• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Element Linux

hayranim

Profesör
Bugun kendileriyle tanisma firsatimiz oldu. Degisiklik ariyorsaniz tam size gore. Web sayfasi http://www.elementmypc.com/main/index.php
element-desktop.png

sanırım Türkiye'de ilk deneyip görüşlerini yazan sensin, google'da türkçe sayfalar içerisinde çıkmadı
ancak biraz bilgi vermelisin bu tür konularda
en azından nedir, ne değildir, ne için tasarlanmıştır çok ufak birkaç bilgi bile konuyu kurtarmaya yeter

Element Linux Ubuntu 9.10 uzerine insa edilmis bir Ubuntu turevi. Benim tanismam ise Distrowatch sayesinde oldu. Ilk once butun codeclerin dagitim ile beraber geldigini belirtmeliyim. Kendine ozgu bir masaustu yapisi var. Su an live cd ile usb uzerine actigim Element linux ile yaziyorum. Butun eklentiler java haric kurulu geliyor. Media Center adinda bir uygulamasi var ki Win7 Media Center ile asik atacak heybette. Ayrica cok janjanli bir masaustu var ki ayni tadi Ubuntu Netbook Remix ile alamamistim. Hafif bir dagitim ariyorsaniz tam size gore. Ilk sizinle paylasmak istedim. Ancak daha kesfedilecek cok ozelligi olan bir dagitim.

Bilmeden konuşmak doğru olmaz da; zaten Ubuntu Debian üzerinde, bir de Ubuntu üzerinde dağıtım torun gibi oluyor :)

urun aciklamasinda home theater ve media center kisisel bilgisayarlarin icin hedeflendigi belirtilmis yani bir ornek vermek gerekiirse , evimde ki genis ekran lcd televizyonumu bilgisayar olarak pc modunda kullaniyorsam cok kral bir system , hemen deniyorum arkadas

varsa hemmen indireyim

nasıl olsa 24 saat pc başındayım bugün

Türkçe desteği var mı acaba?

Element Linux Ubuntu 9.10 uzerine insa edilmis bir Ubuntu turevi,diyor arkadas yani bir nevi ubuntu acaba ubuntu 9.10 da türkce destegi varmidir,var! yani bunda da vardir fazla düsünmeyin yani bu tür seyleri

ee ben indirdim virtual pc de çalıştırdım ama şifre kısmını geçemiyorum bi türlü

sitesindeki şifre geçmiyor

bende yazıyorum olmuyor

galiba bu sistem yalan dolan

:D

just hit enter : sadece enter'a basın demek :D

birşey yazmadan enter'a basmayı denediniz mi? :D

ilk intibaniz nedir. Ben kurmadim da daha. Sadece live cd den deniyorum :clap:

bende kurmanın yolunu bulamadım

galiba bu os sadece cd den çalışıyor

ayrıca dil desteği sadece afrika ingilizcelerinden oluşuyor

bence bi ot a yaramaz

just hit enter :D:D