Duman Grubu Ayetle Alay Ediyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tetrapanazomi

Asistan
Reaksiyon puanı
26
bu şarkı islamı eleştirmiyor. islamı kullanan politikayı eleştiriyor. 4 kelimeye bakarak insanlar direk islamla dalga geçtiği düşüncesine kapılıyor. ama parçanın genel yapısına bakıldığında asıl anlatılmak istenen şeyi görebilirsiniz. tabi insanları kışkırtmak isteyenler yada gündem yaratmak isteyener bu 4 kelime üzerinden sinerji yaratmaya kalkıyorlar.

- Muhittin bi ara şu dört kelimeyi konuşalım da sinerji oluşsun.
- Arif, ne sinerjisi olm?? :D

suphi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elmacik

Arkadaşım eğer "bilgi" adına kanıt olarak sunabildiğin tek şey filanca üniversitenin turizm ve otelcilik bölümüyse, bizlere söyleyecek fazla bir şey bırakmamışsın.
Bilgi adına örnek verilmeye değecek bölümler, öyle eften püften bölümler olmadığını sende bilirsin.

Duman grubu bir ayetle alay etmiş ve bu da ayetler/din konusundaki bilgisizliklerinden kaynaklanıyor.
Ne demişler 'para ile imanın kimde olduğu belli olmaz' Belkide bilgisiz dediğin adamlar senden daha bilgilidir.Olamaz mı yani?

Mesajımda, "bazı şahsiyetsiz ateistler .... şöyle yapıyorlar" derken, neden böyle ifade ettiğimi belirten gayet açık cümleler kullanmıştım ve sen kendini "bazı" grubuna dahil görünüp alındıysan, şu halde "bazı" grubuna girmek için berlitmiş olduğum şartları da kabul etmişsin, kendini üstün görüyorsun demektir. Yok eğer kendini öyle görmüyorsan, ben zaten "bazı ateistler" dediğime göre alınmaman gerekirdi.
Dikkat ettiysen üzerime alındığım bir şey yok.Neyse cevabımı hatırlatayım bir.

Ateistlerin kendini zeki zannettiklerini söylemen ayrı bir iddia.Daha doğrusu buda senin kurgularından biri.Burda okuduğum hiçbir yorumda ben zekiyim diyen bir ateist çıkmadı.Kanıtlayamadığın bir iddia daha.Tüm bunlardan sonra müslümanların daha zeki olduğunu söylemen hayret verici.Diyelim ki ateistler kendilerini zeki zannediyorlar ve sen bunu eleştiriyorsun.Peki sen müslümanların zeki olduğunu iddia ederek onlarla aynı şeyi yapmıyormusun?
Böyle bir durumda eleştirmeye hakkın var mı? Eleştirdiğin kişilerin yaptığını sende yaparsan bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama.
Görüldüğü üzere sadece bir iddianızın daha asılsız olduğu belirtiliyor.Öyle saptırdığınız gibi üzerine alınma vs. durumu değil.

"Konu dağılmasın, bunlarla ilgilenmem" demiş birisi olarak, durduk yerde Deniz Fenerini konumuza bulaştırmış olmanı nasıl açıklıyorsun? Sen konuya giriş yaptın, bir derneği bahane ederek bütün müslümanları zan altında bıraktın, sonra biz savunma yapınca, "konu dağılmasın ben onlarla ilgilenmiyorum" moduna geçtin. Bu da tipik bir " ben istediğimi söylerim, sen bir şey söyleyemezsin, hatta seni zan altında bırakırım savunma bile yapamazsın" örneği. :)
Konuyu sizin kadar dağıtmadığıma emin olabilirsiniz.Ayrıca yeni konu açın tartışalım dedim değil mi?

Evet bütün müslümanları zan altında bıraktın, "hayır ben sadece istismarcılardan bahsediyordum" demen bir anlam ifade etmiyor, çünkü zamanla sizin için artık her "Allah" diyen bir istismarcı konumuna geliyor zaten. Başörtüsü yasağı bunun için küçük ve yeterli bir kanıttır.
Düşmanlığım dini duyguları sömürülen zavallı halka değil, onların bu insani duygularını sömüren ve mahkeme tarafından cezalandırılanlaradır.Ee onları müslüman sayıyorsanız şu saatten sonra evet bazı müslümanlarada düşmanım diyebiliriz.

