Soru Donanımla alakalı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shanzi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

shanzi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
arkadaşlar ben normalde telefonda takılırım şu anda hayatımda ilk defa bilgisayarım oldu :D fakat bu bilgisayarın depolama alanı çok az bunu yükseltmek için hangi ürünü satın alıp onu bilgisayara koymam lazım

Hamza Sağlam

Doçent
Reaksiyon puanı
751
arkadaşlar ben normalde telefonda takılırım şu anda hayatımda ilk defa bilgisayarım oldu :D fakat bu bilgisayarın depolama alanı çok az bunu yükseltmek için hangi ürünü satın alıp onu bilgisayara koymam lazım

PC içinden bir şey satıp depolama ekleyemezsin. SSD eklemelisin ama bütçe ve anakartın önemli.

enesoguz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Merhaba hocam. Eğer bütçeniz varsa SSD öneririm. Bütçeniz kısıtlıysa 1TB 7200rpm bir Harddisk önerebilirim. Bütçenizi belirtirseniz daha iyi yardımcı olabilirim.

shanzi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Merhaba hocam. Eğer bütçeniz varsa SSD öneririm. Bütçeniz kısıtlıysa 1TB 7200rpm bir Harddisk önerebilirim. Bütçenizi belirtirseniz daha iyi yardımcı olabilirim
Bütçem fazla yok eğer fazla para toplayabilirsem belki 300-400 falan filan

enesoguz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Bütçem fazla yok eğer fazla para toplayabilirsem belki 300-400 falan filan
Şahsi fikrimi söyleyeyim. Sarı sitede 2.el 480GB SSD alırdım yerinizde olsam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şahsi fikrimi söyleyeyim. Sarı sitede 2.el 480GB SSD alırdım yerinizde olsam
Eğer bulunduğunuz şehirde bulabilirseniz "let*o dol*p gibi uygulamalardan da temin edebilirsiniz. Elden teslim almak her zaman daha iyi

Martin Archi

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
4,843
300-400 liraya alacağın SSD SSD olmaz. HDD almanız daha mantıklı olur. O bütçe aralığında depolama açısından her türlü HDD mantıklı. Model açısından daha bilgili arkadaşlar bilgi versin.

shanzi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
300-400 liraya alacağın SSD SSD olmaz. HDD almanız daha mantıklı olur. O bütçe aralığında depolama açısından her türlü HDD mantıklı. Model açısından daha bilgili arkadaşlar bilgi versin.
HDD Laptopa takılır demi ona göre para gitmesin