arkadaşlar ben normalde telefonda takılırım şu anda hayatımda ilk defa bilgisayarım oldufakat bu bilgisayarın depolama alanı çok az bunu yükseltmek için hangi ürünü satın alıp onu bilgisayara koymam lazım
pc içinden bir şey satmayacağım zaten hangi ürünü satın almam gerek dedimPC içinden bir şey satıp depolama ekleyemezsin. SSD eklemelisin ama bütçe ve anakartın önemli.
Merhaba hocam. Eğer bütçeniz varsa SSD öneririm. Bütçeniz kısıtlıysa 1TB 7200rpm bir Harddisk önerebilirim. Bütçenizi belirtirseniz daha iyi yardımcı olabilirim.arkadaşlar ben normalde telefonda takılırım şu anda hayatımda ilk defa bilgisayarım oldufakat bu bilgisayarın depolama alanı çok az bunu yükseltmek için hangi ürünü satın alıp onu bilgisayara koymam lazım
Bütçem fazla yok eğer fazla para toplayabilirsem belki 300-400 falan filanMerhaba hocam. Eğer bütçeniz varsa SSD öneririm. Bütçeniz kısıtlıysa 1TB 7200rpm bir Harddisk önerebilirim. Bütçenizi belirtirseniz daha iyi yardımcı olabilirim
Şahsi fikrimi söyleyeyim. Sarı sitede 2.el 480GB SSD alırdım yerinizde olsamBütçem fazla yok eğer fazla para toplayabilirsem belki 300-400 falan filan
Eğer bulunduğunuz şehirde bulabilirseniz "let*o dol*p gibi uygulamalardan da temin edebilirsiniz. Elden teslim almak her zaman daha iyiŞahsi fikrimi söyleyeyim. Sarı sitede 2.el 480GB SSD alırdım yerinizde olsam
HDD Laptopa takılır demi ona göre para gitmesin300-400 liraya alacağın SSD SSD olmaz. HDD almanız daha mantıklı olur. O bütçe aralığında depolama açısından her türlü HDD mantıklı. Model açısından daha bilgili arkadaşlar bilgi versin.
HDD Laptopa takılır demi ona göre para gitmesin