Ekran kartı ısı problemi

daimasen10

Asistan
Reaksiyon puanı
58
1 gb Zotac Nvdia geforce 210 fansız soğutma ekran kartım var kışın soğuk havada kullanıyordum havalar soğuktu bir şey olmaz düşüncesiyle şimdi havalar sıcak olmuş zaten kışın ekran kartı ateş gibi oluyor du elinizi koyunca sıcaklığı hissederdiniz yaz oldu pc aşırı sıcaklıkta patlayacağını düşündüm ve ekran kartıni çıkardım ne yapmalıyım önerileriniz nelerdir eski bir anakart g41mxe-k anakart 4 gb ram ddr3 250 watt güç kaynağı Casper gerçek çıkışlı eski model ama 2010 da almıştım Quad core 6600 4 çekirdekli işlemci ekran kartı tek 300 watt istiyor bu yüzden mi böyle oluyor psu yetersiz mi işlemci yükü ekran kartı yükü ağır mı acaba ?????

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
250W PSU ikisine fazla fazla yeter öncelikle.
Ekran kartının tehlikeli derecede ısınıp ısınmadığını elinizi koyarak anlayamazsınız. MSI Afterburner gibi programlarla oyun içindeki değerlere bakabilirsiniz.

daimasen10

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Hocam bn oyun oynamıyorum yeterki ekran kartım ve pc daha önemlisi yangın çıkarmaması elimi ekran kartına deydirince ateş gibi oluyor boşta 35-40 derecede oyunda 60-70 buluyor du ama dediğim gibi oyun oynamak istemiyorum yeterki ısınmasın zarar vermeden görevini yerine getirsin ?????