Modem Sorunu

macellan44

Asistan
Katılım
22 Ocak 2008
Mesajlar
161
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Arkadaşlar bilgisayara internetten hiç birşey indirmediğim halde güncelleme yapılmadığı halde modemin ışıkları sanki birşey indiiriyormuş gibi yanıp sönüyor.Kendi kendine birşeyler indiriyor sanki.Bu durum günde bir kaç sefer oluyor ve süresi 5-10 dakika arasında seyrediyor.Ağ ve paylaşım merkezinden durum görüntüle dediğimde gerçekten birşeyler iniyormuş gibi gönderilen ve alınan da bir hareketlilik söz konusu.Acaba bu bir virüs saldırısı olabilirmi?
 

ByKaMiKaZe

Profesör
Katılım
2 Ocak 2009
Mesajlar
1,457
Reaksiyon puanı
20
Puanları
218
netlimiter kur o esnada hangi programın upload veya download yaptığını görebilirsin..
 
U

uye741984

SDN Okuru
flashget msn vs programlar arka planda çalışıyor olabilir.
 

openline

Asistan
Katılım
10 Mart 2009
Mesajlar
372
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Güncelleme yapıyor olabilir herhangi bir program.
 

ExCeLLeNT

Dekan
Katılım
20 Şubat 2009
Mesajlar
5,774
Reaksiyon puanı
17
Puanları
218
Sen arkadaşın dediği gibi netmiliter mi ne kur(ne olduğunu bilmiyom)belki virüs vardır sorunu çözersin.
 

resimadam

Asistan
Katılım
24 Kasım 2008
Mesajlar
141
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
arkada bir programda çalışıyor olabilir arkadaşların dediği gibi hangi program interneti kullanıyor bir bak sonra bir antispyware programı ile tarat istersen
 

adem54

Doçent
Katılım
22 Ağustos 2007
Mesajlar
886
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
İnternete bağlıysan sürekli bir akış içindesin demektir bunun olması gayet normal. Mesela cep telefonumuz çalmadan önce hoparlörün yanındaysa hoparlör cızıldar değilmi ama telefonu hoparlörün yanına koyun hoparlör telefon çalmayacağı halde çoğu kez cızıldar. Yani modem ölü gibi beklesin istiyorsan internet bağlantın kopar öyle birşey olması normal ki bunu geçtik internete bağlı bilgisayar internet bağlantısını mutlaka kullanır. Güncellemeler olsun, kullandığın programlar olsun, winampı açarsan o bile internete yeni sürüm var mı diye bakar, hatta ve hatta windows saati bile internetten güncelliyor :) Yani data ışığının o şekilde olması normal.
 

HapS

Profesör
Katılım
23 Ocak 2008
Mesajlar
3,346
Reaksiyon puanı
63
Puanları
228
seni microsoft izliyor olabilir :D hemen derdini bir lünüx cü arkadaşa anlat :D genelde böyle durumlarda onaların desteksiz sallamaları büyük heycan yaratır senin durumundaki insanlarda bazen eğlencelide olmuyor değil :D
 
Üst