Devlet hastanesi hakkında sorum

Sardaukar

Profesör
Reaksiyon puanı
903
Hastaneye en son 3 yıl öncemi ne gittim kendime dikkat ederim o sebepten pek bilmediğimden soruyorum

Üç bölümden randevu alacağım

Dişçi
Ortopedist
Psikolog

Bu bölümlerden randevu alıp gitsem para ödermiyim?

Gerçekten bilmediğimden soruyorum

CapScroLL

Profesör
Reaksiyon puanı
2,683
Eğer sigortanız varsa sadece muayene parası kesiliyor onu da eczaneden ilaç alırken ödüyorsunuz.

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,807
Her bir muayene için sanırım 20 TL bir ücret çıkıyor onu da eczaneye ilaç alırken ödüyorsunuz. Dişçiye devlete gitmenizi önermiyorum. Her bir muayene için 15 dakika süre veriyorlarmış. 15 dakikada dolgu, köprü nasıl gömerse artık. Bir defa devlette dişe gittim bin pişman oldum. Doktor iyiydi ama aceleden dudağımı patlatmıştı.

CapScroLL

Profesör
Reaksiyon puanı
2,683
Her bir muayene için sanırım 20 TL bir ücret çıkıyor onu da eczaneye ilaç alırken ödüyorsunuz. Dişçiye devlete gitmenizi önermiyorum. Her bir muayene için 15 dakika süre veriyorlarmış. 15 dakikada dolgu, köprü nasıl gömerse artık. Bir defa devlette dişe gittim bin pişman oldum. Doktor iyiydi ama aceleden dudağımı patlatmıştı.
Ortalama olarak 15 dakika sürüyor, bazı durumlarda uzayabiliyor. Mesela bana iğne vurmuştu uyuşmasını beklemek için dışarıda oturdum bu sırada başkalarını muayene etti uyuştuğunda gittim çekti sanırım 20-30 Dakika kadar zaman geçmişti.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
SSK'lı bir işte çalışmıyorsan veya Üniversite okumuyorsan (Üniversite okurken 25 yaşına kadar babanın SSK'sı üzerinden yararlanabiliyon) 30 TL flan muayne ücreti ödersin diye biliyorum yılbaşından sonra bu ücret zamlanabilir 40-50 TL olur. 3 farklı bölüm olduğu için her biri için ayrı ödersin.
Ayrıca ekstra film çektirme tahlil dolgu diş çekme flan tarzı işlem yapmak istesen sigortan olmadığı için onları ekstra ücretlendirirler diye düşünüyorum. Ve sigortan olmadığı için yazılacak ilaçlarıda devlet karşılamıyacaktır. Özellikle Psikologların yazacağı ilaçlar baya pahalı olacaktır.

Sardaukar

Profesör
Reaksiyon puanı
903
Acele işe şeytan karışır