Atatürk'ten, başörtüsüne, laiklikten, şeriata, 28 Şubattan, Danıştay saldırısına, Hizbullah'a.Bana bir Deniz Feneri açıklamam yüzümden söylediğini bırakmayan, konuyu dağıtmakla suçlayan siz hiç ama hiç konuyu dağıtmıyorsunuz.
Yeni konu açın efendim orda tartışalım.Duman olmasın bunlar.

Müslümanların zeki olduğunu durduk yere söylemediğimi de pekala biliyorsun; yukarıda anlatmış olduğum bu planları yapan ateistlere hitaben, "siz zeki olabilirsiniz ama müslümanlar da bu oyunları görecek kadar zekidir" dedim, gayet de yerinde bir cümledir.
Aksini iddia ettiğimi kanıtlayabilirmisiniz bana? Amacınız nedir? Tüm müslümanları üzerime salmak mı?
Ona rağmen bile düşündüğümü söylemekten geri çekilmezdim emin olun.
Ayrıca zekanın yaşı, ırkı, dini olmadığını düşünüyorum.Yani müslümanlarda diğer insanlar gibi zekidir.Ben böyle bir şey söylememişken siz bu ayrımı neden yapıyorsunuz anlayamıyorum.

Öncelikle her zaman söylediğim gibi hangi konuya cevap yazacağıma ben karar veririm.
Birde bu soruyu sormak için geç kalmadınız mı? En baştada sorabilirdiniz?
Dini istismar etmek isteyenlere karşı yapılmış bir şarkı olduğu için burdayım.Böyle olduğuna inanıyorum.

suphi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eminim ki birçok kişi şarkının sözlerinden bile bihaberdir.Buyrun

Ortada bir yanlış var
Yanlışı yapan yanar
Arkasında sandık var
Değmesin akıncılar

Geri kaç geri kaç, oğlancık
Senin de başın yanar
Ortada bir yanlış var
Memleket uyurgezer

Aldırma geldik oyuna
Kandır beni, kandırsana
Rezil kandırsana

Ortada bir dergah var
Devrilir başın yarar
Arkasında tezgah var
Lem yelid ve löp yutar

Senin de başın yanar
Ortada bir dergah var
Memleket uyurgezer

Aldırma geldik oyuna
Kandır beni, kandırsana
Rezil kandırsana

Ortada bir gerçek var
Gerçeği gören de var
Arkasında mercek var
Ve muhtelif sakıncalar

Senin de başın yanar
Ortada bir gerçek var
Memleket uyurgezer

Aldırma geldik oyuna
Kandır beni, kandırsana
Rezil kandırsana.

kortoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
çok yazık önce içimizi temizlememiz gerekiyor sonra dışarıya bakmak gerekir en büyük tehlike içimizden birilerinin böyle yapmış olmasıdır çok yazık

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
arkadaşlar karşılıklı tartışmalara girmeyelim lütfen,
herkes konuyla ilgili düşüncesini söylesin. kimse kimseyi ikna etmek zorunda değil.

Lütfen her düşünceye saygı duyalım,hakaretlerden uzak duralm

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Mod arkadaş :
Biz ateistlere bir şey demiyoruz...
Onlar bizi ilgilendiren konulara saldırı yapıyorlar ..
Bunun adı demokarasi mi?
Biz adama ateist olma mı dedik...
Yada adamı islamamı davet ettik?
İyi çalışmalar......

Uba

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
emubaltaci dedi ki:
Lütfen her düşünceye saygı duyalım,hakaretlerden uzak duralm

Saygı karşılıklı olur, ismi lazım olmayan bir grup saygısızlık yapmasaydı bu konuda burda olmazdı. İyi valla, Müslümanlar her türlü düşünceye saygı duysun, hatta kendi kutsalları ile alay edilsin ve onada saygı duysun, yetmiyormuş gibi birde onların bu yanlışını savunanlara da saygı duysun. Oh ne ala memleket..

