• Üyelikler Hakkında:

SDN Forum üyelikleri yönetici onayına tabidir. Şüpheli işleme sahip üyelikler onaylanmayacaktır.

Dünyadaki Her Canlı Öldü Bütün Arabalar, Evler Sizin Ne Yapardınız ?

lordarcual

Profesör
Dünyadaki Her Canlı Öldü Bütün Arabalar, Evler Sizin Ammavelakin, Her Yeri Zombiler Sardı Bu Durumda Ne yapardınız ?

resident-evil-retribution-film-izle.jpg

Her canlı öldü diyorsunuz,ee ben de canlıyım ben de ölürüm o zaman.

Çaktırma (Yarım saattir kendi yaptığım espriye gülüyorum :lol:) Başka ne kafası olabilir :D :lol:

Konu biraz dağılmış gibi. Ben olsam kale yada açık bi alanda çiftlik tarzı yaklaşanları görebileceğim bi' yere yerleşir, camları kepenklerdim. Güvenlik herşeyden önce gelir tabi. Daha sonra kendime mini cephanelik oluştururdum. Zorunlu olmadıkça işimi sessiz halletmeye çalışırdım. Zombileri halaya çağırmanın alemi yok ;) . Yiyecek stoğu oluşturup, zorunlu olmadıkça dışarı çıkmam. Aslında şimdi aklıma geldi :D , Kale değilde gider kız kulesi tarzı bi' yer bulurdum. Hiç bişey olmaz orda , zombiler yüzemez sağlam bi teori olsa gerek , hareket bile çekilir ordan :)

Konu biraz dağılmış gibi. Ben olsam kale yada açık bi alanda çiftlik tarzı yaklaşanları görebileceğim bi' yere yerleşir, camları kepenklerdim. Güvenlik herşeyden önce gelir tabi. Daha sonra kendime mini cephanelik oluştururdum. Zorunlu olmadıkça işimi sessiz halletmeye çalışırdım. Zombileri halaya çağırmanın alemi yok ;) . Yiyecek stoğu oluşturup, zorunlu olmadıkça dışarı çıkmam. Aslında şimdi aklıma geldi :D , Kale değilde gider kız kulesi tarzı bi' yer bulurdum. Hiç bişey olmaz orda , zombiler yüzemez sağlam bi teori olsa gerek , hareket bile çekilir ordan :)
Zombiler yüzemiyor ama suyun altında yürüyebiliyor :D

Ben binmek isteyipte binemediğimiz arabalarla hız limitlerini zorlardım :D 1Gbit internet deneyimini gider bi evde yaşardım :D Torrentte 100 + göriyim yeter bana :D Sonra zombilerle kahvede mermer dizeriz :D

Ben Efsaneyim ( I am Legend) filmini açar, Will Smith n'apıyorsa onu yaparım. Var demek adamın bir bildiği :)

Yere çelikten bir kafes yapıp içine et doldururdum. Bütün zombiler toplanınca bir atom bombası. Ohhh hayatı yaşardım sonra :D.

Geri