DriverScanner Programı Hakkında

Lepidoptera

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Beyler ben bu programı satın aldım ve 12 ye yakın driver güncellemesi istiyor fakat yükle dediğimde uyarı penceresi çıkıyor bu yükleme olumsuz bilgilerinizi çalabilir felan şimdi korktum açıkcası para verdiğim bir programa ilk defa güvensizlik duyuyorum.Bu programı kullanan var mı aranızda güvenli mi yani ?

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Driver Genius 'u önerirdim ama almışsın sonuçta. Driver Scanner 'i bi ara kullanmıştım ama güvenilir firma. Uniblue nin ürettiği bir yazılım. Bende şöyle bir yargı vardır. Dijital imzalıysa güvenirim.

fatih0xx

Asistan
Reaksiyon puanı
1
o programı kullanma bence makineyi fazla kasıyor. zırt pırt bilmem hangi driverı guncelliyimmi diye soruyo. tıkır tıkır çalışan makinenden bile şuphelenmene yol açıyo

fazomen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, ben de driver scanner programlarını beğenmiyordum ve araştırdım, dünyada ençok kullanılan Uniblue firmasının Free Driver Scanner programı, satın aldım ve gayet memnunum, illegal olarak kullandığım yazılımlarda her ay format atıyorken şimdi bu lisanlı yazılımı kullandığım için yılda bir format atıyorum, internetteki lisanssız yazılımlarda virüs olabiliyor ve bu nedenle lisanlı yazılımları önerenlerdenim malesef virüslü illegal keyli yazılımlardan çok çekmiş birisi olarak bunu öneriyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben driver scanner'i silmek istiyorum ama silemiyorum nasıl sileceğim