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Selamlar.

Suphi arkadaş, üzerime alınmadım demişsin, buyur:
Suphi dedi ki:
Şahsiyetsizlik konusuna gelince kötü söz sahibini bulur demekten başka bir şey demeyeceğim.Mesajlarımda kimseye hakaret etmezken birilerinin sürekli küfürlerle üzerime saldırması onların çaresizliğini gösterir.

Gördüğün gibi, "üzerime saldırılıyor" gibi amiyane bir ifade dahi kullanmışsın alınırken.

Suphi dedi ki:
Ne demişler 'para ile imanın kimde olduğu belli olmaz' Belkide bilgisiz dediğin adamlar senden daha bilgilidir.Olamaz mı yani?

Az önceden beridir "kanıt" soran arkadaşım, "belki"lerle mi hareket etmeye başladın şimdi? Din konusunda bilgili olan kimse, ayetlerle nasıl muamele edeceğini bilir. Duman bunu bilmediğine göre bilgisiz olduğu açıktır.

Suphi dedi ki:
Konuyu sizin kadar dağıtmadığıma emin olabilirsiniz.Ayrıca yeni konu açın tartışalım dedim değil mi?

Bunlar ortaya koyduklarımıza karşı savruşturma ve geçiştirme sözlerine benziyor. Zira bunlar farklı konular değil. Sizin "din istismar ediliyor" demenize zemin hazırlayan şeyler. Herhalde siz buzdağının sadece su üstündeki kısmı var zannediyorsunuz. Sizi temin ederim, alt kısmı da buzdağının bir parçasıdır.

Ve yine kanıtlardan dem vuran Suphi arkadaş,
Suphi dedi ki:
Eminim ki birçok kişi şarkının sözlerinden bile bihaberdir.Buyrun

Bir çok kişinin şarkının sözlerini bilmediğine nasıl emin olduğuna delil getirebilir misin? Üstelik ısrarla söylüyorum ki, şarkının sözleri ne olursa olsun, yapılan yanlışın üzerini örtmüyor. Hatta Duman grubu benden daha inançlı, benden daha dindar da olsa, şarkının tümü çok dini içerikli bile olsa, bu yine de onların doğru bir iş yaptıklarını ıspatlamıyor. O yüzden tekrar tekrar "bakın adamlar ne demiş" demeniz herhalde söyleyecek geçerli bir şeyiniz olmamasından kaynaklanıyor. Zira ne demişlerse desinler, ayetle ilgili teşebbüslerinin bir hata olduğu sonucunu değiştirmiyor.

Anlaşılıyor ki önceki Mars ve hacıcavcav vakalarıyla karşı karşıyayız yine; veya söz değiştirmece, anlam kaydırmaca konusunda acayip derecede organize olabiliyorsunuz-ki bu konuda biz müslümanlardan daha yetenekli olabilirsiniz, tebrik etmek isterim. :)

Nihayetinde siz bu olaya taraf dahi değilsiniz; sömürme, istismar gibi çok güzel isimlendirilmiş bahanelerle de dini konularda ahkam kesmeniz kabul edilebilir değildir.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
dediklerim herkes için geçerlidir arkadaşlar tek taraflı algılamayınız lütfen

suphi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence insan çok iyi olduğu bir konuda da hata yapabilir.Mükemmeliyetçilik düşüncesi teoride güzel ama uygulamada zor bir kavramdır.
Farklı konular değil dediğiniz şeyleri Duman ile nasıl ilişkilendirdiniz? Hangi akıl yürütme yöntemlerini kullandınız? Çok merak ettim doğrusu.
Savuşturmuyorum, geçiştirmiyorum istiyorsanız gerekli platformda tartışalım diyorum, dikkat ediniz.
Söz değiştirmece, anlam kaydırmaca ilgi alanlarım içerisindedir, edebiyatı severim. Ancak bu konuda onları kullanmaya ihtiyaç duymadım.

Nihayetinde siz bu olaya taraf dahi değilsiniz; sömürme, istismar gibi çok güzel isimlendirilmiş bahanelerle de dini konularda ahkam kesmeniz kabul edilebilir değildir.
Buna rağmen bana cevap yazmaya devam ediyorsunuz..

