DTP kapatıldı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Gerginliğe yer yok arkadaşlar...

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Çok güzel süper bir haber ama hepsinin millet vekilliliğinin alınması dahada güzel olurdu

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Şu bilinirki, önce ev sahibine saygı gösterilmeliki ev sahibide misafirperverliğini içtenlikle göstersin.

Bu Söz çok çarpıcı. Yanlış anlamayın size hak verdiğimden değil “cumhuriyet çocuklarının” “ halkın çocuklarına” nasıl baktığı kanıtlayan, deşifre den çarpıcı bir cümle.

Bu Ülke hep sizindi ve ev sahibi olanda sizdiniz. Diğerleri misafir. Ya misafir gibi ev sahibinin kuralarına uyacaklardı, yâda gitmeleri gerekecekti...

Kendine bir iyilik yap ve ev sahibi olmadığını anlamaya çalış. Biz buna "empati" diyoruz...

pafter

Doçent
Reaksiyon puanı
4
QUOTE=pafter;1056595]Şu bilinirki, önce ev sahibine saygı gösterilmeliki ev sahibide misafirperverliğini içtenlikle göstersin.

Bu Söz çok çarpıcı. Yanlış anlamayın size hak verdiğimden değil “cumhuriyet çocuklarının” “ halkın çocuklarına” nasıl baktığı kanıtlayan, deşifre den çarpıcı bir cümle.

Bu Ülke hep sizinde ve ev sahibi olanda sizdiniz. Diğerleri misafir. Ya misafir gibi ev sahibinin kuralarına uyacaklardı, yâda gitmeleri gerekecekti...

Kendine bir iyilik yap ve ev sahibi olmadığını anlamaya çalış. Biz buna "empati" diyoruz...[/QUOTE]

Bu dünyada her hangi bir yere harhangi bir ülkeye gidin, var olmalarının temelini bir araştırın o zaman size tavsiyem. Almanya, Fransa, Amerika, İsrail vs. vs.

Yada Irak'a gidin ve ben Türküm deyin bakalım, ooo hoşgeldiniz ev sahibimiz mi diyecekler sanıyorsunuz.

Dememelrinin sebebi, bir ülkenin bir sahibi vardır oda uğruna kan döküp koruyanlardır. Bizler sinsice yollara bomba konup, arkadan kurşun sıkanaları develetini avrupaya şikayet edenleri sonra dönüp bebelere kurşun sıkanalrı ev sahibi olarak göremeyiz.

Siz evinizde hırsız yada katil beslermisiniz!
Size zarar verdiği halde, yoksa buda bir insan, ben hakkımı hatta çocuğumun ve eşimin hakkını aramamalıyım, bu bana ve insan haklarına aykırı diyerek, bu ev onunda evimi dersiniz..

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Niye Atatürk'çülük ve vatanseverlikmi zorunuza gidiyor.

Kahroolsun böyle insan hakları kılıfı altında insan haklarını hiçe sayanlar.
3 yaşındaki bebeye kurşun sıkanlar insan haklarından bahsetmesi size ne kadar inandırıcı geliyor. Ermeni tohumu pkk ile kürtleri özdeşleştirip ayrımcılık yapılmasına ve bunun kullanılmasına ses çıkarmıyorsunuz ama milli kimliğin haklarını görmezden geliyorsunuz.

Şu bilinirki, önce ev sahibine saygı gösterilmeliki ev sahibide misafirperverliğini içtenlikle göstersin.

Son olarak 12 eylül sevdalılarıyız evet, ama isteyerek değil, 40.000 şehidimizin katilleri ortalıkta fing atarken şehit analarımızın konuşmaları feryatları bile engelleniyor, meclise Türk Topraklarında Türk Bayrağı ile girilmesi engelleniyor, kapalı insanlarımıza okuma hakkı bile tanınmazken, aydın geçinen partililer tarafından hırpalanıp dövülürken burada o çok demokratik ve insan hakları ruhunuz nedense susabiliyor, ama bebe katilleri üst kimlik isteyebiliyorlarken ortaya birden bire çıkıp demokrasi dersi vermeye kalkıyorsunuz.

Bu ülkede vatana ve masum insanlara zarar vermeyen diğer etnik kimliklerle neden sorun olmuyor, asilik size normal geliyorsa asiliğin bastırılmasıda normal gelmelidir, çünkü bu olayların sonucunda ülkede olanlar masum insanlara oluyor, sizde biraz adalet duygusu olsa siz kürt bile olsanız bebelere sıkılan kurşunları onaylamazsınız bumudur adalet ve insanlık yada herneyse doğru bildiğiniz.

