Ders Bölümü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan utku-k
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Konu Dışı bölümünün içerisine "Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi" kısmı gibi matematikle, fizikle falanla filanla, kısacası genel olarak derslerle ilgili bir bölüm açılmasını öneriyorum.

Konu Dışı bölümünde hep görüyorum derslerle alakalı sorular ve paylaşımlar, bu forumda bu tür şeylere kafa yormaktan zevk alan kişilerin sayısının az olmadığını biliyorum. Beni destekleyin lütfen. :)

Örneğin, aşağıdaki konular gibi konular artık bu bölümde açılsın. Normalde böyle bir yer gereksiz olurdu ama "Konu Dışı" bölümünde derslerle ilgili bayağı bir paylaşım var, özellikle zeka sorusu diye sorulan matematik ve geometri soruları bayağı bir yer kaplıyor.

Ders bölümünün açılmasını lütfen iyice düşünün. İlgililerin de bu konuyu güncel tutmasını ve forumda bu konuyla ilgilenenlerin sayısının hiç küçümsenecek bir değerde olmadığını göstermesini istiyorum.

"Konu Dışı" bölümünde son 5 sayfada bir gezinip gözüme çarpan, derslerle vs. alakalı birkaç konuya ait linkleri aşağıya koydum, buyrun inceleyin. İnsanlar çok hevesli, bunlarla uğraşmak isteyenler var gerçekten. Böyle bir bölüm açılması gerçekten çok iyi olur.

Lütfen bu ayrıcalığı derslere de verin. SDN forum üyelerinin din hakkındaki sonu gelmez bilgi hazinesinden haberdar olmayan yok, din bölümü gereksiz bile kalıyor artık. Herkes imam kesildi zaten.

http://forum.shiftdelete.net/konu-disi/147247-cift-yarik-deneyi.html (*)
http://forum.shiftdelete.net/konu-disi/147677-5-daire-geometri-sorusu.html
http://forum.shiftdelete.net/konu-disi/147650-yine-bir-zeka-sorusu-hadi-iceriye-buyrun.html
http://forum.shiftdelete.net/konu-disi/147569-basit-cozumlu-bir-zeka-sorusu.html

(*) Bu arada, çift yarık deneyi başlıklı konuyu incelemenizi ayrıca tavsiye ediyorum. :)

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
"Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi" var da takip eden mi var :)

Anasayfa'daki forumdan son başlıklar bölümünede gelmiyor.

Orada bulunan konuların 3/4'ü "komik video" veya "komik yazı ".
Ee en çok hit alan konular onlar ya ondan heralde.

Hem dinden ,ahlaktan daha önemli ya o bölümler ondan olsa gerek.(!)

Din kültürü ve ahlak bilgisi bölümüne açtığımız konular genellikle 1, 2 gün sonra yayınlandığı için artık oraya konu açma gereğinde bile bulunmuyorum çoğu zaman.

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
442
Din Kültürü bölümü de takıntı haline geldi artık. Niye rahatsız ediyor anlamıyorum. Kimse "Adı bilinmeyen hatunlar" başlığı kalksın demiyor. Ahlak yerlerde ama din göze batıyor ne hikmetse !!

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
Din Kültürü bölümü de takıntı haline geldi artık. Niye rahatsız ediyor anlamıyorum. Kimse "Adı bilinmeyen hatunlar" başlığı kalksın demiyor. Ahlak yerlerde ama din göze batıyor ne hikmetse !!
Sanırım beni yanlış anladın :)

Ben Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi bölümünün anasayfadaki forumdan son başlıklar bölümüne neden gelmediğini anlatmak istedim.

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13

Ben din bölümü kapatılsın demedim, laga luga yapma. Eğer adı bilinmeyen hatunlar kısmının kapatılmasını istiyorsan git bir konu aç.

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
442
Ben din bölümü kapatılsın demedim, laga luga yapma. Eğer adı bilinmeyen hatunlar kısmının kapatılmasını istiyorsan git bir konu aç.

Semt pazarı değil burası, pazarcı ağzıyla konuşma... Din bölümü kapatılsın diyorsun da demedim ayrıca. Ben hiçbir bölümün kapatılmasını istemiyorum. İsteyen istediği yere girer, bakar, bilgilenir ya da eğlenir.

Nedir bu din rahatsızlığı anlamıyorum. Gereksiz hale geldiyse lüzumsuz başlıklar kalksın. Bir sürü aktif olmayan başlık var...

mert__

Doçent
Reaksiyon puanı
4
4 konuda 3 yaptım kendimle gurur duydum ama soruları ben yapmıyorum. :clap:
fikir güzel. uygulanabilir. ben de yeni bi soru bulup sizlerle paylaşayım ..:thumbup1:

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
İşimize yararsa neden açılmasın :)

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Bence forum her şeyden biraz değil de bazı şeylerden çok fazla gibi ilerlerse amaca yönelik olur diye düşünüyorum.

@mr_rain42, dinle ilgili "zıplamanı" gerektirecek hiçbir şey yazılmamışken, tepkin şaşırtıcı doğrusu.

6.burhan

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Arkadaş bölüm isteğinde bulunmuş. Neden Din üzerinden tartışma çıkarıyorsunuz?

Yönetim olumlu ya da olumsuz bir karar verecektir.

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
442
Yaşın itibariyle henüz lisede "okuduğunu" tahmin ediyorum ama ilk mesajı "okumamışsın"

din bölümü gereksiz bile kalıyor artık.

Demiş vatandaş...Bu söz kasıtlı söylenmiş, tamamen tahrik etmeye yönelik. Ben de tepkimi koydum. Hepsi bu !!

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Tamam bırakın tartışmayıda ders bölümü ne olacak onu konuşalım katılım olacak mı ?

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Yaşın itibariyle henüz lisede "okuduğunu" tahmin ediyorum ama ilk mesajı "okumamışsın"
Demiş vatandaş...Bu söz kasıtlı söylenmiş, tamamen tahrik etmeye yönelik. Ben de tepkimi koydum. Hepsi bu !!
Üniversite hazırlıktayım fark edecek mi? :)

Kasıtlı söylenmiş tabi ki ama ben ordan din'in gereksiz değil de, yeterince paylaşım olduğunu ve dahasının gereksiz olduğunu anladım.

Arkadaş kısaca aynı şeyi diğer derslerle de yapalım, onu da (din bölümü) bunların yanına ekleyelim, diyor.

Hala tepkinin yanlış olduğunu düşünüyorum.

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
442
Tepkim yerindeydi. Uzatmaya da gerek yok.

Demek istediğini anlıyorum. Bu konuyu destekliyorum da. Ancak farklı mecralar üzerinden dile getirilmesi rahatsız etti sadece...

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Tepkim yerindeydi. Uzatmaya da gerek yok.

Demek istediğini anlıyorum. Bu konuyu destekliyorum da. Ancak farklı mecralar üzerinden dile getirilmesi rahatsız etti sadece...
Din konusunda hassas olduğunu ve senin gibi arkadaşların olduğunu biliyorum, ben de sadece biraz abarttığınızı belirtmek istedim. Kolay gelsin, iyi forumlar.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
ders bölümü istediğiniz değerlendirildi ve açılmamasına karar verildi. ilginiz için tsk.ler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...