En iyi Online Oyun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Finix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Favori Online Oyununuz Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    313

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
'' Sword Art Online '' Animesini izledinmi bilmiyorum. Ama o animeyi izledikten sonra inan MMORPG olarak hiçbir oyun sarmamaya başladı beni. Piyasada dolanan ücretli yada ücretsiz bütün MMORPG leri denedim. SAO nasıl bi içimde yer ettiyse o tarz bir rpg yapılmadığı sürece League of Legends e devam etme kararı aldım. :(

İzlemedim fakat tarattım netten anime bir oyun sanırım o tür oyunlar sarmıo :) gel maestia az oynayalım sonra lol'e geçelelim bak 3 kişi olcaz yani :)

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Ne kadar wow Türkiye serveri fiyatı 5 10 dolarsa verebilirm aylık daha fazlasını veremem.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
sen mmorpg cumuşşun ya tamam o zaman güzel bir oyun öner onu oynalım toplu halde deneyelim maestia zaten cepte :)

sercankd

Asistan
Reaksiyon puanı
2
WoW dan başka seçenek koyman mmorpg dünyasını yasa sokmuştur.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
[MENTION=340617]mesut ruthless[/MENTION] Rode online ye başladım dün 9 lwl e kadar kastım gayet güzel oyun :)

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Canlı bir oyunmu player durumu nasıl :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Canlı bir oyunmu player durumu nasıl :)
Canlı bir oyunmu player durumu nasıl
001_smile.gif

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yav şu Metin2 de ne bulluyorlarsa adam ortak yapıyor çara gidiyor canavar kestirior (bir vuruyon 3 ü bir arada gibi toplanıyorlar)

Munitionis

Profesör
Reaksiyon puanı
9
'' Sword Art Online '' Animesini izledinmi bilmiyorum. Ama o animeyi izledikten sonra inan MMORPG olarak hiçbir oyun sarmamaya başladı beni. Piyasada dolanan ücretli yada ücretsiz bütün MMORPG leri denedim. SAO nasıl bi içimde yer ettiyse o tarz bir rpg yapılmadığı sürece League of Legends e devam etme kararı aldım. :(
Biraz geç gördüm ama SAO izlemiş biri olarak arkadaşımada izlettim ve çok aradık böyle bir oyunu piyasada Vindictus isimli bir oyun var malesef bizi bu aralar sıktı bıraktık gibi ama oyunu bir incele derim o tadi biraz olsun bulabilirsin belki :)

sinangj

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şu lineage'i çok merak ediyorum yakinda indirip oynayacağım, bence en iyi diye nitelendiremeyiz herkesin zevki farklidir

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Yeni çıkan oyunlardan tera online güzel :D grafik olarak baya iyi :D C9 online a yeni başladım bakalım nasılmış :D

PatavatsiZ

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Biraz geç gördüm ama SAO izlemiş biri olarak arkadaşımada izlettim ve çok aradık böyle bir oyunu piyasada Vindictus isimli bir oyun var malesef bizi bu aralar sıktı bıraktık gibi ama oyunu bir incele derim o tadi biraz olsun bulabilirsin belki :)

Vindictus oynadım. 70 Lvl bir magem ve 70 Lvl 2 El Kısa kılıçlı bir warriorum var. Warriorda Lognesha set +10 Magemde 70 Lvl mage hardlater +10 set var ve inan zamanında çok saran fakat artık bayan bir oyun. Clanım vardı ilk 5 'e kovalayan TurkishGuardianS adında. Hala duruyor fakat benım 2 charım dısında herkez cıkmış durumda :)

primussyrrus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir yıldır oynadığım command and conquer hesabını parasız birine devredeceğim ilgilenen var mı?

Feedback111

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yıllardır orjianlde veya private serverlarda Wow oynadım klasik tbr wotlk cata sonra ondan sıkıldım bıraktım. Knight online cok oynadım ve oyuna bi türlü doyamadım tabi hilecilerin yüzünden bırakmak zorunda kaldım. Sonra 2012 basndan bu zamana kadar World of tanks oynadım ve ondanda cok sıkıldı nalet ettım artık. Eğlenmedigimi anladım ve oyun resmen bir para tuzagı. Wow daha hesaplı oldugu kesin.
Uzun lafın kısası ben suan bostayım ve güzel bi online oyun bakıyorum. Bahsettginiz maestia lineage roda metin2 falan bunların oynanıs videolarını izledm youtubeden ve graifkleri hic begenmedm cocuk oyunu gibiler. Şöyle yok mu harbici saglam grafikli güzel online oyun tavsiye edebilceginz? Böyle knight online gibi zevk veren bi oyun gelmedi sanki bu aleme.

hasansengun

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Milyonlarca üyesi olan ve WOT burada yok ise ben bu ankete oy vermem arkadaş :) şaka bi yana WOT kesinlikle olmalı

Spaceman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben Metin2 diyorum. Ahahaha şaka tabi ki :thumbdown:
Karahan Online olabilir belki. Ve ya WoW.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
2011 konusu oldugunu unutmayın :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Git gide soğumaya başlıyorum zevkli ama çok yavaş kasılıyor premium şart siteden baktım onada 6 aylık 90-100 tl gibi bir fiayatı var.

ben oynamaya devam ediyorum... bölük savaşları falan iyi oluyor Türk sayısı fazla geceleri resmen alem yapıyoruz :D

nobody946

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bu ne saçma anket ya Warrock yok, Age Of Epires Online yok... :hammer:

EFG_07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uzay savaşlarını seviyorsanız star trek online fena değil :))

Letsmile

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
world of warcraft oynamadan bu ankete katılmayın :) kesinlekle world of warcraft ayrıcanaktan ultima online ın burda olmaması bu anketi hazırlayanların online oyun bilgisini düşündürüyor .

AsiHayaL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar.Cengizhan2 oyuncusuyum.Tüm online sevenlere tavsiye ediceğim bir oyun.Bilindiği üzre bir çok mmorg oyununu oynamaya bayanlar çekinir ki biz gönül rahatlığıyla oynuyoruz.Sürekli yenilenen içeriği,Birbirinden güzel etkinlik,kampanya ve yamalarıyla vazgeçilmez bir oyun.En son gelen etkinlik hakkında bilgi vermek istiyorum.Gizli tücaar bir çok düşük seviye oyuncuyu sevindirdi herkes itemlerini 10 yapabildi.Şu an tüm savaşçılar pk zevkine ulaştı.Bu oyun cidden bir harika.