Ekran kartının aşırı ısınması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emuks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emuks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba benim ekran kartımla sorunum var bir türlü halledemedim masaüstünde iken 65derece civarında geziyor oyun oynarken 100 derecenin üstüne çıkıyor ve ekran donuyor bu konuda ne yapabilirim yardım ederseniz sevinirim bilgisayar konusunda bilgisizim ne yapacağımı bilemiyorum.

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Garantisi varsa aldığın yere götürmeni tavsiye ederim.

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Benimki de aşırı ısınıyordu. Havayı kasadan dışarıya üfleyen fanı çıkartıp ekran kartına doğru çevirdim. Şimdi o kadar ısınmıyor.

infooo

Asistan
Reaksiyon puanı
1
fani temizlemeyi deneyebilirsin degistirme sansin varsa degistirebilirsin garantisi varsa gonderebilirsin 100 derece simdiye kadar gormedim en fazla 73

emuks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Değiştirmem gereken ekran kartının fanı değilmi?

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Garantisi varsa hiç durma gönder. Kendin fanı falan değiştirme.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
garantisi varsa arkadaslarin dedigi gibi hic kendin ugrasma garanti yok diyosan önce ekran kartini cikarip kompresörle vs fani temizle döndüğüne emin ol, o da yetmezse fani sök çipi fani iyice bi temizle termal macunu yenile, hala daha ısınıyosa fan bitmistir ekran kartina uyumlu bi fan alabilirsin bide son olarak kasa ici havalandırmaya dikkat et kasaya ekstra fan takablirsin, kasa fanlarinin öndenki iceri arkadakileri disari üfleyecek sekilde ayarla.

rsfdyhwsoy9.jpg

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benimkide çok ısınıyor ne yapmalıyım bilmiyorum yardımcı olun endişeliyim bu konuda.:helpsmilie: