En Fazla Kasan Antivirüs Veya İnternet Security

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aXXo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Denediğiniz Antivirüs veya İnternet Securityler Arasında En Fazla Kasan Hangisi ?

• AVAST

Kullanılan: 21 5.1%
  • AVG

Kullanılan: 10 2.4%
  • AVIRA

Kullanılan: 5 1.2%
  • BITDEFENDER

Kullanılan: 17 4.1%
  • F-SECURE

Kullanılan: 3 0.7%
  • G-DATA

Kullanılan: 20 4.9%
  • KASPERSKY

Kullanılan: 202 49.1%
  • MCAFEE

Kullanılan: 11 2.7%
  • ESET / NOD32

Kullanılan: 12 2.9%
  • NORTON

Kullanılan: 90 21.9%
  • PANDA

Kullanılan: 12 2.9%
  • TREND MICRO

Kullanılan: 8 1.9%

• Kullanılan toplam oy
    411
  • Anket kapatılmış .

aXXo

Doçent
Reaksiyon puanı
39
kasper yavaş ama virüs bulma konusundada bir hayli uzman

Virüs bulmada gerçekten çok başarılı fakat anketin amacı, kullanıcılar açısından en fazla kasan güvenlik yazılımını bulmak.

kayıp kuşak

Profesör
Reaksiyon puanı
33
sene 2010 da hala norton a kasan bir antivirüs deniliyorsa inanın hiç norton kullanmamıştır kulaktan dolma bilgilerle hareket ediyordur bir nevi şehir efsanesi gibi norton çok kasar kaspersky her testte birincidir avast dandik programın tekidir nod32 nin ekrn exe si internetten download yapar gibi hele sonuncusuna çok güldüm açıklaması ise nette sörf yaparken girdiğin her sitede dökümanlar nod32 nin webguard modülünce taranır taranan dosyalar nod32 nin kerneli ekrn.exe nin üstüne yazılır hala ey dsl indirip kanıt göstermeye çalışanlara yazık diyorum

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
10 yıl geçsede millet kullansa da kullanmasa da kasper der :) çünkü adı çıkmış dokuza inmez sekize :)

aXXo

Doçent
Reaksiyon puanı
39
Hakikatten tam bir tezat. Bence kaspersky şu ismindeki KAS kısmını kaldırsa daha fazla eleştiriye maruz kalmayabilir ( mi acaba ? ) :D

Stizz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Kaspersky 2011 çıkmış. Bilgisayarınızı kasma delisi yapmak istiyorsanız yükleyebilirsiniz :)

FightFor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G-DATA kadar kasan bir yazılım görmedim ben. Kasper ikinci gelmeliydi kasma sıralamasında bence.

musti38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sistemim core 2 quad 9300 2.5 ve 3 gb ram ile kis11.0.1.400 sürümünü kurdum ve pişman oldum çok kastı sistemi 1 gün zor kullandım şimdi norton 360 v4 kullanıyorum çok hızlı avira da kullandım nortonla aynı performansı veriyor ama norton daha güvenli olduğundan onu kullanıyorum.

Stizz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Kaspersky'da ayar dediğin şey programın yetkilerini kısmaktır. Kısacaksan neden yükledin :)

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
Kısıtlamak demeyelım..
Full koruma da yanı yuksek duzeyde tutmak yerıne orta duzeye cekersen gereken ayarları o kadar da kasma yapmayacaktır dusuncesındeyım kı ben o konuda sorun yasamıyorum

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
norton en ıyısı bızım ulkemızde kaspersky eset nod 32 hastalık olmus kıme sorsan bu ıkı programı kullanıyor nortonun 2011 full surumlerı cıktı ve ınanın cok ıyı kasma yok deneyın gorun

aXXo

Doçent
Reaksiyon puanı
39
norton en ıyısı bızım ulkemızde kaspersky eset nod 32 hastalık olmus kıme sorsan bu ıkı programı kullanıyor nortonun 2011 full surumlerı cıktı ve ınanın cok ıyı kasma yok deneyın gorun

Yeni çıkan Norton 2011 full sürümünü denedim, evet eski kasma problemi çok fazla yoktu fakat paronayak bir program. Fazlaca yanlış alarm veriyor.

aXXo

Doçent
Reaksiyon puanı
39
Eset kaldırıp Norton 360 denemeye karar verdim, şimdilik fazla kasma problemi yok. Yine de eset kadar süratli değil.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Nod32 bir anti virüs programıdır. anti spyware - anti trojan - adaware programı değil. zaten diğer sistemlerin kasıyor denmesinin sebebi de içeriğinde bulunan az önce saydığım komplike sistemlerin mevcut olmasıdır. Ayrıca Nod32 kullanıcı tabanlı bir sistem olduğu için kurulumda ince ayarlarını yaparsınız ve o da ona göre dosyaları tarar, saatler süren taramalar yapmaz. Sistemi tanır ve en hayati gördüğü dosya ve klasörleri tarar. Bu Nod32'yi övme, kurtarma yazısı değildir. Sadece sistemden ne beklediğinizle alakalı. İsteyen gider antivir kurar, sistemi kasmasını göze alır çökmeler kasmalar eşliğinde güvenli mesut yaşar. Benim için sistem dosyaları ve internet trafiğini iyi yönetiyor ve smart bir sistem sunması diğerlerine göre artı sağlıyor. İsteyen kullanır isteyen kullanmaz onun tercihidir. Bir firmanın anti - trojanı iyidir birinin adaware i birinin anti spyware i. Kaldı ki ben bunları ayrı prograslar olarak kuruyorum ve sonuç çok temiz. tek sisteme sıkıştırılan programlar çok fazla kasıyor ama onun yerine sadece kendi alanında uzmanlaşmış programları kullanmak çok daha sağlıklı. Yani internetteki en iyi antivirüs programı hangisidir geyiğine bir halka da biz katmadan en iyi diye birşeyin olmadığında hem fikiriz sanırım.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
86768403.jpg

