Hello Kitty.
Rektör
güzel güzel :lol: :lol: :lol:
yapmayin agalar bakin yurt disinda yasayan biri olarak soyluyorum bunu dunyanin geri kalanina aciklayamayiz , kac ulke de bunlar yapiliyor , bi yandan demokratik surecler sunlar bunlar yapilmaya calisilirken bir yandan da bu , sen adami iyice daga cikarmaya yolluyorsun birakin siyasi bi agizlari olsun obur turlu hep gerilla kalacak bu alcaklar
Çok yanlış bir karar. AKP'nin kapaltılmasına karşı çıkanlar DTP'nin kapatılmasına da karşı çıkmalıdırlar.
Ben parti kapatmanın gerici ve çok yanlış olduğunu düşünüyürum. Partinin kapatılmasındansa parti üyelerinin cezalandırılması daha doğrudur diye düşünüyorum.
Bu durum Türkiye'nin demokrası konusunda kara lekesi olacaktır.
Millet vekilini yani dokunulmazlığı olanları nasıl ceza verecen?.Ayrıca terör eylemlerinin odağı olmuş bir partiyi kapatmayı kimse gericilikle şuçlayamaz bence.Çok yanlış bir karar. AKP'nin kapaltılmasına karşı çıkanlar DTP'nin kapatılmasına da karşı çıkmalıdırlar.
Ben parti kapatmanın gerici ve çok yanlış olduğunu düşünüyürum. Partinin kapatılmasındansa parti üyelerinin cezalandırılması daha doğrudur diye düşünüyorum.
Bu durum Türkiye'nin demokrası konusunda kara lekesi olacaktır.
+
katılıyorum.Ahmet gider Mehmet gelir.bi şey değişmez.parti kapatıldı ama Türkiye bundan bi şey kazanamaycak.kişiler ceza almalıydı.
+
katılıyorum.Ahmet gider Mehmet gelir.bi şey değişmez.parti kapatıldı ama Türkiye bundan bi şey kazanamaycak.kişiler ceza almalıydı.
yapmayin agalar bakin yurt disinda yasayan biri olarak soyluyorum bunu dunyanin geri kalanina aciklayamayiz , kac ulke de bunlar yapiliyor , bi yandan demokratik surecler sunlar bunlar yapilmaya calisilirken bir yandan da bu , sen adami iyice daga cikarmaya yolluyorsun birakin siyasi bi agizlari olsun obur turlu hep gerilla kalacak bu alcaklar
bu şerefsizlerin topunun millet vekilliği düşürülmeliydi
emine ayna gibi bir müsvettenin niye millet vekilliği duruyor
Millet vekilini yani dokunulmazlığı olanları nasıl ceza verecen?.Ayrıca terör eylemlerinin odağı olmuş bir partiyi kapatmayı kimse gericilikle şuçlayamaz bence.
+1Emine aynanın da dusurulmus...
Terorıst partısı kapandı nıyahet..
sırada akp kaldı