sebnem1234
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 8
Çoğu kazanan dershaneye giderek yada özel ders alarak başarılı olmuş diyorlar sizce bu doğru mu? Yani benim başarılı olmam için illa bir yere mi gitmem lazım?
Bazıları böyle diyor bazılarıda gerek yok falan diyor anlamadım cidden hocamDershanelerde yapılan imkanları kendi başına yapamazsın. Birebir ders, anlamadığında hocalara sorma, sayısız deneme, küçük deneme kağıtları, tıkandığın arkadaşlarınla ders çalışma, etüdler...
Bence dershane olmazsa olmaz.
Haklısınız bende 11.sınıfa geçtim inanın gideyim mi gitmeyeyim mi hiç bilmiyorumben üniversite hazırlık zamanında gitmiştim dersaneye. bana eğitim anlamında hiç bir şey katmamıştı.
fakat o ortamda bulunmak, beni motive ediyordu, planlı çalışmamı sağlıyordu. bu da bana yetti.
Dershanenin olanaklarını değerlendiremezseniz tamamen zaman ve para kaybı. Olanaklarını değerlendirebilirseniz çok faydasını görürsünüz.Çoğu kazanan dershaneye giderek yada özel ders alarak başarılı olmuş diyorlar sizce bu doğru mu? Yani benim başarılı olmam için illa bir yere mi gitmem lazım?
olay tamamen sende bitiyor bu arada dershane kesinlikle vakit kaybı ben gittim çünkü meslek lisesi çıkışlıydım ve temelim hiç yoktu ama şimdiki aklım olsaydı kesinlikle gitmezdim dershaneye gitmek yerine youtube'da benim hocam tonguç akademi hocalara geldik gibi ders kanallarından yks'ye hazırlanabilirsinÇoğu kazanan dershaneye giderek yada özel ders alarak başarılı olmuş diyorlar sizce bu doğru mu? Yani benim başarılı olmam için illa bir yere mi gitmem lazım?
Peki sonrasında YouTube bakarak çalıştıktan sonra verim aldınız mı ben şuna dil sınıfındayım tyt için kaynak kitap öneriniz var mı?olay tamamen sende bitiyor bu arada dershane kesinlikle vakit kaybı ben gittim çünkü meslek lisesi çıkışlıydım ve temelim hiç yoktu ama şimdiki aklım olsaydı kesinlikle gitmezdim dershaneye gitmek yerine youtube'da benim hocam tonguç akademi hocalara geldik gibi ders kanallarından yks'ye hazırlanabilirsin
Herkes dershane olmadan kazanılmaz deniliyor diye yazdımHocam aynı klişeler ama olay kişinin kendisinde bitiyor. Ancak bu soruya burada yazdığına göre bence dersaneye gitmelisin. Kesinlikle yol ve metod gösterme açısından dersane önemli.