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8

Wolovitz :) spyware ve spam koruması yok demedim, esası o amaca hizmet eden bir sistem değil yalnızca. yani database'i bu konularda zayıf nod32'nin. ben onun yerine smart ve hafif olduğu için nod'u kuruyorum. yanına da başka iddialı ve database'i sağlam programlar kuruyorum. böylece yük eşit olarak dağıtılduığındansistem kullanımında da kasmalar olmutor. all in one sistemler çok kasar ve hiçbirini tam olarak yapmaz.

nacar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Aslında kasan antivürüs diye bir tabir yoktur. Bu tabir sadece biz Türklere ait sanırım :D
Bilgisayar alırken "en ucuzu olsun, ama en iyisi de olsun" diye aylarca araştırıp öyle alırız. Hele bilgisayar konusunda son yıllar hariç çok bilgisizdik. Üzerinde bir marka yazıyorsa hemen gider alırdık, bir de tv de reklamı çıkıyorsa tamamdır bu iş hemen onu alırız. Örnek : Cas*** diye tv de bol bol reklamları çıkan markanın 512 mb ram ile sattığı yüzbinlerce pc var piyasada, hergün bilgisayarcıların kapılarını aşındırırlar bu niye yavaş diye.
Uzun lafın kısası; sisteminizi işlemci, ram ve ekran kartı olarak yüksek tutun, isterseniz Kaspersky Internet Security kullanın, kastığını anlamazsınız.
Bilgisayarımda AMD 2,90 Dual Core İşlemci, 4 GB DDR2 1066 Mhz ram ve Kaspersky Internet Security kullanıyorum ama varmı yokmu anlamıyorum bile.
Hörmetler...

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Aslında kasan antivürüs diye bir tabir yoktur. Bu tabir sadece biz Türklere ait sanırım :D
Bilgisayar alırken "en ucuzu olsun, ama en iyisi de olsun" diye aylarca araştırıp öyle alırız. Hele bilgisayar konusunda son yıllar hariç çok bilgisizdik. Üzerinde bir marka yazıyorsa hemen gider alırdık, bir de tv de reklamı çıkıyorsa tamamdır bu iş hemen onu alırız. Örnek : Cas*** diye tv de bol bol reklamları çıkan markanın 512 mb ram ile sattığı yüzbinlerce pc var piyasada, hergün bilgisayarcıların kapılarını aşındırırlar bu niye yavaş diye.
Uzun lafın kısası; sisteminizi işlemci, ram ve ekran kartı olarak yüksek tutun, isterseniz Kaspersky Internet Security kullanın, kastığını anlamazsınız.
Bilgisayarımda AMD 2,90 Dual Core İşlemci, 4 GB DDR2 1066 Mhz ram ve Kaspersky Internet Security kullanıyorum ama varmı yokmu anlamıyorum bile.
Hörmetler...

doğru söze denecek birşey yok. o yüzbinlerden biriyim ben de maalesef :S

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Hörmetler...

Katılmıyorum
Nod 32 kullanıyorum ve terbiyesiz bir virüs sistemime konuk olunca temizlemek için bütün bilinen antivirüs leri denedim ve Kaspersky da denedim Allah ım bu nasıl bir antivirüs . Ben pc de şimdiye kadar ne açtıysam hiç bu kadar kasmamıştı pc. Pc nin özellikeride fena sayılmaz 4gb ram 2.13 ghz işlemci (Şimdi bi antivirüs programı kullanmak içinde i7 işlemci filan mı lalım :D)
Not: Nod2 varken veya yokken benim sistemimde hiçbir hız veya kasma sorunu yoktur. Ayrıca ben Nortonda bile bu kadar kastığını görmemişti şimdiye kadar en çok kasan dediğim için ondan da özür diliyorum :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
amd x2 2.4 + 3 gb ram bi makınam var.. bu bilgisayara kurdugum hicbir sey kasmadi..kaspersky haric..makina agladi resmen sesini duydum..hıldırhıldırdırdıldır......ayrica sayın dadaist söledikerine katılmakla beraber..yıllardir sadece nod32 kullaniyorum tabi smart sürümünü baska extra bi program kullanmiyorum..virüs problemim hic olmadi desem yeridir..girdigim sitelerin haddi hesabida yoktur(miki siteler crack siteleri warez siteleri dahil)...bence fazla korkup fazla büyütüyoruz bu olayi..bisi olmaz..

Spy.94

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bende mi sorun var yav AMD Athlon II X2 3.0Ghz işlemci 2Gb ram var Kaspersky kurulumu değil mi farkında değilim :D:D McAfee daha çok zorladı bilgisayarı

KülTigin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Kaspersky ve G-Data denediklerim içinde en fazla kasan antivirüsler, ama çoklu seçenek olmadığı için en fazla kullandığım Kaspersky işaretledim.

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
arkadaş bizim bilgisayarlarda mı?? sorun var :D ben kaspersky kasmıyor diyorum arkadaşalr kasıyor diyor :D sistemim p4 3,06-3,07ghz işlemci 2,5gb ram :D şu haliyle işlemcim 3,9 puan aldı win7 kururlu
pis.png

SilentForce

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En çok kasanı ve en güvenlisi bana göre Kaspersky. Güvenli ama bilgisayarı az yoran bir anti-virüs isterseniz NOD32 öneririm.