Ek iş ne yapabilirim pc ve internet

ultumdur

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Selam arkadaşlar ben hafta içi 8.00 - 17.00 çalışıyorum hafta sonu tam boş evde yeni bir pc ve 1mb ssız net var bir ek iş düşünüyorum ama web sitesi ile uğraştım olmadı zarar ettim :) sizce ne yapabilirim önerisi olan var mı acaba 1997 ylından beri pc kullanıyorum aktif olarak fakat programlama bilgim yok az biraz php biliyırum sizce ne yapayım nereye yöneleyim

Reaksiyon puanı
189
algoritmanı geliştir. o zaman web tasarımı da çok rahat yaparsın programlamayı da. 97 den beri bilgisayar kullanan biri bende diğer kullanıcılara göre çok iyi şeyler becerir gibi geliyor bana. en azından işin mantığını kavramış olmalısın.

ultumdur

Asistan
Reaksiyon puanı
1
cgrszone dedi ki:
algoritmanı geliştir. o zaman web tasarımı da çok rahat yaparsın programlamayı da. 97 den beri bilgisayar kullanan biri bende diğer kullanıcılara göre çok iyi şeyler becerir gibi geliyor bana. en azından işin mantığını kavramış olmalısın.
ya bencede başlamam lazım gerçekten çalışmaya ama nerden uzun uzun tartışılan bir konu bu dediğin gibi başlayalım bakalım bir hayırlıs sağol

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
bence git önce yapmayı düşündüğün işin eğitimini al.uzun süredir bilgisayar kullanıyor olman iş yapmana yetmeyebilir.ben ne memurlar tanıyorum en az 20 yıldır bilgisayar kullanan. ama monitörü hala bilgisayar zanneden. (bu sözüm sana değil yanlış anlama)

BetrayeR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
anarchst arkadaşım doğru soyluyor.. azıcık bilmekle bir şeyler olmaz.. eğitim alman lazım.. Ne eğitimi olacağına ise sadece sen karar verirsin. ben ben sistemci ol derim. birir networkcu.. neyın sana uygun olduğunu bu şekilde bulacağını sanmıyorum.. umarım uygun tercihini yaparsın..

erdemgazetesi

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bence yazı yazmaya başla. Forumlara at yavaş yavaş beğenilmeye başladı mı kendi blog siteni kur bence.

ultumdur

Asistan
Reaksiyon puanı
1
tamam sağolun fikirler için bakalım pazartesi işe başlıyos o zamana kadar bol bol boş vakit var

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577

Remi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence Cissco dan eğitim al. CCNA sertifikası al önce.