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Suphi dedi ki:
Farklı konular değil dediğiniz şeyleri Duman ile nasıl ilişkilendirdiniz? Hangi akıl yürütme yöntemlerini kullandınız? Çok merak ettim doğrusu.

Üç dört defa açıklamıştım hatta özellikle anlaşılır olsun diye; "plan hep şöyle işler" diye adım adım, basamak basamak tarif etmiştim, hatta bir kısmını "konuyla alakasız" diye savruşmuşturmuştunuz. "İstismar, sadece bir şarkı, beğenmeyen dinlemez vb" bunlar da anahtar sözcükler; çünkü benzer olayların tümünde bu sözcükler veya benzerleri kullanılır; her zaman. Hiç şaşmaz. :)

Suphi dedi ki:
Buna rağmen bana cevap yazmaya devam ediyorsunuz..

Çünkü siz kendiniz taraf olmadığınız bir olaya müdahil oluyorsunuz. Yani deyim yerindeyse futbol oynayan iki çocuğa futbol kurallarını bilmediğiniz halde müdahale edip, "şöyle oynamayın böyle oynayın" diyorsunuz. Doğal olarak biz size karşılık vereceğiz. Burada asıl konu sizin neden müdahil olduğunuz.

Herhalde yukarıdaki sorumun üstünü örtmek için soruya soruyla karşılık vermeyi tercih etmiş olmalısınız. Yineliyorum, madem "beğenen dinler, beğenmeyen dinlemez bu kadar basit" şeklinde bir uygulama var, bu durumda iki müslüman tarafın İslam hakkındaki görüş alışverişini beğenen okur beğenmeyen okumaz bu kadar basit. Ancak siz bu uygulamayı ortaya koyan taraf olduğunuz halde siz kendiniz uymuyorsunuz. Şimdi sizin isteğiniz şöyle: "ben ateistim ama Allah'a benim düşündüğüm şekilde inanın". Zira şu anda yaptığınız budur; iki müslümanın arasına girmiş fıkıh ve itikat dersi vermeye çalışıyorsunuz.

Böyle olmasaydı bile, yani Duman ateist olsaydı bile, bu durumda bizim yaptığımız, "inancımız hakkında birisinin alaycılık yapmasına engel olmak" olacağı için, siz yine adaletsiz davranmış olurdunuz.

Bilgi sahibi olmadığınız konu hakkında kesin fikirler ortaya koymaya çalışmanızla birlikte bir de insanların inanç özgürlüklerine saygı duymadığınızı gösteriyor bu durum. Yukarıda söylediğim gibi, sizin "fikir özgürlüğü" anlayışınız şu, "ben taraf olmadığım, hakkında hiç bir bilgi sahibi olmadığım konularda bile senin inancını yönlendirebilirim, sen bırak kendi fikrini söylemeyi, kendini savunamazsın bile".

Bu anlayış burada geçmediği gibi, hiç bir yerde de geçmez. Eğer "benim bilgi sahibi olmadığımı nereden biliyorsunuz" şeklinde yine konu değiştirip söz oyunu yapacaksanız baştan söyleyeyim; bilgi sahibi olsaydınız, sunduğunuz gerekçeler "isteyen şunu yapar isteyen bunu" gibi tamamen basit ve çocuksu olmak yerine dini/akli/nakli delillere dayanırdı.

Başka konularda bilgi sahibi olmanız da durumu değiştirmiyor. Zira matematik işlemleri kimyasal yöntemle çözülemezler.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Uba dedi ki:
Bi hier'ımız eksikti cacığa oda geldi... Oku insan evladı, 15 sayfayı oku, ondan sonra yaz...
se müslüman olsan ne olur olmasan ne olur önce insan soyundan gelen bir canlı gibi iletişim kurmayı öğren senin gibiler evrim teorisini destekliyor ve bizim gibi insanlarıda şüphede bırakıyor :wassat:

