despotr
Öğrenci
Arkadaşlar konu ne demeyin bir sebepten ötürü atm aracılığıyla fena dolandırıldım kartsiz islem yaparak psikolojim eksilerde ama bir yandan güzel hissediyorum hickimseye güvenmeme duygusunu kazandım neyse bu parayı nasıl alırım
Senin mesajlarının da %90'ı anlaşılmıyor. Bir bak istersen son mesajlarına.Dostum Düzgün Anlat San
Ben öyle bir sey demedim birşey de yemedimO para uçtu artık zor alırsın. ATM'den tanımadığın bilmediğin isime para mı yollanır... Adını sanını TC'sini biliyorsan ve parayı yollarken altına not düştüysen bir şikayetçi ol şansını dene. Adam korkup paranı iade eder belki polis flan olunca...
BÜyük ihtimal Sahibinden gibi siteler üstünden havale ile ürün almaya çalıştın ve dolandırıldın. Bunları bu devirde nasıl yiyorsunuz hayret ediyorum...
Ya anlat o zaman ne olduğunu. Yardım almaya mı geldin, atar yapmaya mı?Ben öyle bir sey demedim birşey de yemedim
Şimdi sana nasıl yardım edelim senin şu yazdığın olay kapanmış ve anı konumunda yardım almak istiyorsanız detaylı bilgi vermelisin üstelik atm den para yatırırsan birine kişinin insiyatifine kalır zor yaniArkadaşlar konu ne demeyin bir sebepten ötürü atm aracılığıyla fena dolandırıldım kartsiz islem yaparak psikolojim eksilerde ama bir yandan güzel hissediyorum hickimseye güvenmeme duygusunu kazandım neyse bu parayı nasıl alırım