- Reaksiyon puanı
- 630
Gerginliğe yer yok arkadaşlar...
Şu bilinirki, önce ev sahibine saygı gösterilmeliki ev sahibide misafirperverliğini içtenlikle göstersin.
kim demiş dtp kapatılmasına karşı çıkan biraz akıllı olun ya, ne fark eder ha dtp, ha mhp ikiside kafatasçı
QUOTE=pafter;1056595]Şu bilinirki, önce ev sahibine saygı gösterilmeliki ev sahibide misafirperverliğini içtenlikle göstersin.
kim demiş dtp kapatılmasına karşı çıkan biraz akıllı olun ya, ne fark eder ha dtp, ha mhp ikiside kafatasçı
vatansever, atatürkçü olmak için kafatasçı olmak gerekmez, milleti tahrip edip arkasından laf söylemek vatanseverlik olmaz, efendi olacaksın türk illetine hakaret etmeyecesin, devletine hakaret etiyeceksin, ülken için hayırlı bir evlat olacaksın kafatasçılığıyla bu iler olmaz, sence Atatürk bunları kabullenirmiydi sorarım sana.Niye Atatürk'çülük ve vatanseverlikmi zorunuza gidiyor.
Kahroolsun böyle insan hakları kılıfı altında insan haklarını hiçe sayanlar.
3 yaşındaki bebeye kurşun sıkanlar insan haklarından bahsetmesi size ne kadar inandırıcı geliyor. Ermeni tohumu pkk ile kürtleri özdeşleştirip ayrımcılık yapılmasına ve bunun kullanılmasına ses çıkarmıyorsunuz ama milli kimliğin haklarını görmezden geliyorsunuz.
Şu bilinirki, önce ev sahibine saygı gösterilmeliki ev sahibide misafirperverliğini içtenlikle göstersin.
Son olarak 12 eylül sevdalılarıyız evet, ama isteyerek değil, 40.000 şehidimizin katilleri ortalıkta fing atarken şehit analarımızın konuşmaları feryatları bile engelleniyor, meclise Türk Topraklarında Türk Bayrağı ile girilmesi engelleniyor, kapalı insanlarımıza okuma hakkı bile tanınmazken, aydın geçinen partililer tarafından hırpalanıp dövülürken burada o çok demokratik ve insan hakları ruhunuz nedense susabiliyor, ama bebe katilleri üst kimlik isteyebiliyorlarken ortaya birden bire çıkıp demokrasi dersi vermeye kalkıyorsunuz.
Bu ülkede vatana ve masum insanlara zarar vermeyen diğer etnik kimliklerle neden sorun olmuyor, asilik size normal geliyorsa asiliğin bastırılmasıda normal gelmelidir, çünkü bu olayların sonucunda ülkede olanlar masum insanlara oluyor, sizde biraz adalet duygusu olsa siz kürt bile olsanız bebelere sıkılan kurşunları onaylamazsınız bumudur adalet ve insanlık yada herneyse doğru bildiğiniz.
Kürtlere karşı pkk gibi terör örgütü gelişse aynıları onların kadınlarına ve çocuklarına yapılsa, ölümlerinin arkasındanda şaraplarla kutlasalar merak ediyorum adalet duygunuz ne olacak.
Herşeyden önce demokrasi diyenlerin sinsice silahla mücadelesinin ne kadar doğruluğunu araştırmanızı tavsiye ederim. Ondan sonra konuşun, teröre bir sevdiğinizi vermediğiniz hemen belli oluyor. Uzaktan konuşması kolay.
Bizler hiç bir etnik kimliği dışlamadık, hiç bir zaman Kürt, Türk, Laz, Çerkez, Boşnak ayrımı yapmadık, kız alıp verdik aileler kurduk, birileri aramıza nifak tohumları ekiyor ve sizler alet oluyorsunuz, bizlerin hiç bir sorunu yok, sorun çıkaranları teşhir edin ve artık Türk Milletinin üstünden çekin sorunlarınızı, adaletliyiz ama saf değiliz, adaletimizi çıkarcılığa dönüştürmek isteyenlerin düşüncelerini kendimizede zarar verdirecek boyuta getirmeyiz.
Buradan bakın insan hakları ve demokrasi diyenlerin keyiflerine. Bu sadece son olay, biraz nete araştırma yapın bakın neler çıkacak karşınıza. Adalet derken bunların adalet isteyebilecek hakkımı kalmış, suç işleyen suçunun cezasını verilmeli ve çekmeliki masum insanlarımız rahat etsinler. Yoksa bu ülkede masum olmaktamı suç size göre. Yoksa herkes hakkını silahlamı aramalı, eğer böyleyse mahkeme kararlarınada saygı duymalısınız. Silahlı mücadele nere, hukuk nere. Burada hukuk dışı birşey yok, teröre ve teröristlere açıkca destek veren ve ükeyi bölünmekle tehdit eden her kurum yada kuruluşta aynı sona ulaşmalı, bu sadece bu konu için değil her kim olursa olsun geçerli bir durumdur, biz kimliğe göre savunmada yapmıyoruz.
böyle bir karşılaştırma yaptığınız için sizi KINIYORUM!!!!!
vatansever, atatürkçü olmak için kafatasçı olmak gerekmez, milleti tahrip edip arkasından laf söylemek vatanseverlik olmaz, efendi olacaksın türk illetine hakaret etmeyecesin, devletine hakaret etiyeceksin, ülken için hayırlı bir evlat olacaksın kafatasçılığıyla bu iler olmaz, sence Atatürk bunları kabullenirmiydi sorarım sana.
+ 1, o açıdan bakılırsa bu açıda doğrukim demiş dtp kapatılmasına karşı çıkan biraz akıllı olun ya, ne fark eder ha dtp, ha mhp ikiside kafatasçı
vatansever, atatürkçü olmak için kafatasçı olmak gerekmez, milleti tahrip edip arkasından laf söylemek vatanseverlik olmaz, efendi olacaksın türk illetine hakaret etmeyecesin, devletine hakaret etiyeceksin, ülken için hayırlı bir evlat olacaksın kafatasçılığıyla bu iler olmaz, sence Atatürk bunları kabullenirmiydi sorarım sana.
niye ne oldu niye alındınız, ak partiye demediğinizi bırakmadınız, ben bir şey söyleyincemi yanlış oluyor.
beklenen haber geldi ..hayırlısı olsun,çok güzel gelişmeerdoğan buna da açılımı provoke etmeye çalışanların işi diyecek.
ben hiç kin biri değilim çok sakinim, RABBİMDEN başka kimseden korkum yok, ben bu sözü bölücülük, kafatascılık hakaret edenlere söyledim, onlar biliyorlar kimler olduklarını.kin ve nefret dolu yorumlarınıza bakınca kimin ne niyette olduğu gayet açık anlaşılıyor
sizin gblere laf anlatılmaz Atatürkün adını bari karıştırmayın söylemlerinize
ayrıca ben akp ile ilgili bir yorum yapmadım oraya buraya laf yetiştirmeye çalışmaktan sataşmaktan kimin ne yazdığını görmüyorsunuz
pehh
dogru diyorsunuz ama bir kelimeye de takilip kalmasak sadecelaflarınıza dikkat ediniz gerillayla terörist arasında dağlarca fark var
hayırlı olsun türk milletine, bu arada atsızlar diye bir grup var lazlara ve başbakanımız hakaret ediyorlar şerefsizler bunların kellelerini alacaksın.