Şimdi sen Uba'nın bu mesajında "insanlık dışı" ne gördün acaba? Arkadaşın sadece "cacık" demesiyle mi onu "insan soyundan" çıkardın? Eğer öyleyse, bu durumda Uba'nın cevap verdiği Hier'i hangi soya dahil edeceksin? Çünkü o şöyle yazmıştı:

Başka tarafınızdan anlamaya müsaitsiniz belli..Şarkı da ne dine küfür var ne inananlara..sizin gözleriniz gerçekten kapalı hala göremiyor anlamıyorsunuz..Şarkıda dini kullanıp halkı sömürenlere vatanı yiyenlere laf..BU yazılanrı okuduktan sonra şaşıyorum size..Hele ki sony bmg şirketini arayıp şikayet etmenize onlar ne yapsın şarkıyı onlar mı yazsın..Ayrıca sitede menajerlerin numarasını yaymak çok mu doğru iş..

"Başka tarafından anlamak", çok insancıl. Yahut da bir "cacık" demekle insan soyundan çıkılıyorsa senin şu mesajlarını ne yapalım Haps:

apple rezaletleri bunlarla sınırlı değil tabi dünyanın en güvenli sistemi vs. diye çığırtan şaşkolozlar bu yazıyı birkaç defa okusun :D

seni microsoft izliyor olabilir :D hemen derdini bir lünüx cü arkadaşa anlat :D genelde böyle durumlarda onaların desteksiz sallamaları büyük heycan yaratır senin durumundaki insanlarda bazen eğlencelide olmuyor değil :D

@mdkbet
ben neden linux sistemlere dandik diyorum şimdi beni anliyormusun :D windows kullansın herkes dandik linux sistemlerle uğraşmasın :D paketmiş depoymuş make miş bash miş zartmiş zurtmuş kur windows u yallah :D

yahu bir yazılımın özgür yazılım olması onu kutsal yazılım yapmaz o yuzden yazılımlara tapınmanın bir manası yok, photoshop da kullanmıyorum sistemimde kurulu ama birdefa bile ihtiyaç hissetmedim benim favori programım pixelmator. ayrıca benim diğer yazdıklarımda neye kızdınız anlamadım :D

Hayvanca dili bu daha öncede görmüştüm :D

Evet?

lepiska

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Madem ateizmi işliyolar bilgidim kadarıyla ateizm bir yaratıcı yok der eger bunu ele almıslarsa neden yaratıcımız olan Allahın ayetleriyle dalga geciyolar demekki var oldugunu kabul ediyolar. Bu grubu ben olan bitenden haberi olmayan hiç bisey arastırmadan farklı olmak ugruna ben Allaha inanmıyorum diyen özentilere benzetiyorum. Resmen terbiyesizlik dini suistimal eden asıl kendileri..

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
Şimdi sen Uba'nın bu mesajında "insanlık dışı" ne gördün acaba? Arkadaşın sadece "cacık" demesiyle mi onu "insan soyundan" çıkardın? Eğer öyleyse, bu durumda Uba'nın cevap verdiği Hier'i hangi soya dahil edeceksin? Çünkü o şöyle yazmıştı:

"Başka tarafından anlamak", çok insancıl. Yahut da bir "cacık" demekle insan soyundan çıkılıyorsa senin şu mesajlarını ne yapalım Haps:

Evet?

insan üşenir be kardeşim boş vakit bol heralde :D

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
İşine gelmemek, kıvırmak gibi söz öbeklerimiz var sözlüklerimizde, onları hazırlayanlar da insan soyundan çıkışmış herhalde? :)

airy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yavaşın arkadaşlar. tamam polemiğe döktünüz işi iyice ama bari konuyu daha da bulandırmayın, sulandırmayın.

linuxu bu işe karıştırmayın!

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
linux zaten satanist işletim sistemi :D kedi kesip linux kuruyorsunuz bilgisayarlara

elma benim işime gelmeyen bişey yokki hertürlü işime gelir, kişilik haklarıma saldırılmadığı sürece benim kızdığım birisinin birisine dolaylı yollardan hıyar demesi başka bişey değil :)

ddogukan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Salla bizi ne ilgilendirirki cezasını onlar çekicek:)

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
arkadaşlar karşılıklı hakaretler devam ederse konu kapanacaktır. kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok. Size biri hakaret edersene şikayet butonunu kullanarak bize bildirin tartışmalara girmeyin lütfen.