Kürtlere karşı pkk gibi terör örgütü gelişse aynıları onların kadınlarına ve çocuklarına yapılsa, ölümlerinin arkasındanda şaraplarla kutlasalar merak ediyorum adalet duygunuz ne olacak.

Herşeyden önce demokrasi diyenlerin sinsice silahla mücadelesinin ne kadar doğruluğunu araştırmanızı tavsiye ederim. Ondan sonra konuşun, teröre bir sevdiğinizi vermediğiniz hemen belli oluyor. Uzaktan konuşması kolay.

Bizler hiç bir etnik kimliği dışlamadık, hiç bir zaman Kürt, Türk, Laz, Çerkez, Boşnak ayrımı yapmadık, kız alıp verdik aileler kurduk, birileri aramıza nifak tohumları ekiyor ve sizler alet oluyorsunuz, bizlerin hiç bir sorunu yok, sorun çıkaranları teşhir edin ve artık Türk Milletinin üstünden çekin sorunlarınızı, adaletliyiz ama saf değiliz, adaletimizi çıkarcılığa dönüştürmek isteyenlerin düşüncelerini kendimizede zarar verdirecek boyuta getirmeyiz.

Buradan bakın insan hakları ve demokrasi diyenlerin keyiflerine. Bu sadece son olay, biraz nete araştırma yapın bakın neler çıkacak karşınıza. Adalet derken bunların adalet isteyebilecek hakkımı kalmış, suç işleyen suçunun cezasını verilmeli ve çekmeliki masum insanlarımız rahat etsinler. Yoksa bu ülkede masum olmaktamı suç size göre. Yoksa herkes hakkını silahlamı aramalı, eğer böyleyse mahkeme kararlarınada saygı duymalısınız. Silahlı mücadele nere, hukuk nere. Burada hukuk dışı birşey yok, teröre ve teröristlere açıkca destek veren ve ükeyi bölünmekle tehdit eden her kurum yada kuruluşta aynı sona ulaşmalı, bu sadece bu konu için değil her kim olursa olsun geçerli bir durumdur, biz kimliğe göre savunmada yapmıyoruz.
vatansever, atatürkçü olmak için kafatasçı olmak gerekmez, milleti tahrip edip arkasından laf söylemek vatanseverlik olmaz, efendi olacaksın türk illetine hakaret etmeyecesin, devletine hakaret etiyeceksin, ülken için hayırlı bir evlat olacaksın kafatasçılığıyla bu iler olmaz, sence Atatürk bunları kabullenirmiydi sorarım sana.

böyle bir karşılaştırma yaptığınız için sizi KINIYORUM!!!!!

niye ne oldu niye alındınız, ak partiye demediğinizi bırakmadınız, ben bir şey söyleyincemi yanlış oluyor.

pafter

Doçent
Reaksiyon puanı
4
vatansever, atatürkçü olmak için kafatasçı olmak gerekmez, milleti tahrip edip arkasından laf söylemek vatanseverlik olmaz, efendi olacaksın türk illetine hakaret etmeyecesin, devletine hakaret etiyeceksin, ülken için hayırlı bir evlat olacaksın kafatasçılığıyla bu iler olmaz, sence Atatürk bunları kabullenirmiydi sorarım sana.

Aynı şeyi konuşuyoruz o zaman ama neyin tartışmasını yapıyorsun anlamış değilim. Teröre ve bölünmeye karşıyız biz, insan hakları dendimi sadece etnik kimlikler aklınıza gelmesin Milli kimliklerinde haklarını hatırlayınız. Masumlarında haklarını hatırlayınız ve bizim karşı çıktığımız konudaki muhatapların bunlarla uzaktan yakından alakası varmı.

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
akp kadar daha bolucu bır partı var mı ? vardı dtp deydı o kapandı sımdı akp de ıns..

