Ekran kartı sorunu

yakup35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar pc de bir sorun çözemıyorum anlamıyorum da bilgisayarım da eskıden p4 işklemci vardı anakart bozulana kdr ankarttım bozuldugun da pc calısıyordu ama hd 4890 ekran kartını bılırsınız baslangıcta fan hızlı doner ıste pc acılırken fan hızlı donup donup duruyordu ve pc ye goruntu gelmıyordu ankartı degıstırmeden dırek amd antlon x3 450 işlemci ve asus ankart aldım ama 1.5 ay oldu alalı 2 sefer aynı sorun oldu pc acarken ekran kartı hızlı donup donup durdu veee goruntu gelmedı gıne bu sorumn arkadan guc kaynagını kapatıp actıgımda duzeldı neden oluyor bılgısı olan varmı ekran kartımda mı sorun acaba 2 ay lık garantısı kaldı goturrurum eger ekran kartıysa sorun

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
İlk defa duyuyorum bunu herhangi bi fikrim yok ama biraz bu konuyu takip et fikri olan çıkar eğer çıkmazsa servise yolla geçmiş olsun.

yakup35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorun ekran kartımı sence onumu servıse gondermelıyım

yakup35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok ankarttım yenı 16 x ozellıgı olmaması ımkansız ama power benım de aklımda 2 yıl once aldım coleer master 600 watt

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Buraya tüm parçaların marka ve modellerini listelersen çözüme daha kolay ulaşırız.

yakup35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
coleer master rppcap tı galıba 600 waat guc kaynagı
amd antlon x3 450 işlemci
asus M4A78LT-M LE anakart
hd 4890 ekrn kartım
2 gb ddr3 rem
samsung 500 gb hdd
baska bırsey yok heralde buy kdr :)

mehmet_497

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ekran kartı bozuk gibi. ama dikkat et diğer parçalarla uyumsuzluk yapabilir. servise gönderiyordum kasayı paso anakartı değiştiriyorlardı, ekran kartını değiştirdiler sorun kalmadı

zebaniselo

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Dostum sisteminde kötü parça yok.özellikle power ını araştırdım,oldukça sağlam.tahminimce ekran kartında sorun var.belki bios güncellemesiyle çözülür.ama en iyisi garantiye ver.ama bişey daha söyliyeyim.power da aktif pfc yok.yani eğer voltaj düzensizliği varsa buda olabilir.dediğine göre arada bir yapıyo.bence aktif pfc power bulabilirsen dene.

yakup35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim aktif pfc ne demek anlamadım ama ben elektrıgı mutfaktan yanı buzdolabı bulasık makınesı camasır makınesının oldugu yerden alıyorum elektrıkte sorun olsa onlarada etkısı olmaz mı yanı bu yuzden sıstemımı degıstırdım p4 den amd antlon x3 450 sıstem kurdum ama gıne ynı sorun suan 2 ayı gectı sıstem 2 kes yaptı o sorunu anlamadım bı garntıyı arıyım ona gore gotureyım ekran kartımın 2 ay garantısı kaldı gotureyım halletsınler tesekkur ederım ılgılendıgınız ıcın bu arada