Dün Mahmut Tuncer izleyen Oldumu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 0ReiS0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Kanal 7 de yayınlanan Mahmut tuncer show da 1 çift vardı evleri falan hiç bişeyleri yoktu evlenmek için çıkarmışlardı kardeşide okumak için burs falan istedi o arada bitane adıyamanlı bağlandı adam öle bi içten yürekten konuşuyor ben nerdeyse ağlıcaktım ne istiyorlarsa dedi ben hepsini almaya karşılamaya hazırım yeterki sen iste mahmut abi daha mahmut tuncer ağzını açmadan adam tamam abi diyor kurbanın olim herşeyi ben karşılıyorum son lafı beni içten yaktı Ölüm var abi dedi Ölüm Ben göz yaşlarımı tutamadım Helal olsun diyorum başka bişey demiyorum Allah ne muradı varsa versin demek okadar hayır sever insanlarımız var biz bilmiyoruz ama koç doğan bilmem ne bunlardan bi cacık olmaz okadar servet okadar parayı nereye götürcekler bilmiyorum bunların arasında gerçekten insan olan bi kişi vardı oda sapık sabancı Allah rahmet eylesin.

Stone

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Hayır sever insanlarımız var yok değil, ama iyi niyeti suistimal edenlerin sayısı hayır severlerinkini katlıyo ne yazıkki :)

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Hayır sever insanlarımız var yok değil, ama iyi niyeti suistimal edenlerin sayısı hayır severlerinkini katlıyo ne yazıkki :)

Yemin ederim benim Maddi durumum İyi olsaydı İnanki zaten tvleri sürekli takip ediyom kime yarıdm lazımsa ona yardm ederdim ölüm var ya ölcez mesela futbolcular 7 sülalesine yetcek kadar servetleri var ama hiç biri de çıkıp demiyor bi fakir varsa yardım edeyim ne yapcakalr bu parayı nereye götücekler KEfenin cebi olmadığüını bilmiyorlarmı.

xarax

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kimin yardım edip etmediğini bilemeyiz Bir elin verdiğini öteki görmesin diyenlerde vardır mutlaka illede TV de veya herhangi bir yayın aracında açıklanması gerekmiyor doğrusuda bu olmalı zaten.önemli olan ettiği yardımı sağarlara bile duyurmaya çalışanların niyetlerinin anlaşılması.

Stone

Profesör
Reaksiyon puanı
10
yahu zaten reklam için yardım yapılmaz.Yardım yapsan bile gizli kapaklı yapmak daha iyi bence.

talatcaner

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kanal 7 de yayınlanan Mahmut tuncer show da 1 çift vardı evleri falan hiç bişeyleri yoktu evlenmek için çıkarmışlardı kardeşide okumak için burs falan istedi o arada bitane adıyamanlı bağlandı adam öle bi içten yürekten konuşuyor ben nerdeyse ağlıcaktım ne istiyorlarsa dedi ben hepsini almaya karşılamaya hazırım yeterki sen iste mahmut abi daha mahmut tuncer ağzını açmadan adam tamam abi diyor kurbanın olim herşeyi ben karşılıyorum son lafı beni içten yaktı Ölüm var abi dedi Ölüm Ben göz yaşlarımı tutamadım Helal olsun diyorum başka bişey demiyorum Allah ne muradı varsa versin demek okadar hayır sever insanlarımız var biz bilmiyoruz ama koç doğan bilmem ne bunlardan bi cacık olmaz okadar servet okadar parayı nereye götürcekler bilmiyorum bunların arasında gerçekten insan olan bi kişi vardı oda sapık sabancı Allah rahmet eylesin.
SAKIP SABANCI:yes:

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
koc u bilemem ama sabancı çok yardım ediyor arkadaşlar..
adam devlet için okadar sey yaptırmıs, okullar öğretmen evleri, adanaya okadar yardım etmiş adanayı adana yapmıs diyorlar. sakıp sabancı ii adamdı bence