Ekran görüntüsü net degil yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cor38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cor38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar dizüstü bilgisayarımda ekran net degil. arada görüntüyü 256 bit olarak calıstırıyor daha sonra yeniden başlattıgımda hata veriyor ekran kartını yok olarak gösteriyor driveri kurdum ama yine aynı hata var hatada maviscreen hatası diyor ama mavi ekran gelmiyor sadece ekran net degil bu konuda önerisi olan arkadaslar yardım ederse sevinirim tesekkürler

buyrun ekran görüntüsü
http://img21.imageshack.us/img21/8598/adszmsj.png

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Tema ile ilgili olabilir mi ? Sağ tıklayıp kişiselleştire tıklayın ordan temalara bakın. .. Ya da yanlış driverı kuruyorsundur.. tekrar dene..

cor38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tema ile ilgili olabilir mi ? Sağ tıklayıp kişiselleştire tıklayın ordan temalara bakın. .. Ya da yanlış driverı kuruyorsundur.. tekrar dene..

tema degiştirdim yine farkeden birşey olmadı driver dogru önceden düzgün çalısıyordu fakat sonradan böyle oldu arada görüntü net arada net degil ama genelde net olmuyor başka bi öneriniz var mı ?

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
tema degiştirdim yine farkeden birşey olmadı driver dogru önceden düzgün çalısıyordu fakat sonradan böyle oldu arada görüntü net arada net degil ama genelde net olmuyor başka bi öneriniz var mı ?
Kabloları kontrol et bakalım belki birşey çıkar... Son olarak ta olmazsa tüm ekran kartı driverlarını tamamen kaldır ve baştan yükle...

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ekran kartının driverını okumasa bile ekran bir nebze düzgün gösterir.bu resmen bozuk gösteriyor.ekran kartında donanımsal bir sıkıntı olmasın?garantisi falan var mı?driver kur-kaldırla sorunu çözemezsen bence bir servise göster makineyi.