lordarcual
Profesör
Dünyadaki Her Canlı Öldü Bütün Arabalar, Evler Sizin Ammavelakin, Her Yeri Zombiler Sardı Bu Durumda Ne yapardınız ?
Face'de durumu paylaşırsan 7 milyar zombi seni dürter. Tikatli ol.bu durumu hemen face te paylaşırdım:dirol:
![]()
Zombiler yüzemiyor ama suyun altında yürüyebiliyorKonu biraz dağılmış gibi. Ben olsam kale yada açık bi alanda çiftlik tarzı yaklaşanları görebileceğim bi' yere yerleşir, camları kepenklerdim. Güvenlik herşeyden önce gelir tabi. Daha sonra kendime mini cephanelik oluştururdum. Zorunlu olmadıkça işimi sessiz halletmeye çalışırdım. Zombileri halaya çağırmanın alemi yok. Yiyecek stoğu oluşturup, zorunlu olmadıkça dışarı çıkmam. Aslında şimdi aklıma geldi
, Kale değilde gider kız kulesi tarzı bi' yer bulurdum. Hiç bişey olmaz orda , zombiler yüzemez sağlam bi teori olsa gerek , hareket bile çekilir ordan
![]()
haklısın ama su üstüne çıkamaz, benimde suyun altında o derinlikte işim olmayacağına göreZombiler yüzemiyor ama suyun altında yürüyebiliyor![]()
ReDo naptın sen evleri zombilere mi kiralayacaksın ?Arabalar ile galeri açardım,evleride kiraya verirdim![]()
ReDo naptın sen evleri zombilere mi kiralayacaksın ?![]()
Ben binmek isteyipte binemediğimiz arabalarla hız limitlerini zorlardım1Gbit internet deneyimini gider bi evde yaşardım
Torrentte 100 + göriyim yeter bana
Sonra zombilerle kahvede mermer dizeriz
![]()
Çaktırma panpa
![]()
hocam binlerce yıl sonra değil bir anda olucakKimsenin olmadığı bir yerde, torrenti nasıl upload etmeyi düşünüyorsun![]()
![]()