En iyi antivirüs hangisi?

Uzmanabi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Benim size tavsiyem Webroot Secure Anywhere kullanmanızdır. Neden mi;

Webroot İle Tüm Cihazlarda Tam Koruma
Ödüllü güvenlik yazılım firması Webroot tarafından geliştirilen SecureAnywhere güvenlik çözümleri, kullanıcılarına hayal edemeyecekleri kadar hızlı ve güvenli bir internet deneyimi sunuyor. Üstelik cihazınızın hızından ve performansından ödün vermeden.

Webroot SecureAnywhere, minimum sistem gereksinimi ile maksimum koruma sağlar. Bulut tabanlı yapısı ile sürekli günceldir. Diğer güvenlik yazıllımları gibi sisteminizde yer kaplamaz ve en yakın rakibinden 10 kat daha hızlıdır. Kişisel bilgisayarlar, akıllı telefonlar ve tabletler ile uyumludur.

Webroot'un Farkı Nedir ?

- Aboneliğiniz devam ettiği sürece günceldir.

- Kurulum dosyası 1 MegaByte'tan daha küçüktür.

- Tüm Windosws işletim sistemleri ile uyumlu çalışır.

- Cihazınızın tamamını maksimum 3 dakika içerisinde tarar.

- Tehlikeleri anlık olarak algılar ve kullanıcıyı bilgilendirir.

Webroot ile her zaman, her yerde, tüm cihazlarınız, koruma altında

* Bilinen ve bilinmeyen virüsleri tespit edererek engeller

* Sisteminizi daha önce hiç bir güvenlik yazılımında görmediğiniz kadar hızlı tarar. Tarama esnasında kesintiler ya da yavaşlamalar ile karşılaşmazsınız.

* Kişisel bilgilerinizi ele geçirmek için sahte arayüzler sunan web sitelerini siz daha ziyaret etmeden engeller. Güvenliğiniz için, potansiyel tehlike içeren sitelere giriş yapmadan gerçek zamanlı olarak uyarır.

* SecureAnywhere™ Internet Security Plus içerisinde yer alan parola yöneticisi sayesinde, bir ana parola oluşturarak, tüm web sitelerine güvenli giriş yapar ve kişisel bilgilerinizi güvenlik altına alırsınız.

* Akıllı telefon ve tablet bilgisayarlarınızı, güvenliğiniz için kötü amaçlı uygulamalara karşı korur. Online parola senkranizasyonu sayesinde, cihazlarınız arasındaki parolaları eşitleyerek istediğiniz yerden güvenli internet erişimi sağlar.

Faydaları

Webroot SecureAnywhere® Internet Security Complete, kişisel bilgisayarlar, akıllı telefonlar ve tablet bilgisayarlarda karşılaşacağınız online tehlikere karşı, güvenlik alanında çığır açan bulut tabanlı koruma teknolojisini kullanır. Yazılım, ağ üzerindeki tehditleri gerçek zamanlı olarak analiz eder. Dosyalar, tıklanabilir linkler ve web siteleri üzerinde yer alan olası tehditleri tespit ederek onları amacına ulaşamadan yok eder. Sürekli çevrimiçi güvenlik sağlar.

Tüm Cihazlar İçin Koruma

Webroot SecureAnywhere® Internet Security Plus, sürekli güncel yapısı ile

- Virüslere

- Kötü amaçlı yazılımlara

- Kişisel Bilgileri Ele Geçirme Salıdırıları

- Kimlik hırsızlığı

- Siber Suçlar

- Sosyal Ağ Tehditleri

- Güvenilmez Web siteleri, linkler ve arama sonuçları

başta olmak üzere bilinen ve bilinmeyen tüm onine tehditlere karşı koruma etkin bir koruma sağlar.

* İnternette dolaşırken, alışveriş, bankacılık ve online paylaşım yaparken kişisel bilgilerinizi ve verilerinizi korur.

* Ayarlayın ve unutun - kesinti veya yavaşlamalar olmadan sürekli koruma

* Girdiğiniz kişisel bilgilerinizi kötü amaçla kullanabilecek sahte web sitelerine karşı koruma

* İçerisinde Virüs bulunan web sitelerinin linkine tıkladığınızda sizi uyararak sayfayı ziyaret etmenizi engeller

* Korur ve hayatınızı kolaylaştırır. Sadece bir parola hatırlamanız yeterli

* Facebook ve Twitter gibi sosyal ağlardaki olası tehditlere karşı korur.

* Kolay kullanılabilen, işlevsel arayüzü sayesinde tüm cihazlarınızın güvenliğini istediğiniz yerden kontrol edebilirsiniz.

* İşletim sistemi ve aygıtları analiz ederek sorunları tespit eder

* Mobil tehditlere karşı Android cihazlardaki uygulamaları ve indirilenleri otomatik olarak tarar.

* Kaybolan ya da çalınan akıllı telefon ve tabletleri uzaktan kilitleyerek içerisindeki kişisel verilerinizi siler ve cihazı bulmanıza yardımcı olur.

Webroot® SecureAnywhere™Business—Offline Mode

Güçlü Çevrimdışı Koruma

Webroot SecureAnyWhere Bussiness, Webroot Intelligence Network'un çevrimiçi, anlık, Malware yazılımlarıyla mücadele etme gücünden yararlanan, bulut tabanlı gerçek bir anti-virüs çözümüdür. Webroot SecureAnywhere Business tasarımı içerisinde muhteşem çevrimiçi korumaya ek olarak, üst düzey bir çevrimdışı koruma modu yer almaktadır.

Webroot SecureAnywhere, sisteminize kurulduğunda ilk olarak yazılımlarınızı inceler ve hangi dosyaların aktif olduğunu bilmek için onları sınıflandırarak envanter oluşturur. Örneğin; iki hafta önce cihazınıza taktığınız bir USB bellekte bir tehlike varsa, Webroot SecureAnywhere Business bu USB belleği tekrar takmanız halinde, çevrimdışı olsanız bile onu hemen bloke eder.

Ayrıca, eğer benzer bir tehlike (örneğin gerçek tehlikelerin mutasyona uğramış farklı sürümleri gibi) sisteminize bulaşmayı denerse, Webroot SecureAnywhere Business tarafından engellenir.

ELİMDE ŞU AN 250 ADET 1 YIL LİSANSLI WEBROOT SECURE ANYWHERE ANTİ-VİRUS ÜRÜNÜ BULUNMAKTADIR. BANA fatih.yilmaz@uzmanabi.com ÜZERİNDEN MAİL YOLU İLE ULAŞIRSANIZ WETRANSFER İLE .EXE DOSYASI VE SERİAL NUMARASINI SİZE İLETEBİLİRİM

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Norton'un olmadığı hiçbir listeye doğru liste demem....

akıncıdadas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bütün Antivirüs programlarını kullandım. 4 yıldır hiç antivirüs kullanmıyorum, kullanmaya da niyetim yok. Ayrıca hiçbirine güvenmiyorum, sözde tarayıp pc yi optimize ediyorlar, bilgileri çalmadıkları ne malum. (Tabi birazda paranoyaklığımdan kaynaklanıyor.) Şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
norton, on numero. Gerisi reklam kokan hareket. ESED yükleyip demo kullanım süresi bitince başınıza ne geliyor isterseniz deneyin. Para verip sürümü güncellemezseniz bilgisayarı ele geçiriyor resmen. Kurtulmak için başka bir antivirüs kurmanız lazım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar yorumlarınızı okudum biraz bilgilendim. Ama merak ediyorum siz daha iyi bilirsiniz Yeni deniycem sizce 360 total security nasıl bi antivirüs sağlammıdır?