DSL ve Internet gitti.

alikocabey

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Bilgisi olan varsa acaba bana ulaşa bilirmi emin olmak için bir soru soracaktim benim modemimde dsl ve ınternet gitti ve modemim bozuk olduğunu düşünerek calisir saglam olan bir modemi taktigimda yine dsl ve internet yanmadi aslinda calisan modemde dsl isigi yanmasi gerekmiyormu kurulum yapilmadigi halde

Son düzenleyen moderatör:

srdrsncr

Asistan
Reaksiyon puanı
31
ben anlamam ama modemin arayuz sitesini girip ayarlayabilirsiniz belki

ZevkiSefa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
28
destek kaydı oluşturun hangi iss ye abone iseniz. şu an bağlantınız tamamen kopmuş görünüyor .

FurkanBagTR

Asistan
Reaksiyon puanı
54
Bilgisi olan varsa acaba bana ulaşa bilirmi emin olmak için bir soru soracaktim benim modemimde dsl ve ınternet gitti ve modemim bozuk olduğunu düşünerek calisir saglam olan bir modemi taktigimda yine dsl ve internet yanmadi aslinda calisan modemde dsl isigi yanmasi gerekmiyormu kurulum yapilmadigi halde
Yakında yol çalışması varsa çalışan işçiler kabloyu kesmiş olabilirler civarınızda aynı problem yoksa size gelen hattaki kabloda kopukluk olabilir kabloları yakın zamanda karıştırdıysanız ondan kaynaklıda olabilir veya çekilen kablo eskidi ondan dolayı içerde koptu iss ile gorusmenizi öneririm en kısa zaman da apartman ve altyapı için gelecektirler

karacayir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Modemden binaya giden DSL kablosunu kontrol et. Kopma olabilir. Ayrıca binada ki kutuyu da kontrol et. Orada da bir sıkıntı olabilir. Düşük bir ihtimal ama bakmakta yarar var.