Dokunmatik sorunlu gibi

anldbn

Asistan
Reaksiyon puanı
107
Buda yeni bir sorun mesaj yazarken çoğu kez yanlış yazıyor uygulamaları açarken dokunmamazlık yapıyor ufak küçük şeylere dokunmak ızdırap yaşayan varmı ? Herşeyin tam ortasına ve sert basmak gerekiyor niye böyle

-Uncar_Blood-

Profesör
Reaksiyon puanı
1,174
Buda yeni bir sorun mesaj yazarken çoğu kez yanlış yazıyor uygulamaları açarken dokunmamazlık yapıyor ufak küçük şeylere dokunmak ızdırap yaşayan varmı ? Herşeyin tam ortasına ve sert basmak gerekiyor niye böyle
eski telefonumda da aynı sorunu yaşadım telefoncu çakma ekran takmış olabilir eğer gittiyseniz. Çünkü çakma ekran takıldıktan bir kaç hafta sonra dokunmatiği aynı senin gibi olmuştu şu an onu kullanmıyorum. Sinir krizi geçiriyordum onu kullanırken

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Bilmem bence siz sorun arıyorsunuz.
Telefonunuzu değiştirin derim hergün yeni bir sorun var diyorsunuz.
Bu sorun bende yok. Klavyeye aloşkın olmadığınız için yanlış yazıyor olabilirsiniz.

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
eski telefonumda da aynı sorunu yaşadım telefoncu çakma ekran takmış olabilir eğer gittiyseniz. Çünkü çakma ekran takıldıktan bir kaç hafta sonra dokunmatiği aynı senin gibi olmuştu şu an onu kullanmıyorum. Sinir krizi geçiriyordum onu kullanırken
Telefonu yeni aldı arkadaş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefonun ne ? Kaç senelik ? Ekranında kırık varmı?
Ben konu sahibi yerine cevaplayayım;
İphone 11, yeni aldı, ekranda kırık yok

anldbn

Asistan
Reaksiyon puanı
107
Bilmem bence siz sorun arıyorsunuz.
Telefonunuzu değiştirin derim hergün yeni bir sorun var diyorsunuz.
Bu sorun bende yok. Klavyeye aloşkın olmadığınız için yanlış yazıyor olabilirsiniz.
Ben yardımcı oluyorum yasayan varsa paylasıyorum evet iphone daha öncede kullandım 1 defa sorun yaşamadım ama inan ki 3000 tl ye verseler alırsam namerdim birdaha sorun aramak değil dokunmatik okadar kötü ki kulaklık sorunlu mobil veri 70 mb uygulamayı indiremiyor 30 mb hız ile bunlar başına gelse sen ne yapardın ayrıca benim yazdıklarım bakıyorum herkesde var hemen hemen. Ben birşey indirmek için neden bu kadar uğraşayım 7800 tl vermişken az empati kurun deneyimim sarj aleti kötü kulaklık iyi fakat yazılımda sorun var patlama yapıyor dokunmatik berbat ekranda spigen koruyucu var çıkardım aynı. Ben paramla rezil oluyorsam görün diye yazıyorum. Desteği aradığınızda araştırma yapıp servise cağırıyorlar her sorunda evet apple eminim x telefon markası fiyatını 10 bin tl yapsa 20 bin tl yapsa alıp fanboyluk yapcak çok. Fakat kamerası sı mükemmel ona diyecek birşeyim yok ama uygulama indiremedikten doğru dürüst dokunamadan ve kulaklığı takıp her müzik geçişinde patırtı dinlemek hak etmiyor.

cenkkkk

Doçent
Reaksiyon puanı
373
Ben yardımcı oluyorum yasayan varsa paylasıyorum evet iphone daha öncede kullandım 1 defa sorun yaşamadım ama inan ki 3000 tl ye verseler alırsam namerdim birdaha sorun aramak değil dokunmatik okadar kötü ki kulaklık sorunlu mobil veri 70 mb uygulamayı indiremiyor 30 mb hız ile bunlar başına gelse sen ne yapardın ayrıca benim yazdıklarım bakıyorum herkesde var hemen hemen. Ben birşey indirmek için neden bu kadar uğraşayım 7800 tl vermişken az empati kurun deneyimim sarj aleti kötü kulaklık iyi fakat yazılımda sorun var patlama yapıyor dokunmatik berbat ekranda spigen koruyucu var çıkardım aynı. Ben paramla rezil oluyorsam görün diye yazıyorum. Desteği aradığınızda araştırma yapıp servise cağırıyorlar her sorunda evet apple eminim x telefon markası fiyatını
Valla başkan senin telefon nazara geldi galiba. Benim 11’e geçen arkadaşlarım oh be diyor. 11’de bahsettiğin sorunun olması imkansız gibi bir şey. Dediğin durum çakma ekran panellerinde oluyor.

