216melih216
Öğrenci
Arkadaşlar geçenlerde Xperia Xa alma düşüncesiyle dışarı çıktım.Son anda Htc One A9 aldım.A9 çok sevdiğim bir modeldi.Sizce Xperia Xa yerine Htc One A9 alarak doğru mu yaptım?İkisi de 1400 Tl'ye bulunabiliyor.
Çok şık bir telefon bence daha iyi olmuş.Htc nin iyi telefonlarından.Arkadaşlar geçenlerde Xperia Xa alma düşüncesiyle dışarı çıktım.Son anda Htc One A9 aldım.A9 çok sevdiğim bir modeldi.Sizce Xperia Xa yerine Htc One A9 alarak doğru mu yaptım?İkisi de 1400 Tl'ye bulunabiliyor.
Arka 13 mp ön 4 mp ultrapiksel kameraÖncelikle hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullan kamera kaç mp sana zahmet yazsana.![]()
ANDROİD'teki tek favorim.Özellikle sense ara yüzü çok güzel.Arka 13 mp ön 4 mp ultrapiksel kamera
hayırlı olsun a9 müzik performansı ile daha da üstün xa dan artık almışsınız tartışmanın anlamı yok tekrar hayırlı olsun...Arkadaşlar geçenlerde Xperia Xa alma düşüncesiyle dışarı çıktım.Son anda Htc One A9 aldım.A9 çok sevdiğim bir modeldi.Sizce Xperia Xa yerine Htc One A9 alarak doğru mu yaptım?İkisi de 1400 Tl'ye bulunabiliyor.
Aynen öyle katılıyorumhayırlı olsun a9 müzik performansı ile daha da üstün xa dan artık almışsınız tartışmanın anlamı yok tekrar hayırlı olsun...
Cevaplarınız için teşekkür ederim tekrardanhayırlı olsun a9 müzik performansı ile daha da üstün xa dan artık almışsınız tartışmanın anlamı yok tekrar hayırlı olsun...
Rica ederim. JBL T100a Kırmızı Kulakiçi kulaklık Fiyatı - Taksit Seçenekleri buna da bir bakın bence.Cevaplarınız için teşekkür ederim tekrardanMüzik performansı çok iyi diye iyi bir kulaklık ta almayı düşünüyorum bu arada.Sony MDR-XB50AP gibi.
A9'a özel bir kulaklık üretilmiş ama fiyatı aşırı derece pahalı ama güzele benziyor.Link: HTC Aktif Kulaklık Teknik Özellikler ve İncelemeler | HTC TürkiyeRica ederim. JBL T100a Kırmızı Kulakiçi kulaklık Fiyatı - Taksit Seçenekleri buna da bir bakın bence.
Bence JBL'inki yeterli.A9'a özel bir kulaklık üretilmiş ama fiyatı aşırı derece pahalı ama güzele benziyor.Link: HTC Aktif Kulaklık Teknik Özellikler ve İncelemeler | HTC Türkiye
JBL'yi listeye ekledim.Ama Sony'e daha yakınım.Öneriniz için teşekkür ederim bu arada.Bence JBL'inki yeterli.
Rica ederim.JBL'yi listeye ekledim.Ama Sony'e daha yakınım.Öneriniz için teşekkür ederim bu arada.
Sense arayüzü Google Play'de var.HTC benimde favorim.2011 den beri bir htc var elimde halen stabil efsane telefon htc sense 2.1 olsada çok kaliteli.Artık yeni telefon alacağım fakat htc sense arayuzunden ayrilamiyorum.Vestel casper asus gm 4g lg telefonlarina baktım ama sense arayuzu olmadan naparim diye telefon almıyorum.Htc desire 10 lifestyle çıkarsa 950 tl ye kesin alırım senseyi çok sevdim.Ayrıca aşağı kaydırma çok daha iyi oluyor ben yana kaydirinca hiçbir şey göremiyorum.Ne yapmalıyım kopamiyorum.
![]()
İner herhalde.Bu general mobile 4g ye iner mi?
ben kendi kulaklığı da iyi diye biliyorum ama siz bilirsiniz ben htc 10'un kulaklığını da tavsiye ederim...Cevaplarınız için teşekkür ederim tekrardanMüzik performansı çok iyi diye iyi bir kulaklık ta almayı düşünüyorum bu arada.Sony MDR-XB50AP gibi.