En iyi antivirüs hangisi?

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Norman Security Suite kurun ve sadece bir gün deneyin,sonra bana bu konudan mesajlarınızı bekliyorum.Kötü diyen bir kişi çıkarsa kendimi SDN nin önünde yakarım dersem yalan olur.

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
bende hep virüs programı kullanırken kendime sorarım bu soruyu en iyi antivirüs diye bir şey yoktur bence şöyle sormak lazım aslında hangi virüs programı daha iyi koruma sağlar şeklinde

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
bende hep virüs programı kullanırken kendime sorarım bu soruyu en iyi antivirüs diye bir şey yoktur bence şöyle sormak lazım aslında hangi virüs programı daha iyi koruma sağlar şeklinde

En iyi Antivirüs.Bilgisayara kurulmamış.Antivirüs'tür.:D

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Bence en iyisi norton türkiyedeki en büyük firmaların koruması nortona emanet hepsiburada ereyon vatan alışveriş siteleri koruma konusunda norton seçmişlerdir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yaa arkadaşlar siz de 1 kara verin sizler deneyimli siniz seyhoo bence doğru yazıyor.

virüsüm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
biraz önce türk zeka vakfının sitesine girdim avg int securty 2014 üç tane virüs buldu .

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
eset smart security 7 yeni sürümü gerçekten çok iddalı ben pc ye kurdum deniyorum hiç kasmıyor

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Seyhoo norton için hiç bir şey söylememişsin.

Nortonunda 2 kötü huyu var hiç sevmem. Yanlış pozitif yüzdesi çok fazla zararlı olmayan dosyayı zararlı olarak görüyor işi abartmışlar. Virüs imza veritabanına çok geç ekleniyor yeni türevler bide bu var

enesyildiz

Asistan
Reaksiyon puanı
2
vebde kasper norton arasında gider gelirim ikiside iidir ama eset ibtidai pc kullanıcısı iken yüklemiştim. ozamanlar vasattı ama şimdi bilemiyorum seyhoo bayağı iddialı . başka bir pc de deneyelim bakalım :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bendde kasper norton arasında gider gelirim ikiside iidir ama eset ibtidai pc kullanıcısı iken yüklemiştim. ozamanlar vasattı ama şimdi bilemiyorum seyhoo bayağı iddialı . başka bir pc de deneyelim bakalım :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
nod 32 indirmeyinde ne indirirseniz indirin her şeye virüs diyo ben çok çektim bi indirmeyi bir saat bekliyorum tam %99 da virüs diyo hadi programı iptal et yeniden dene bi 1 saat daha :( şuanda avg kullanıyorum güzel ve stabil bilgisayarıda kasmıyo

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Bitdefender av testte 2013 yılının birincisi oldu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bırakın bu işleri, Arkadaşlar

İlk AVG ile bile karşılaştıralım Eset 'i

AVG nin eksi yönleri :

Yavaş algılıyor.
Kapattığında bile bir kısım koruma bırakıyor. (Yani tüm güç elinizde olmuyor)
Tarama yaparken kasıyor.
Bilgisayarı resmen korumaya odaklı performans oranı düşük diyebilirim.
Birde bilgisayarda önemli çok güçlü virüsleri sadece karantinaya alıyor silemiyor ve silerse zaten çok güçlü olduğundan çoğalıyor.

Eset in eksi yönleri :

Algılamıyor genelde.
Firewall ı dahi yok.
Performans odaklı basit virüsleri algılıyor, Meşhur virüsleri algılıyor fakat Hijack tarzı virüsleri tanımıyor. (Hijack tarzı derken yani kendini kopyalayan bilgisayarın fiziksel belleğini %30 dan %95 e yükselten yani)

AVG nin artı yönleri

Çok fazla virüs tarıyabiliyor.
Tek tek uzun uzun tarıyor ve isterseniz bazı kodları taratmayabiliyorsunuz.
Her hareketinizde size uyarı sunuyor(misal program açarken)
Uyarı sunuyor virüsse yine de size soruyor
Firewall ı var.
Gerçek zamanlı bir koruması var.
Para ödeyenler için birde hızlandırma programı işe var.
Bu aralar performansa da önem veriyorlar.
Sürekli güncel tutmaya özen veriyorlar

Eset in artı yönleri

Bilgisayar kasmıyor
Bu aralar güvenliğe önem verdiler
Gerçek zamanlı koruması var

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:yes::yes::yes::yes:hiç bir virüsü temizlemiyor bilgisayarı tarıyor virüs buluyor ama temizlemiyor bunun

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
bence esed+ comodo firewall ikilisi :)

Anti-Code

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Anti-virüsler virüslerden çok yavaşlatıyor bilgisayarı.Çok önemi bilgileriniz yoksa bence anti-virüs kullanmaya gerek yok.Güvenmediğiniz sitelere girmezseniz, önünüze geleni indirmezseniz, torrente bulaşmazsanız bilgisayara bişey olmaz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
AVG saçma Kaspersky bilgisayarı çökeltiyor:thumbdown: ESED Kullanışsız:glare: TREND MİCRO VE NORTON SÜPERRRRRRRRR:thumbup1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bakın abiler anti virüsler bilgisayarına göre değişiyor eğer normal bir bilgisayarınız varsa eset ve comodo en iyileri düzelteyim ama eset alcaksananız smart 7 alın diyerleri kurtarmıyor yüksek bir bilgisayarınız varsa esedi geliştiren abimizi dinleyin

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Zararlı yazılım yazan, zararlı yazılım alanı okumuş kişiler ya da bu işleri harbiden çok iyi bilen adam ESET'ten başka antivirüs yazılımı göstermez. Burda çoğu kişinin düşüncesi oooo baksana şuna tüm virüsleri sildi süper bu yaşasın x antivirüsü !! Diyor halbuki adam hayatında 2 antivirüs kullanmış ve ne kadar silerse o kadar iyi düşüncesine kapılıyor. Halbuki yanlış pozitif algıladığını bilmiyor. Size son sözüm ESET gibi teknoloji dünyaya gelmedi gelmeyecekte

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bence en iyi antivirüs avira,her ne kadar bilgisayarı taraması uzun sürsede sonunda emeğinin karşılığını veriyor(virüsleri buluyor).