SDN Death Stranding oyunu film oluyor! İşte yönetmeni

SDNRobot

shiftdelete.net
Müdavim
SDN
Reaksiyon puanı
725
Death Stranding oyununun sinema uyarlaması için somut adımlar atıldı. A24 ve Hideo Kojima ortaklığında hazırlanan filmin yönetmeni Michael Sarnoski oldu. Böylece uzun süredir hazırlık aşamasında olan proje, yapım sürecinde önemli bir eşiği geride bıraktı. Death Stranding oyunu film olacak Michael Sarnoski, 2021 yılında Nicolas Cage’in başrolünde yer aldığı bağımsız yapım Pig ile dikkat çekmişti. Film, […]

Death Stranding oyunu film oluyor! İşte yönetmeni

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Rocknrogue

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Bazı detayları da ben derliyorum;

Beklenen Animasyon Filmi Geliyor

Kojima'nın efsanevi evreni Death Stranding'e yepyeni bir soluk getirecek animasyon film resmen duyuruldu! Bu heyecan verici proje, Hideo Kojima'nın kendi stüdyosu Kojima Productions ile Los Angeles merkezli animasyon devi Line Mileage'ın ortak yapımı olarak geliyor. Henüz net bir çıkış tarihi verilmemiş olsa da, bu animasyonun oyunun hikayesini doğrudan kopyalamayacağı, aksine Death Stranding evreninde geçecek yepyeni bir hikaye sunacağı söyleniyor. Yani bildiğimiz hikayenin "oynanış videosu" değil, yepyeni bir lore genişlemesi bizi bekliyor! Deadline'ın haberine göre, Sam Porter Bridges'ın dünyasındaki bu yeni macera, oyuncuları derinden etkileyecek gibi duruyor.

Death-Stranding-animasyon-filmi-onaylandi-Raised-by-Wolves-yazarindan-orijinal.jpg

Yaratıcı Ekip ve Ton Hakkında

Projenin başında tanıdık bir isim var: Aaron Guzikowski. Hem 'Raised by Wolves' gibi distopik bir yapımın hem de Denis Villeneuve'ün gerilim başyapıtı 'Prisoners'ın senaristliğini yapmış olan Guzikowski, bu evrene nasıl bir derinlik katacak merak konusu. Filmin tonu ise yakın zamanda çıkan animasyon projesi 'Predator: Killer of Killers' ile benzerlik gösterecekmiş. Bu da bize ne kadar karanlık ve yoğun bir atmosfer beklememiz gerektiği konusunda ipucu veriyor.

Guzikowski'den Açıklama: Neden Bu Evren?

Guzikowski, bu projeye olan tutkusunu şu sözlerle dile getirdi: "Death Stranding dünyasına bayılıyorum; yaratıcı özgürlük sunan, inanılmaz derecede karanlık ama bir o kadar da umut dolu bir evren. Hideo Kojima'nın çalışmalarına uzun zamandır hayranlık duyuyorum ve beni kendi yaratımına, bu verimli, akıl bükücü evrene yeni hikayeler doğurmaya davet etmesi beni çok heyecanlandırdı ve onurlandırdı."

Kaynak