- Konuyu başlatan
Evet cana gelecegine mala gelsin ama üzülüyo insan daha taksiti bitmemiş ek masraf cıkartmasa iyi olucak.Takma kafana cana değil mala gelsin.
Evet cana gelecegine mala gelsin ama üzülüyo insan daha taksiti bitmemiş ek masraf cıkartmasa iyi olucak.Takma kafana cana değil mala gelsin.
Sonuna kadar onlar önder sıkıntı yapma üzülecek birşey yokEvet cana gelecegine mala gelsin ama üzülüyo insan daha taksiti bitmemiş ek masraf cıkartmasa iyi olucak.
No problem.Forum konu tartışmak ve birilerine yardım etmek için var, burda birilerini adam yerine koymuyoruz, üslubümde de hiçbir sıkıntı olduğunu düşünmüyor öz eleştiri yapmaya davet ediyorum seni. Bir insanın "adamlığını" forumdan anlayabilmek de bir başarı Tebrikler.
Bu kadar kafaya takılacak bir durumsa sen haklısın uzanıyorum. İyi akşamlarSen şaka mısın derken,ne demeye çalıştığını anlat o zaman. Üslubunun yanlış olmadığını savunacaksan eyvallah. Adamlığını sorgulayan yok,böyle konuşmaya devam edersen adam yerine koymam dedim, benimle bu şekilde konuşman için aramızda bir samimiyet olması gerekiyor haksızsam söyle ? Yok burada yardımlaşıyoruz tartışmıyoruz forumdan birinin adamlığını anlayabiliyorsan tebrikler felan yazarak sadece kendi anlamak istediğin gibi anlayıp zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışman da nasıl birisi olduğunu anlatmaya yetiyor çocuk parkı değil burası tanımadığın birisiyle konuşurken kelimelerini seçeceksin,ben bir lafı söylerken 2 kere düşünürüm bilmem anlatabildim mi.
Kafaya takılacak bir şey yok benim görüşüm bu yönde,sana da iyi akşamlar.Bu kadar kafaya takılacak bir durumsa sen haklısın uzanıyorum. İyi akşamlar
Durum ne sıkıntı nerdeymiş?Evet cana gelecegine mala gelsin ama üzülüyo insan daha taksiti bitmemiş ek masraf cıkartmasa iyi olucak.
Anakart işlemci ramler ölmüş. Herhalde benim pcyi zeus çarptı. Parçaları cıkardılarmışlar geri kutularına koymuşlar firmalara yollayıp yenisini isticeklermis 1 ay sürer herhalde. Diger parcalari kontrol etmisler bi sıkıntıları yokmuş.Durum ne sıkıntı nerdeymiş?
geçmiş olsunAnakart işlemci ramler ölmüş. Herhalde benim pcyi zeus çarptı. Parçaları cıkardılarmışlar geri kutularına koymuşlar firmalara yollayıp yenisini isticeklermis 1 ay sürer herhalde. Diger parcalari kontrol etmisler bi sıkıntıları yokmuş.