oynuoruz wow ağır kaçar league of legend i pek bilmiyorum gün bir gün belki onuda deneriz ?MMORPG olarak oynadıgım ve bu listede adı olmayan okadar çok oyun varki ... Yıllardır bağımlılık derecesine gelen bu tutku bende çok büyük yer sahibi oldu diyebilirim. En iyisi diye soracak olursan WoW derim. Oynamayan arkadaşlar var ise tavsiye ederim. League of Legends a sarmış durumdayım 2-3 senedir. Stratejik açıdan kafa patlatmayı Dota tarzı bır mapta zevklı dk lar geçirmek isteyen herkezi beklerim. MMO dunyası çoook ama çooooooook derindir
Tamam o zaman bende işten 6 da çıkıorum 8 e indirir benimkide 8.30 da çevrim içi olurum begenmezsen bırakırsan ayıp olur banaŞimdi indiriyorum akşam eve gidince kurarım 8 civarı baglanırım.
Dota,age of empires gibi o tür oyunlardan zevk alamıyorum ama güzel bi stratejik oyunu namını bilirim,mmoprg oynuorsak WOW'u bilmezsek ayıp etmiş olurz biz akşam öylesine ortam olsun die oynuoruz wow ağır kaçar league of legend i pek bilmiyorum gün bir gün belki onuda deneriz ?
Wow un Türkçe server ı varmıki varsa ona geçelim hemen İngilizce oynuyamıyorum.
@mesut ruthless benimki indi işyerinde internet uçuyor evde emekliyor
3müz bir fidan olsak bir oyunda kalsak hep beraber takılsak nasıl olurİnşallah her daim beklerim. Düşünürsen eğer özelden bana ulaşabilirsin elimden geldiğince sana yardımcı olabilmeyi isterim.
Vardı hiç oynamadım ama paralı bir oyun wow
- - - Mesaj Güncellendi - - -
3müz bir fidan olsak bir oyunda kalsak hep beraber takılsak nasıl olur