10 kasımda bıle bayrak asmayan bolucu bır partıden daha ne beklenır kı

maiwesiyah

Profesör
Reaksiyon puanı
11

niye ne oldu niye alındınız, ak partiye demediğinizi bırakmadınız, ben bir şey söyleyincemi yanlış oluyor.

kin ve nefret dolu yorumlarınıza bakınca kimin ne niyette olduğu gayet açık anlaşılıyor

sizin gblere laf anlatılmaz Atatürkün adını bari karıştırmayın söylemlerinize
ayrıca ben akp ile ilgili bir yorum yapmadım oraya buraya laf yetiştirmeye çalışmaktan sataşmaktan kimin ne yazdığını görmüyorsunuz
pehh

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
kin ve nefret dolu yorumlarınıza bakınca kimin ne niyette olduğu gayet açık anlaşılıyor

sizin gblere laf anlatılmaz Atatürkün adını bari karıştırmayın söylemlerinize
ayrıca ben akp ile ilgili bir yorum yapmadım oraya buraya laf yetiştirmeye çalışmaktan sataşmaktan kimin ne yazdığını görmüyorsunuz
pehh
ben hiç kin biri değilim çok sakinim, RABBİMDEN başka kimseden korkum yok, ben bu sözü bölücülük, kafatascılık hakaret edenlere söyledim, onlar biliyorlar kimler olduklarını.

quasimodo

Profesör
Reaksiyon puanı
57
atnaca53 kardeşim bazı şeyleri birbirine karıştırıyor
öncelikle mhp şu anki yönetimiyle türk düşmanıdır milliyetçi bir çizgisi asla yoktur bunu doğu türkistanda katliam yapan çin tağutuna en üst madalyayı takarak katliamlara destek vererek göstermiştir
kafatasçı diye bir kelimeye takılmışki memleketinin gençlerine bu tabir asla yakışmıyor eğer kendisinde gereken alt yapıu varsa ki imanlı bir kardeşimizdir emri bil ma'ruf nehyi anil münker yapsın
örnek aldığı hocaefendi müslüman türk kimliğinle sevildi ona duyduğumuz sevgi saygı bundandır
dtp davasıyla bunların gündeme gelmesini aynı potada eritilmesini anlamak mümkün değil
türkiyede yargı bağımsız değildir kararlar hep yabancıların ülkemizin gelişmesini istemeyenlerin din milli ve manevi değerlere düşman olanların istediği yönde alınmıştır
dtp nin kapatılması asla tasvip edilemez aynı kurumlar hocamızın partilerinide değişik sebebler icad ederek kapatmıştı şimdi akp nin kapatılması için uğraşıyorlar yine çocuklarımızı ilgilendiren katsayı konusundada kararları böyledir
dtp yi halk seçmiştir akp veya hocamızın kapatılan partilerini keza ve birileri kendini halktan üstün görmektedir
bunları söylüyorum diye dtp li olduğum sanılmasınki kabahat veya suç değildir müslüman türk davası savunucusuyum
ama şimdi dtp ye lazım olan demoktatik bakış yarın başkasına lazım olacaktır
bu tür kafalar güney doğuya kitap fabrika okul hastahane ekmek atacağı yerde her biri servet bombalar atmış yöre fakir kalmıştır halbuki atılan bombalarla eğer yörenin kalkınması sağlansaydı umarım istanbul düzeyine gelirlerdi
yeter artık halkın gırtlağından elinizi çekiniz bu olaylar silivri mahkemeleriyle yakından bağıntılıdır
hiç oy vermesemde akp attığı adımlarla oligarşik diktaye karşı gelmiştir kjilisede ülkesini devirmek isteyen şerefsizlere karşı bayrak açmıştır
evet akp li olmasam da mücadelem farklıda olsa bu mukaddes davada akp nin yanındayım
dtp kapatıldı diye sevinen bahtsız kardeşlerim onlar bir yenisini bilenerek açacaklar ve daha sorumsuz daha hırçın

bohongtw

Doçent
Reaksiyon puanı
27
saniyormuyuz ki bu kapatma sadece dtp ile kalacak, saniyormuyuz ki dtp kapatilmak istemedigi icin tahrik eden konusmalar yapiyordu karar oncesi , saniyor muyuz ki kapatma mevzuu sadece bir teror destekcisi parti ile bitti artik bu zihniyet sona erdi , bu insanlar bunu kullanmayacak mi ,hala ulasamadigimiz bircok kurt vatandas devlet kurulan her kurt partisine karsi seklinde bir provakasyona gelmeyecek, birakin siyasallassinlar da daglara cikmaktansa siyasei olarak haklarini arasinlar bir emine bilmem ne k*ltaginin bir laf etmesi mi yoksa 1 sehit verilmesi daha dayanilabilir bir durumdur,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...