anldbn

Asistan
Reaksiyon puanı
107
Valla başkan senin telefon nazara geldi galiba. Benim 11’e geçen arkadaşlarım oh be diyor. 11’de bahsettiğin sorunun olması imkansız gibi bir şey. Dediğin durum çakma ekran panellerinde oluyor.
0 aldım kardo jelatinini ben açtım dedim hadi tekrar geçeyim gittim s8 plusu sattım aldım ne bileyim okadar sorun ki her yeri sorun cidden yazıyorum millet bizdede var diyor s8 de 1 defa sorunla karşılaşmadım iyice gıcık oldum ben öyle telefon elinden düşmeyen sürekli resim falan ceken kullanan biri değilim ama bu halde bunlarla karşılaştım bi sarj 2 gün gidiyor bana sen anla ney yasadigimi

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Ben yardımcı oluyorum yasayan varsa paylasıyorum evet iphone daha öncede kullandım 1 defa sorun yaşamadım ama inan ki 3000 tl ye verseler alırsam namerdim birdaha sorun aramak değil dokunmatik okadar kötü ki kulaklık sorunlu mobil veri 70 mb uygulamayı indiremiyor 30 mb hız ile bunlar başına gelse sen ne yapardın ayrıca benim yazdıklarım bakıyorum herkesde var hemen hemen. Ben birşey indirmek için neden bu kadar uğraşayım 7800 tl vermişken az empati kurun deneyimim sarj aleti kötü kulaklık iyi fakat yazılımda sorun var patlama yapıyor dokunmatik berbat ekranda spigen koruyucu var çıkardım aynı. Ben paramla rezil oluyorsam görün diye yazıyorum. Desteği aradığınızda araştırma yapıp servise cağırıyorlar her sorunda evet apple eminim x telefon markası fiyatını 10 bin tl yapsa 20 bin tl yapsa alıp fanboyluk yapcak çok. Fakat kamerası sı mükemmel ona diyecek birşeyim yok ama uygulama indiremedikten doğru dürüst dokunamadan ve kulaklığı takıp her müzik geçişinde patırtı dinlemek hak etmiyor.
0 aldım kardo jelatinini ben açtım dedim hadi tekrar geçeyim gittim s8 plusu sattım aldım ne bileyim okadar sorun ki her yeri sorun cidden yazıyorum millet bizdede var diyor s8 de 1 defa sorunla karşılaşmadım iyice gıcık oldum ben öyle telefon elinden düşmeyen sürekli resim falan ceken kullanan biri değilim ama bu halde bunlarla karşılaştım bi sarj 2 gün gidiyor bana sen anla ney yasadigimi
Bakın arkadaşım;
Sorun yaşamanız kötü bir şey.
Kulaklık patlaması benim iphone 5 imde oluyordu kulaklığı hareket ettirdikçe.
İndirme olayı Vodafone kaynaklı.
Ben de hem türk telekom hem vodafone kullandım türk telekomda 10 saniyede yüklenirken vodafone da 10 dakikada yüklenmiyor.
Sorun Vodafone KAYNAKLI.

Benim gördüğüm bu telefonu alıp da memnun kalmayam tek kişi siz oldunuz.
Sorun bildiren bir kimse varsa gösterin lütfen.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Sen T.telekom yada Turkcelle geç.Sorun devam ederse o zaman 11 i elden çıkar.Senin sorunun hattan kaynaklandığını düşünüyorum.

anldbn

Asistan
Reaksiyon puanı
107
Sen T.telekom yada Turkcelle geç.Sorun devam ederse o zaman 11 i elden çıkar.Senin sorunun hattan kaynaklandığını düşünüyorum.
Ben yarın bunu satar s20 alır devam ederim bi uygulama indirmedi diye operatör değiştiremem forumda aynı sorunu wifi ile yasayanlarda var dokunmatiği sıkıntılılarda var kulaklığı patlayanda ayrıca kulaklık hareket ettirince değil sesli birsey yapacak iken patlıyor bakın yeni konulara anlayın iyi güzel hoş ama sorunlu sikayet etmiyorum sorun söylüyorum ama anlatamıyorum ?

vigilantemre

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,991
Sanırım kronik sorun dedikleri şeyden var, eğer öyle bir şey varsa Apple'ın bu telefonlara yenileme kampanyası yapması lazım.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Ben yarın bunu satar s20 alır devam ederim bi uygulama indirmedi diye operatör değiştiremem forumda aynı sorunu wifi ile yasayanlarda var dokunmatiği sıkıntılılarda var kulaklığı patlayanda ayrıca kulaklık hareket ettirince değil sesli birsey yapacak iken patlıyor bakın yeni konulara anlayın iyi güzel hoş ama sorunlu sikayet etmiyorum sorun söylüyorum ama anlatamıyorum ?
S20 alırsan 120hz da aşırı ısınma ve batarya konusunda buraya şikayet yazarsın.S20 ye bulaşma.Android alacaksan Oneplus 8,Oppo Reno 3 Pro,P30 bu cihazlardan birini almanı tavsiye ederim.

