Eğitimsiz sesimle deneme amaçlı acapella yaptım

Erdem Alsırt

Asistan
Reaksiyon puanı
37
Merhaba... Eğitimsiz sesimle acapella çalışması yaptım deneme amaçlı olarak... Acaba sesim Tenor mü? Ses aralığım 3 oktav hemde eğitimsiz iken. Eğitimli tenorler 5 oktava kadar yükseltilebiliyormuş vocal koçları böyle dediler. Sizce sesim nasıl eğitimsiz olmama rağmen? :)

Frosa

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,416
Eğitimsiz olmana rağmen iyi diyebilirim. Başarılarının devamını dilerim. :)

İyi Forumlar...

AlTheBeast

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Benim bildiğim akapella yap yapmaktır o yüzden geldim ama eğitim aldığın zaman daha da iyi olabilirsin. Ayrıca video'da ki Ingilizce yazıda hatalar var istersen orada yardımcı olabilirim.

Erdem Alsırt

Asistan
Reaksiyon puanı
37
Benim bildiğim akapella yap yapmaktır o yüzden geldim ama eğitim aldığın zaman daha da iyi olabilirsin. Ayrıca video'da ki Ingilizce yazıda hatalar var istersen orada yardımcı olabilirim.
Evet var hatta babam bunu dinlerken çok sevdi ama ingilizce hatalarımı görünce biraz sinirlendi bana danış dedi falan bilemedim... :D
--- Gönderi Güncellendi ---
Bu arada sesim tenor mü? :)

AlTheBeast

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Evet var hatta babam bunu dinlerken çok sevdi ama ingilizce hatalarımı görünce biraz sinirlendi bana danış dedi falan bilemedim... :D
--- Gönderi Güncellendi ---

Bu arada sesim tenor mü? :)

ÖM'den türkçe metni atarsan güzel bir şekilde veririm istersen ama tenor konusuna birşey diyemeyeceğim bende müzik yapıyorum ama kulağım o kadar iyi değil :D

Emre Budak

Doçent
Reaksiyon puanı
321
Stüdyo ortamında profesyonel ekipman ile bence gayet güzel işler başarabilirsin. Gayet beğendim. Sesine sağlık :)

İyi Forumlar.