Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Paran varsa G2 32GB al, yoksa Elite zaten 32GB, onu al. Performans da pek fark yok, G2 biraz fazla ısınıyor ama. Bi de farklı özellikler falan istiyorsan G2 iyidir. Ya da limitin yüksekse bekle Xperia Z2 al.
Elite yi oneririm
Performans olarak ince bir yapiya sahip oldugu icin g2 cabuk isinir ve performans kaybi yasarsin ama elitenin kullanici yorumlari da onemli
Bence ikisininde arasında ucurum var diyenler yalan.çünkü 800ac ile gelmiş olsa farklı olurdu. Şuanda işlemcileri aynı. Sadece ram ve gpu farklı. Ama kafan rahat olsun g2 al ama iki cihazıda kullanmadım sadece yprumum bu
[h=3]Cihaz yukarıda resimden görüleceği üzere Antutu Benchmark teslerinde 35.027 puan alarak şu anda piyasadaki Samsung Note3, Samsung Galaxy S4, Lg G2 ve diğer büyük modellerden daha yüksek skor almayı başarmış durumda.
İşlemci Özellikleri[/h]Piyasadaki en hızlı işlemciyi kullanacak olan Discovery Elite, 2.5 GHz hızında 4 çekirdekli Snapdragon 800ac işlemci ile çalışıyor. Bu da Discovery Elite modeline inanılmaz bir hız kazandırıyor. Bu hızla piyasadaki hızlı olarak gösterilen cihazları bile geride bırakıyor. Bunlar içerisinde; Note 3, Xperia Z1 ve LG G2de bulunmakta.
[h=3]RAM Özellikleri[/h]Fiyat performans telefonu derken RAMin böyle olacağını hiç kimse beklemiyordu. İlk duyanların şaka zannettiği RAM boyutu tam 4 GB! Yanlış duymadınız General Mobile Discovery Elitein RAMi 4 GB. 4 GBlık RAMin 1 GBı ekran kartı olarak kullanılıyor. Sistem için ise 3 GB ayrılmış durumda. Bu da demek oluyor ki oyun severler için tam bir canavar doğuyor!
TEKNİK ÖZELLİKLERİ
Teknik Özellikler
İşletim Sistemi: Android 4.2.2
İşlemci: Qualcomm MSM8974 Snapdragon 800 , 2.26 GHz Krait 400 4 Çekirdek
Ekran: 5.2 inç Full HD IPS kapasitif dokunmatik ekran
Çözünürlük: 1920x1080 piksel
Kamera: 13 MP
Bellek: 16 GB Dahili Hafıza
Ağırlık: 143 gr
Boyutlar: 138.5 x 70.9 x 8.9 mm
Batarya: Li-Pro 3000 mAH (900 saate kadar bekleme - 17,5 saate kadar konuşma)
Üstün pil ömrü
LG G2, 5.2 Full HD ekrana sahip. Sadece 2.65 mmlik inceliğe sahip telefon, IPS teknolojisi ile üstün görüntü kalitesi sunuyor. LG G2nin 3,000mAh pili de en büyük yeniliklerinden biri
görünüme ve batarya süresine önem veririm diyorsan G2
görünümü boşver ben en güçlü işlemciyi istiyorum ama yanımda hep şarj aletiyle dolaşırım dersen Elite al
E daha iyi diyenler kendini en yakın camdan atsın lütfen. Kıyaslarken az düşünün yahu.
Malzeme kalitesinde, ses kalitesinde, yazılım desteğinde, aksesuar bağlamında, ele oturuşunda hangisi daha iyi bir düşünmek lazım. E7 daha masada düz bile duramayan, cebe köşeli ve büyük olması sebebi ile giremeyen bir cihaz. Xperia dan daha odun yani. Her iki cihazı da kullandım rahat olun.