Elektrik Gitti Geldi Mönitorlere Görüntü Gelmiyor

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
515
Forum konu tartışmak ve birilerine yardım etmek için var, burda birilerini adam yerine koymuyoruz, üslubümde de hiçbir sıkıntı olduğunu düşünmüyor öz eleştiri yapmaya davet ediyorum seni. Bir insanın "adamlığını" forumdan anlayabilmek de bir başarı Tebrikler.
No problem.

Son düzenleme:

MehmetAhmetSen

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Sen şaka mısın derken,ne demeye çalıştığını anlat o zaman. Üslubunun yanlış olmadığını savunacaksan eyvallah. Adamlığını sorgulayan yok,böyle konuşmaya devam edersen adam yerine koymam dedim, benimle bu şekilde konuşman için aramızda bir samimiyet olması gerekiyor haksızsam söyle ? Yok burada yardımlaşıyoruz tartışmıyoruz forumdan birinin adamlığını anlayabiliyorsan tebrikler felan yazarak sadece kendi anlamak istediğin gibi anlayıp zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışman da nasıl birisi olduğunu anlatmaya yetiyor çocuk parkı değil burası tanımadığın birisiyle konuşurken kelimelerini seçeceksin,ben bir lafı söylerken 2 kere düşünürüm bilmem anlatabildim mi.
Bu kadar kafaya takılacak bir durumsa sen haklısın uzanıyorum. İyi akşamlar

UtkuEmekk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Durum ne sıkıntı nerdeymiş?
Anakart işlemci ramler ölmüş. Herhalde benim pcyi zeus çarptı. Parçaları cıkardılarmışlar geri kutularına koymuşlar firmalara yollayıp yenisini isticeklermis 1 ay sürer herhalde. Diger parcalari kontrol etmisler bi sıkıntıları yokmuş.

Guaqroz

Asistan
Reaksiyon puanı
168
Anakart işlemci ramler ölmüş. Herhalde benim pcyi zeus çarptı. Parçaları cıkardılarmışlar geri kutularına koymuşlar firmalara yollayıp yenisini isticeklermis 1 ay sürer herhalde. Diger parcalari kontrol etmisler bi sıkıntıları yokmuş.
geçmiş olsun