Uba

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Haps mesajım silindi ancak sana bu söz yeter, "İnsanlık dersi veren kişi bari İnsanlık nedir onu bilse"

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
konu karşılıklı tartışmalara döndüğü için kapatılmıştır.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
kaantangozefan.com adresinden böyle bir mail gelmiştir arkadaşlar. Herkesin bilgisine...

Duman grubunu ateizm propagandası yapmakla suçlayanlar…

Merak ettiğimiz şu ki nasıl oluyor da bu kadar savunduğunuz İslam
dinimizin temeli olan saygı ve hoşgörüyle bu kadar çelişik
yaşayabiliyorsunuz?

Yaptığınız bu suçlama ve ithamlar din elden gidiyor söylemleriyle
fesatlık yapmaktan, yobazca yorumlarla insanlar arasına fitne
sokmaktan başka bir şey değildir.

Şarkıda Kuran –ı Kerim’imizi değil, onu kafasına göre yorumlayanlar,
insanların beyinlerini hayatlarını kemirenler, dini sömürenler
eleştirilmektedir. Yani burada eleştirilen bir dinin kutsal kitabı
değil ona karşı gösterilen sömürücü tavırdır.
Gerçekten eleştirinin neye karşı olduğunu anlamak ve bu gerçeği görüp
görmemekse tamamen bakış açısıyla alakalıdır. Yapılan ne dalga
geçmektir ne de komikliktir.

Müslümanlığa asıl zarar verense, okuduğunu fikir süzgecinden
geçiremeyen insanların oluşturduğu bu düşünme biçimidir. Emek vererek
bir yerlere gelmiş başarılı insanların bu şekilde basit açıklamalarla
başarılarına gölge düşürüp karalamak kimsenin haddine değildir ve
mümkün de değildir!

Bu konuda gerekli ve en gerçek açıklamayı zaten KAAN TANGÖZE 29 Mart
2009 tarihli zaman gazetesine verdiği röportajda şu şekilde
belirtmiştir:
"Orada eleştirdiğimiz şey dinin suiistimal edilmesi. Kimsenin haddine
düşmez insanın dini ve inancıyla dalga geçmek. Konunun öznesi, ortada
dönen bir tezgâhın olması. Burada fena olan bunu tespit edip ortaya
koymak mı, yoksa bunu yapıp çıkar sağlayanlar mı fena? İhlâs, anlamlı
ve en güzel surelerden biri. Biz değerini bilmeden, farkında olmadan
bir şeyler yapmıyoruz. Din adamı gönülden inanarak, iyilik ve güzellik
içindeyse biz de onunla beraberiz. Lem Yelid'i deforme etmek kimsenin
haddine değil, bizim de... Hepimiz Müslüman'ız."

Duman Türkiye’de azımsanamayacak kadar büyük bir hayran kitlesine
sahip ve oldukça kaliteli müzik yapan bir gruptur. Albüm satışları ve
konserleri zaten bunun en büyük göstergesidir. Bu grubun sisteme olan
eleştirisini ironik bir biçimde dile getirdiği ne ilk şarkıdır ne de
son olacaktır. En azından duman severlerin isteği bu doğrultudadır.
Duman nezdinde Kaan Tangöze ye, diğer grup üyelerine, onların müziğine
yapılmış hakaret ve suçlamalar direk olarak hayran kitlesine yane bize
yapılmış sayılmaktadır.

Okuduğunu anlamlandırmakta güçlük çekenler için röportajın tamamını
okumalarını ve bir kez daha düşünerek bütün bu ithamları tekrar
değerlendirmelerini tavsiye ediyoruz.
Aksi takdirde devam edecek bu tür suçlamalar ve hakaretler için
siteniz, forumunuz ve şahsınız adına gerekli yasal işlemler Kaan
Tangöze Hayranları olarak tarafımızdan başlatılacaktır.

Saygılarımızla,

KaanTangozeFan Sitesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...