-Uncar_Blood-

Profesör
Reaksiyon puanı
1,174
S20 alırsan 120hz da aşırı ısınma ve batarya konusunda buraya şikayet yazarsın.S20 ye bulaşma.Android alacaksan Oneplus 8,Oppo Reno 3 Pro,P30 bu cihazlardan birini almanı tavsiye ederim.
SE 2020 testini üşenmezsem bu gün yazacağım

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Hocam siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
??? Operatör değiştirmezseniz böyle devam eder. Wifi ile sorun yaşayan da Vodafone kullanıyordu.

Hocam sabırsızlıkla bekliyorum.
Ben denedim hocam;
Vodafone da indirme sorunu var
Kulaklık ve dokunmatik bende yok.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Hocam siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

??? Operatör değiştirmezseniz böyle devam eder. Wifi ile sorun yaşayan da Vodafone kullanıyordu.

Ben denedim hocam;
Vodafone da indirme sorunu var
Kulaklık ve dokunmatik bende yok.
Yavaş indirmenin cihaz kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.Onun yerinde olsam Turkcell yada T.telekoma geçer cihazı kullanmaya devam ederdim.11 i bazı noktalarda eleştirsemde performans ve akıcılık gibi noktalarda başarılı buluyorum.

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Yavaş indirmenin cihaz kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.Onun yerinde olsam Turkcell yada T.telekoma geçer cihazı kullanmaya devam ederdim.11 i bazı noktalarda eleştirsemde performans ve akıcılık gibi noktalarda başarılı buluyorum.
Hocam ben de bu sorunu bilmeden önce Türk telekomdan vodafone a geçince çok pişman oldum.

cenkkkk

Doçent
Reaksiyon puanı
373
Şu bahsettiğin sorunlar kronik olarak IPhone 11'lerde yaşansaydı Apple şuan yerlerde sürünür olurdu. Bahsettiğin şeyler çok büyük sorunlar. Çakma ekran paneli gibi sert basıyorum öyle basıyor diyorsun. Yani bu panellerin hepsi aynı. Kronik sorunda olamaz çünkü bu. 11' in ekranında bahsettiğin şekilde genel bir arıza olsa bırak satmamayı piyasadan ürünü çekerler. Yıl 2020 ve IPhone ekranındaki akıcılığı ve netliği ben başka telefonlarda görmedim.

anldbn

Asistan
Reaksiyon puanı
107
Ben itunesle 0 ladım komplede 0 ladım kardeşimde se2020 var ondada kulaklık patlıyor. İndirme sorunu abi siz ne yiyip içiyorsunuz ben her ay 350 tl fatura ödüyorum wodafone ile anlaşmamız var ne diyecez adamlara indirirken sorun var ama diger hicbirseyde yok sadece sizin yüzünüzden app storede sorun yasıyorum mu diyecez gülerler adama bulduğunuz çözüme bak operatör değiş telefon arama yapmasa yanına baska telefon alın arama yapmak için diyeceksiniz. Parti tutar gibi yorum yapıyorsunuz.

cenkkkk

Doçent
Reaksiyon puanı
373
Dostum burası herkese açık bir forum. Burada sen yazarsın herkes kendi ağzından bir şey söyler belirli bir saygı çerçevesinde. Mantıksız geliyorsa uygulama ve görmezden gel. Bu kadar sinirlenmene gerek yok. Sana tavsiyem şu verdiğim linkten Apple Destek ile bu konu hakkında konuşman. Profesyonel destek istiyorsan buradan iletişime geçebilirsin. Yardımcı olurlar.

anldbn

Asistan
Reaksiyon puanı
107
Bende de indirme sorunu var.
Evinizde internet varsa uygulamaları oradan indirin derim.
Dogrudur kankam ben satıcam samsunga geri gecicem ha yok sevmedim belki bana denk geldi ama farede kucuk mide bulandırır cinsten bu durum bakalım

daily.Chavo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,494
Ta
Dogrudur kankam ben satıcam samsunga geri gecicem ha yok sevmedim belki bana denk geldi ama farede kucuk mide bulandırır cinsten bu durum bakalım
Tamam siz devam edin dediğiniz sorunların hepsi cihaz kaynaklı olsa şuan apple batmanın eşşiğindeydi amacınız telefonu kötülemek.Samsungta da çöp exynos işlemci kullanırsınız artık

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Ta

Tamam siz devam edin dediğiniz sorunların hepsi cihaz kaynaklı olsa şuan apple batmanın eşşiğindeydi amacınız telefonu kötülemek.Samsungta da çöp exynos işlemci kullanırsınız artık
Bırak gitsin S20 alsın.Exynos 990 la mutlu mesut yaşasın.???