Elektrik Gitti Geldi Mönitorlere Görüntü Gelmiyor

UtkuEmekk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar elektrik gitti geldi. Pc nin ışıkları yanıyor rbgler filan yanıyor ama mause ve klavyeye güç gelmiyo ışıkları yanmıyor. Çok masraf çıkar mı ve sizce nesi var pcnin.

HalukSonmez

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Anakarttan kaynaklı bir sorun yüksek ihtimal, hafif de olsa kasanın içinde bir yanık kokusu var mı?

HalukSonmez

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Anakart sorunu gibi duruyor ama kesin bir şey diyemeyeceğim

UtkuEmekk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
20200902_232128.jpg

Tam sistemini yazar mısın?
Mesaj otomatik birleştirildi:

üsendim yazmaya hhshs

UtkuEmekk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Cidden bu sisteme 80+ mı yakışırdın? En az 80+ Gold alırdım ben... Bu arada muhtemelen PSU nun OCP koruması bulunmadığı için başına geldi bu.
20k bütçe vardı babam sınır koydu yoksa alırdım ben yasım kücük liseyi burslu kazandim diye aldılar bu arada

UtkuEmekk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
gaziantepte yasiyorum bugun sürekli elektrik gidip geldi ondan oldu ne olduysa

HarunBey

Asistan
Reaksiyon puanı
324
Bence sorun verimli güç alamamasındandır

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
515
evet daha kutulari bile duruyo vatandan aldık
Garantin devam ediyormuş ne güzel,bire bir değişim yaptırırsın da inşallah bir arıza meydana gelmemiştir. Bu arada elektrik çok gidip geliyor ise en azından Kasanın güç kaynağı kablosuna akım korumalı bir priz al bence.

MehmetAhmetSen

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Garantin devam ediyormuş ne güzel,bire bir değişim yaptırırsın da inşallah bir arıza meydana gelmemiştir. Bu arada elektrik çok gidip geliyor ise en azından Kasanın güç kaynağı kablosuna akım korumalı bir priz al bence.
Garantiye girmeye bilir bu durum...

MehmetAhmetSen

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Sahtekarlık değil adam eliyle bozmadı ki ,parça kendiliğinden bozuldu her hangi bir müdahale olmadan.
Herhangi bir müdahale yok mu? Şaka mısın yüksek voltajdan o hale geldi bilgisayar. Müdahale olması için illa CPU üzerinde sucuk pişirilmesi gerekmiyor, ki bu durum eğer şimşek çakması değilse Tedaş gibi kurumlarda hakkını arayabiliyorsun, zararı karşılıyorlar.

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
515
Herhangi bir müdahale yok mu? Şaka mısın yüksek voltajdan o hale geldi bilgisayar. Müdahale olması için illa CPU üzerinde sucuk pişirilmesi gerekmiyor, ki bu durum eğer şimşek çakması değilse Tedaş gibi kurumlarda hakkını arayabiliyorsun, zararı karşılıyorlar.
Tamam.

Son düzenleme:

MehmetAhmetSen

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Öncelikle üslup çok önemli dikkat etmezsen seni adam yerine koyup bir daha yazmam bile,konuya gelirsek arkadaşın yaptığı hiç bir müdahale yok adam overclock mu yaptı ki voltaj değeri değişsin, elektrik gidip gelmesi yüksek voltaj vermez parçalar da kısa devre yaptırabilir bu sadece ihtimaldir cahilliğini bu kadar açık seçik belli etmene gerek yok, konuyu açan arkadaş monitörüm çalışmıyor demiş arıza monitör de meydana gelmişte olabilir,elektrik gidip gelmesine yüksek voltaj demişsin ya beni güldürdüğün için teşekkür ederim bu arada.
Forum konu tartışmak ve birilerine yardım etmek için var, burda birilerini adam yerine koymuyoruz, üslubümde de hiçbir sıkıntı olduğunu düşünmüyor öz eleştiri yapmaya davet ediyorum seni. Bir insanın "adamlığını" forumdan anlayabilmek de bir başarı Tebrikler.

UtkuEmekk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Forum konu tartışmak ve birilerine yardım etmek için var, burda birilerini adam yerine koymuyoruz, üslubümde de hiçbir sıkıntı olduğunu düşünmüyor öz eleştiri yapmaya davet ediyorum seni. Bir insanın "adamlığını" forumdan anlayabilmek de bir başarı Tebrikler.
Yav abilerim tartışmayın.Yarın pc gidecek inş cok biseyi çıkmaz. Sorunu ortaya cikinca yazarım buraya bu arada.